ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALEPARTNERSKABER
SENESTE NYT
Her finder du seneste nyt og nyttig ny information fra Arena Randers og omegn.

Søren Møller valgt som ny bestyrelsesformand for Randers Idrætshaller

Søren Møller er på et byrådsmøde blevet valgt som ny formand for Randers Idrætshallers bestyrelse.

Søren Møller har lang erfaring med både ledelse og tunge bestyrelsesposter inden for idrættens og sportens verden. Han er bestyrelsesformand for DGI-byen i København, formand for bestyrelsen i Water & Wellness i Randers, formand for Collective Impact: Det åbne land som en dobbelt ressource, som Real Dania driver, og han er medlem af Det Etiske Råd. Tidligere har han i 17 år været formand for DGI og også haft posten som formand for foreningen af DGI-huse og næstformand i Danske Spil.
 
Formanden udpeges for fire år, og Søren Møller får fire fokusområder: "Med Søren Møller får vi en visionær og yderst erfaren formand, som jeg er helt overbevist om kan sikre, at Randers Idrætshaller og hal 1 vil stå færdigt og blive den magnet for at tiltrække events, som stedet har potentiale til" siger Torben Hansen, borgmester i Randers.
 
"Randers Kommune er visionskommune for Bevæg dig for livet, og det er er enormt vigtigt, at så mange som muligt bevæger sig og er aktive. Det kan Randers Idrætshaller, vores store halkompleks, netop understøtte os i, og det ved jeg, at Søren Møller er den helt rette til at sikre. Han har netop årelang erfaring både i ledelse og kender om nogen idrættens verden," siger Louise Høeg.
 
Søren Møller glæder sig til opgaven.
"Jeg er glad for den tillid, man viser mig og ser meget frem til opgaven, som både er kompleks og spændende at løse. Opgaven handler om alt fra store begivenheder og elitesport til, hvordan Randers Idrætshaller bedst muligt understøtter foreninger i at skabe aktiviteter for alle, og hvordan vi i fællesskab udvikler faciliteterne, så de kan komme i spil på den bedst mulige måde. Det er da spændende," siger Søren Møller.
 
Bestyrelsen for Randers Idrætshaller skal fremadrettet bestå af syv medlemmer, hvor byrådet udpeger formanden og yderligere to bestyrelsesmedlemmer. Idrætten vælger fire medlemmer. De 3 medlemmer som byrådet udpeger, vælges for en byrådsperiode. Forslaget til bestyrelsesformand er nu på plads og der arbejdes med forslag til de to yderligere poster. Alle tre poster bliver behandlet på byrådsmøde den 7. september.
 
Fakta om Søren Møller
63 år. Bor i Aarhus. Bestyrelsesformand for DGI-byen i København, formand for bestyrelsen i Water & Wellness i Randers, formand for Collective Impact: Det åbne land som en dobbelt ressource i regi af Real Dania, medlem af Det Etiske Råd. Tidligere også formand for foreningen af DGI-huse og næstformand i Danske Spil. Formand for DGI fra 2001-2018.
Forstander for Gerlev Idrætshøjskole fra 1992-2001. Uddannet lærer og har arbejdet som folkeskolelærer og konsulent i De Danske Gymnastik- og Ungdomsforeninger, DDGU.
Pressemeddelelse
2. september 2020
 
Hal 1 i Arena Randers er færdig og taget i brug
I en pressemeddelelse udsendt den 31. august 2020 af Borgmester Torben Hansen og Formand for Sundheds-, idræts- og kulturudvalget Louise Høeg, sås der tvivl omkring færdiggørelsen af den nye multiarena.

Bestyrelse og direktion i Arena Randers kan oplyse, at multiarenaen er færdig og summer af idrætsaktivitet og aktivitet i de nye møde- og konferencefaciliteter.

Vi afventer dog Voldgiftsnævnets juridiske vurdering af sag anlagt af totalentreprenøren. Denne forventes modtaget først på året i 2021.

Vi i Arena Randers har fået en fantastisk modtagelse i de nye rammer. Efter sommerferien har telefonen kimet med bookinger fra både private og erhvervslivet. Mange vil være en del af denne succes og vise de nye flotte rammer frem til kolleger eller kunder.

Netop Covid-19 restriktionerne kan vi i Arena Randers tackle, med mange m² og dermed god afstand mellem gæsterne.

