ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKEMØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALE
MAD & DRIKKE
I Arena Randers' restaurant og café er vi i stand til at opfylde næsten alle ønsker om forplejning - lige fra det enkele måltid til stævnedeltageren til bespisning af flere tusinde mennesker under møder, konferencer, firmafester o.m.a.
Vores køkken lægger vægt på gode, sunde og friske råvarer uanset om det drejer sig om et enkelt måltid eller en hel festmenu.
Vi kan levere menuer i alle prisklasser, startende ved omkring et par hundrede kroner for en 3-retters menu.
Vi har egnede selskabslokaler i alle størrelser, men kan naturligvis også levere forplejning "ud af huset".

Benyt dig af vores mangeårige erfaring med afvikling store og små arrangementer som konfirmationer, bryllupper, møder, konferencer, firmafester, julefrokoster osv. Så kan du slappe af og nyde arrangementet - vi klarer resten. Kontakt køkkenchef Lone Appelby Nielsen på tlf. 8642 2179 eller 5330 1574 for en uforpligtende snak.
NÅR HVERDAGEN MELDER SIG
Det kan selvfølgelig ikke være fest det hele. Derfor tilbyder vores køkken også en lang række services, som kan give dig en lettere hverdag på madfronten.

Det kan f.eks. være frokostordning til virksomheden, skolemad til dine børn, dagens ret (også som takeaway) eller vores kendte "Tapas de Lux" til den hyggelige fredag aften foran TV'et.

Kontakt køkkenchef Lone Appelby Nielsen på tlf. 8642 2179 eller 5330 1574 for at høre nærmere/bestille.
×

BILLETSALG

Arena Randers er billetsalgssted for Ticketmaster, Billetlugen og bill1.dk. Det betyder, at du på Arena Randers administrations- og billetkontor kan købe billetter til diverse koncerter, forestillinger og foredrag i hele landet.