Det er vi Randers dybt taknemmelig for.

En del af de kolleger vi grundet Covid-19 måtte sige farvel til i foråret er genansat.

Vi ser nu frem til, at regeringen lemper på restriktionerne, så vi igen kan åbne dørene op for lidt flere mennesker og gode oplevelser i arenaen.

Der er planlagt åbningsceremoni den 2. oktober og efterfølgende Åbent Hus arrangementer der løbende vil blive annonceret. 
 
For yderligere information kan følgende kontaktes:
 
Torben Boldsen
Bestyrelsesformand
+45 2010 3210
Gitte Nørgaard
Direktør
+45 2962 5641

Arena Randers
Fyensgade 1
8900 Randers C
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
På et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 29. juni 2020 blev der vedtaget nye vedtægter for Randers Idrætshaller og dermed en helt ny organisering af institutionen.

Du kan læse mere herom i Randers Amtsavis
https://amtsavisen.dk/artikel/formand-s%C3%B8ges-randers-idr%C3%A6tshaller-skal-have-ny-frontfigur-efter-sommerferien
 


Retningslinjer for åbning af motionscentret i Arena Randers

Det er med stor glæde, at vi nu igen kan åbne vores motionscenter.
Vi åbner tirsdag den 9. juni 2020.

Følgende retningslinjer skal overholdes i forbindelse ved brug af centret. Har du symptomer, der kan tyde på Covid-19, skal du blive hjemme, der henvises til sundhedsstryelsens gældende retningslinjer på området.

Vi glæder os rigtig meget til at tage imod jer igen, og vi opfordrer jer alle til at følge retningslinjerne, så vi kan passe på hinanden.

På gensyn i Arena Randers
NY OG FLEKSIBEL ARENA
ER OGSÅ FOR HR. OG FRU RANDERS
Når Arena Randers åbner op igen, vil der ikke kun blive spillet håndboldkampe, afholdt koncerter og messer på stedet, men muligheder for at leje lokaler til møder, større konferencer eller private arrangementer skal være en mulighed...

Læs hele artiklen
Dinner og akustisk intimkoncert med Claus Hassing i Arena Randers den 23. oktober 2020.

Nyd en skøn aften i godt selskab og med lækker mad - Læs mere om begivenheden HER

Erhvervslejemål i Arena Randers udlejes
Bliv en del af et spændende hus. 
Du får nu muligheden for leje af lokaler i Arena Randers - College Tower – 1. sal.
Lokalerne er indrettet med: Ca. 150 m2.

Kontakt Gitte Nørgaard tlf.nr. 29625641 eller gitte@arenaranders.dk
for nærmere info.

SCI-FI-CON 2020 FLYTTES TIL LØRDAG DEN 19. DECEMBER 2020

SCI-FI-CON og Galaksedagene flyttes til december måned.

Fans af Star Wars og science fiction-genren må vente til 19. december 2020 for at dyrke deres passion i Randers. Grundet den aktuelle situation med coronavirus, har arrangørerne besluttet at flytte de årlige galaksedage.

”Det er med stor beklagelse, at vi er nødt til at udsætte årets galaksedage, men det siger sig selv, at vi ikke kan forsvare at gennemføre ”En by i galaksen” den 24.-25 april som planlagt. Udskydelsen sker af hensyn til folkesundheden og af hensyn til deltagere og gæster, som har krav på at få besked i god tid, så de ved, hvad de kan regne med, ” siger borgmester i Randers Kommune, Torben Hansen.

I år ændrer galaksedagene derfor karakter og bliver afholdt den 19. december – med mulighed for mindre aktiviteter i dagene op til. Dette betyder samtidig, at det ikke vil være det fulde program for galaksedagene, som kan flyttes. Visse programpunkter vil udgå og andre vil blive flyttet til 2021.

Siden 2018 har kommunens kulturinstitutioner og skoler været en del af ’Randers – en by i galaksen’. Udover at være et skole- og læringsprojekt er det også en årlig festival for Star Wars-fans, børnefamilier og alle som elsker science fiction. Her er der workshops med fremstilling af lyssværd og kreative produktioner med genbrugsmaterialer, trope-camp, foredrag om film, eventyr og science fiction, galakseløb med sjove opgaver – kort sagt, det er en by klædt i det galaktiske-univers.

”Med op mod 10.000 besøgende i løbet af tre dage sidste år og med et stærkt anker hos vores skoler og kulturinstitutioner, er ’En by i galaksen’ kendt for gode oplevelser blandt både borgere og gæster udefra. Derfor gennemfører vi galaksedagene senere på året og i det omfang, som er muligt. Her er det oplagt, at vi tænker i synergi med Randers Festuge og også i, at galaksedagene hænger sammen med Sci-Fi-Con,” siger Torben Hansen.

På programmet for galaksedagene er netop landets største messe for science fiction og fantasy – ’Sci-Fi-Con’. Arrangøren Benny Ray har allerede aftalt med Arena Randers, at hallen er booket til formålet den 19. december 2020.

"Jeg er selvfølgelig utrolig ked af at måtte udskyde messen, da jeg ved at der er rigtig mange der har glædet sig meget til den, men jeg lover at vi gør alt for at præsentere et spændende program på den nye dato. Jeg er er derfor nu i kontakt med både Star Wars-skuespillere, de mange cos-players og andre samarbejdspartnere for at kunne genskabe så meget af det planlagte program, som overhoved muligt. Deltagernes og gæsternes sundhed er vigtig for mig, så jeg kommer ikke udenom nye overvejelser om indretningen af stande og meget andet. Ved at flytte ’Sci-Fi-Con’ til august kommer vi forhåbentlig fri af den aktuelle smittefare,” siger Benny Ray.

På Randers Bibliotek, der i april 2018 åbnede Danmarks største offentlige samling med bøger, film og effekter fra Star Wars-universet, er projektleder Jacob Krogsøe også fortrøstningsfuld.

”Som det er nu, er en udskydelse desværre det eneste rigtige at gøre. Vi har opbygget et stærkt netværk - både på biblioteket, i Kulturhuset, på Benny Rays messe og mange andre steder. Vi har skabt et stærkt program, som vi nu vil arbejde videre med. Noget vil blive flyttet til 2021, mens andet vil kunne blive afholdt som en del af Randers Festuge. Alle vores aktører bakker op, og vi ser frem til at kunne byde velkommen til ’Randers - en by i galaksen’ i august,” siger Jacob Krogsøe.

Mælkevejen og stjernerne viser igen vej til en by i galaksen med kultur og oplevelser for hele familien, som bare skal huske at sætte kryds i kalenderen den 15. august.

KØBTE BILLETTER, gavebilletter og bestillinger af stande vil stadig være gyldige til den nye dato.

Mange konfirmationer er flyttet til senere på året - mangler du nu et sted at holde din konfirmation? 

Også konfirmationerne i 2020 er berørt af Covid-19 og er flyttet fra foråret til sensommeren.
Vi har ledige lokaler den 23/8 og 5/9 2020 i den nye lækre multiarena.
Kontakt os på tlf.nr. 86422179.

Vi viser meget gerne frem.
Det vil glæde os at høre fra dig :-)

Kære deltager,

Skolefodbold kun for piger lørdag den 14. marts 2020 i Arena Randers.

Stævneledelsen har de sidste dage arbejdet med at gør alt klar til stævnet på lørdag.

Desværre gør udviklingen af Corona virus (Covid-19), at vi må aflyse stævnet.

Anbefalingen fra myndighederne har været at aflyse alle større arrangementer.

Vi har sparet med Randers Kommune i forbindelse med smitte risikoen ved repræsentation af 15 forskellige skoler.

Som ansvarlig stævneledelse har vi valgt at følge sundhedsstyrelsens anbefaling, samt regeringens anskueliggørelse af omfangets størrelse og at vi skal passe på hinanden

Da tidshorisonten på Corona virus er noget usikker har vi valgt indtil videre at udsætte det på ubestemt tid.

Når vi i styregruppen har haft tid til at vurdere forskellige senarier kommer vi tilbage med en plan hvad vi gør.

Fodbold hilsen

Stævneledelsen

f./psfr (Pige Skole Fodbold Randers)

Villy JakobsenHvor svært kan det være? Værd at vide om mænd og kvinders hjerner - Underholdende foredrag med Ann E. Knudsen.
Onsdag den 7. oktober 2020 kl. 19.00-21.00 i Arena Randers. 

Randersmessen 2020 aflyses p.g.a. corona.

Messearrangør Jung Fair har i samråd med Arena Randers valgt at aflyse den forestående messe i Arena Randers nye multiarena.

Se artikel fra Randers Amtsavis
Læs artikel
I forbindelse med udviklingen af Coronavirus (COVID-19), får I her info om de officielle forebyggelsesanbefalinger og retningslinjer omkring forebyggelse af smitte og spredning.

Det har stor betydning, at man lokalt forsøger at forebygge smitte og spredning. Her deltager vi i den samlede indsats verden over for at inddæmme virus og dermed forhåbentlig udrydde den. Coronavirus spreder sig på samme måde som influenza, hvorfor vi blot vil opfordre til at genopfriske almindelige hygiejneregler og forsøg at undgå håndtryk.

Vi har opstillet håndspritstandere flere steder i Arena Randers og opfordre alle til at bruge den ofte.

Er der mistanke om Coronavirus er det vigtigt IKKE at møde fysisk op hos lægen, men i stedet kontakte lægen telefonisk for at undgå smittespredning.

Vi skal passe på os selv og hinanden.
 


Vi sender Kai hjem til Thyborøn

Kai Flemming Lynge rejser hjem til hjemstavnen Thyborøn, hvor han skal hjem og være bademester. 
Vi takker Kai for 5 gode år, hvor han som servicemedarbejder i Ulvehøjhallen har gjort en kæmpe forskel og ønsker ham held og lykke med sin nye hverdag som bademester. 


 

Subscribe

* indicates required

Arenaen bevæger Randers

Vil du være med til at sætte arenaen i bevægelse?

Snart slår Arena Randers dørene op til en ny topmoderne idrætshal der giver plads og mulighed for en lang række forskellige aktiviteter.

Med mulighederne i den nye hal understøttes bevæg dig for livet visionsaftalen som Randers Kommune har indgået med DIF og DGI. En aftale der skal få flere borgere i Randers Kommune til at bevæge sig.

I samarbejde bevæg dig for livet Randers, lokale idrætsforeninger, klubber og andre med gode idéer, vil vi sætte arenaen i bevægelse. Og gerne sætte den i bevægelse for målgrupper vi normalt ikke ser i hallen. Det kan f.eks. være i form af aktiviteter hvor foreninger/klubber laver nye og utraditionelle aktiviteter, hvor flere foreninger/klubber samarbejder om aktiviteter, hvor der tilbydes familieidræt, åben hal, kørestolsrace, seniorfloorball eller noget helt andet. Kun fantasien sætter grænser.

Vær med til at gøre en forskel - deltag i idémøde Vil din idrætsforening eller klub være med til at sætte arenaen i bevægelse, så deltag i idémødet. Formålet med idémødet er at være konkret på hvilke aktiviteter der kan afvikles efter indvielse af hallen. Mødet afholdes:

Torsdag d. 5. marts kl. 17-19. I Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C

Tilmelding til Tina Skriver på tinas@arenaranders.dk senest mandag d. 2. marts.

Kender du en forening, klub eller personer der har idéer til aktiviteter, så inviter dem gerne med til mødet.

Arenaen bevæger Randers er arrangeret i samarbejde mellem Arena Randers & bevæg dig for livet Randers.

Med venlig hilsen

Gitte Nørgaard
Direktør, Arena Randers &
Jesper Jakobsen Projektleder, bevæg dig for livet Randers


Randers Store Kræmmer- og Loppemarked flyttes til efteråret

Grundet forsinkelse i byggeriet af den nye Multiarena, bliver Randers Store Kræmmer- og Loppemarked flyttet til d. 31. oktober- 1. november 2020.

Vi glæder os til at se en masse besøgende i vores nye Multi Arena til oktober.

Velgørenhedskoncert med Sigurd Barrett og Randers EgnsTeater Kor
 
Den 8. december kan man opleve Sigurd Barrett på scenen i Arena Randers, når han giver julekoncert sammen med sine musikere, bjørnen Bjørn og Randers EgnsTeater Kor.
 
Det er dog ikke en helt almindelig koncert, da alle involverede arbejder gratis, og arrangørerne bag derfor kan give alle indtægter ubeskåret til Julehjælp Randers, der bidrager til julen hos børnefamilier med begrænsede økonomiske midler. Og det glæder den erfarne musiker.
 
”Jeg vil gerne være med til at støtte op om at gøre noget for dem, der ikke har så meget. Det giver så meget mening. Julen er hjerternes fest, hvor man ikke bare fletter julehjerter, men også åbner hjerter op, siger Sigurd Barrett, der også står som forfatter og komponist bag årets juleforestilling på Randers EgnsTeater, ”Juleevangeliet the musical”.
 
Et godt match
Det er Arena Randers og Randers EgnsTeater, der sammen med Sigurd Barrett står bag koncerten, og for direktør i Arena Randers, Gitte Nørgaard, giver det god mening at gå sammen med byens producerende teater om en julekoncert for velgørenhed.
 
”i Arena Randers er vi altid interesserede i at støtte en god sag. Slået sammen med en god julefortælling synes vi, matchet var super godt. Arena Randers er en del af Randers, og vi vil gerne vores by og styrke de brede samarbejder i byen. Dernæst vil vi gerne stolt vise vores nye multiarena frem, som vi glæder os til står færdig i januar 2020,” siger Gitte Nørgaard, der efter koncerten kan tilbyde interesserede et smugkig ind i den næsten færdigbyggede multiarena.
 
Leder af Randers EgnsTeater, Peter Westphael, er begejstret over den store lyst til at give børnefamilier med begrænsede midler en håndsrækning i julen.
”Det har absolut ikke været svært at sælge ideen. Der har over hele linjen været en fantastisk opbakning. Hallen er gratis. Alle medarbejdere arbejder gratis. Det samme gør lyd- og lysfolk og naturligvis koret og Sigurd Barrett,” siger Peter Westphael.
 
Forelsket i koret
At det lige er Randers EgnsTeater Kor, der er med Sigurd Barrett på scenen, skyldes ikke kun, at koncerten foregår i Randers. Han samarbejder ofte med lokale kor, hvor han kommer frem, men denne gang er det anderledes. Faktisk skal koret med ham på hans juleturne og har koncerter sammen med ham i blandt andet Aalborg, Hadsten og Aabenraa.
 
Første gang, han mødte koret, var til fire jubilæumskoncerter, han gav på Randers EgnsTeater i august, hvor koret var inviteret med på scenen. Og det var kærlighed ved første tone.
 
”Med 200 koncerter om året møder jeg rigtig mange kor rundt omkring. På alle niveauer. Men det niveau, jeg oplevede her, oplever jeg meget sjældent, hvis nogensinde. Jeg blev simpelthen taget med bukserne nede,” fortæller Sigurd Barrett, der ikke kunne slippe dem igen og altså derfor inviterede dem med til en håndfuld af sine julekoncerter.
 
Og den særlige kemi mellem Sigurd Barrett og Randers EgnsTeater Kor kan man altså opleve i Arena Randers 8. december kl. 11. Billetter koster 75 kroner og kan købes på randersegnsteater.dk.
 
Fakta:
Julekoncert med Sigurd Barrett
Ny medarbejder i Arena Randers pr. 1. november

Den 1. november 2019 er Marianne Buje ansat som administrativ medarbejder i Arena Randers.

Marianne kommer fra en stilling som desk receptionist på Montra Hotel Sabro Kro og har tidligere været ansat på Scandic Randers. Marianne er udlært på kokke- og tjenerskolen i Aalborg.

I Arena Randers vil Mariannes arbejdsopgaver primært være salg og afvikling af konferencer samt koordinering mellem køkken og administration. Herudover salg af partnerskaber og andre administrative opgaver.
Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Marianne.


Nordisk Mesterskab (NM) er en konkurrence med op mod 350 deltagere fra hele norden, og en event med stor opmærksomhed og publikumsinteresse. Derfor var det også en begejstret Torben Kjeldsen, forretningsfører i RgF, som kunne offentliggøre samarbejdet og placeringen af NM.

 ”I RgF er vi mere end klar til at være medvært ved et internationalt TeamGym stævne som Nordisk Mesterskab. Efter i en årrække at have været arrangør af forskellige konkurrencer lige fra Nordjysk Mesterskab til Danmarksmesterskabet, synes vi, at vi har den erfaring og det mod, der skal til for at tage skridtet op på internationalt niveau”

GymDanmark har gennem de sidste fire år udviklet og løftet standarden og afviklingen af internationale events. Dette er et led i en strategi omkring branding, internationalt samarbejde og udvikling af gymnastikken. Og at RgF kan løfte opgaven og være med til at udvikle eventen er Formanden for Udvalget for TeamGym Frank Veje Jakobsen ikke i tvivl om:

” Vi har et godt og stærkt samarbejde med Randers, og jeg er glad for, at vi nu kan gå et skridt videre og afholde et NM i Randers. Med den nye multiarena i Randers og de erfaringer, som der er har oparbejdet, så skal det nok blive en god og professionel event, vi får afviklet i samarbejde med hele deres stab”. Denne betragtning deler de i Randers; ”Vi er kendt for at gøre tingene lidt anderledes og skubbe til standarderne, og det vil vi helt sikkert også gøre denne gang”, slutter Torben Kjeldsen, der glæder sig rigtig meget til at byde TeamGym eliten velkommen i de nye rammer i Arena Randers.

Nordisk Mesterskab bliver det første internationale Gymnastikevent i den nye multiarena i Randers og begejstringen er derfor også stor hos direktøren i Arena Randers.

”I Arena Randers har vi hænderne oppe over hovedet og glæder os rigtig meget til samarbejdet. Dejligt når et langt og godt samarbejde med GymDanmark og Randers gymnastiske Forening munder ud i De Nordiske Mesterskaber i TeamGym.  Det glæder vi os til at lægge rammer til – og specielt lægge rammer til det, med den nye multiarena som én af grundstenen i mesterskabet”, udtaler Gitte Nørgaard, Direktør i Arena Randers.

Hos Randers Eventsekretariat bakker eventchef Mette Bertelsen op om arrangørerne og ser frem til mesterskabet.

”Det ligger godt i tråd med de events vi ellers arbejder med. I Randers har vi et helt særligt fokus på sport og idræt. Hvert år vil vi gerne have en brede af store sportsevents til glæde for både borgere og gæster i byen”.

Reception - Gitte Nørgaard 60 år

I anledning af direktør Gitte Nørgaards 60 års fødselsdag vil det glæde os at se forretningsforbindelser, samarbejdspartnere og venner af huset til reception i Arena Randers fredag den 4. oktober 2019 kl. 11.30-13.30.

Der vil ved samme lejlighed være mulighed for et lille kig til byggeriet.

Receptionen finder sted i vorese nyrenoverede caféområde, og der vil være indgang fra Sjællandsgade. 
M.h.t. parkering henvises der til p-pladserne foran Arena Randers og ved tennishallen samt de i Sjællandsgade afmærkede båse.

 

Reception - Knud Andersen 60 år

I anledning af servicechef Knud Andersens 60 års fødselsdag vil det glæde os at se forretningsforbindelser og samarbejdspartnere til reception i Arena Randers fredag den 20. september 2019 kl. 11.30-13.30.

Receptionen finder sted i vorese nyrenoverede caféområde, og der vil være indgang fra Sjællandsgade. 
M.h.t. parkering henvises der til p-pladserne foran Arena Randers og ved tennishallen samt de i Sjællandsgade afmærkede båse.

 

Årets Sports Leadership

Ved Tradium’s translokation i Arena Randers overrakte Arena Randers et legat til Karoline Byskov 3.a. - Årets Sports Leadership - der går til en elev, der har udmærket sig særligt på Sports Leadership linjen. Læs mere HER!

Ny padelbane hos Randers Tennisklub

Stort tillykke til Randers Tennisklub, som nu kan åbne deres helt nye Padel Tennisbane. Officiel indvielse af den nye bane er torsdag den 4.juli kl 15.30.
Hvis du endnu ikke ved, hvad Padel Tennis er, så kan du lære det lige her: Padel spilles på en bane der er 20 meter gange 10 meter. Der er et net i midten, og der er bander rundt om banen. Som oftest glasvægge og et gitter på noget af siderne. Der findes også mindre singlebaner, men det er typisk på den store bane, der spilles – og det er kun som double. I hvert fald i officielt regi. Helt grundlæggende gælder det for begge par at komme frem til nettet og forsvare det. Og som udgangspunkt holder man sin side. Det gælder også, når der bliver loopet over en, og man skal tilbage. Der vil modstanderne ofte søge frem til nettet. Som træning kan det godt spilles som single. Her kan det anbefales at spille på halv bane, gerne diagonalt. Det kan der komme en ganske fin dyst ud, hvor du får trænet vigtige padel-elementer, som at komme frem til nettet og forsvare det.

Find ud af mere om spillet HER!
Du kan læse mere og evt. tilmelde dig HER!
Følg med på Randers Tennisklubs Facebook-side

Arena Randers ønsker et stort tillykke med den nye faciliteter!