ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALEPARTNERSKABERCOVID-19LEDIGE JOBS
MOTIONSCENTER
GENÅBNING MOTION ARENA RANDERS

Frem til 1. august vil det kun være muligt at træne i Motion Arena Randers, hvis du er vaccineret og har et gyldigt vaccinepas.

Fra 1. august kan alle medlemmer starte op med træning, alle over 15 år skal kunne fremvise coronapas ved stikprøvekontorl. Medlemmernes kontingenter og nøglebrikker aktiveres automatisk pr. 1/8-2021.

1. septemer udfases coronapasset.

Er du vaccineret og har et gyldigt vaccinepas og gerne vil starte op i vores motionscenter, så skal du frem til 31. juli komme forbi Arena Randers administrationskontor og fremvise Coronapas samt ID, herefter vil vi aktivere kontingent og nøglebrik til centret.

Administrationskontorets åbningstid er: Mandag-torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-13.00 (Der kan i sommerferieperioden være ændrede åbningstider)

Vi ser frem imod, at vi kan åbne for alle, og indtil da, er I meget velkommen til at benytte vores nye udendørs træningsfaciliteter ved Arena 3 mod Sjællandsgade.

På gensyn i Arena Randers.

I vores dejlige motionscenter får du for kun kr. 200,- pr. måned:
  • Fri træning
  • Intet indmeldelsesgebyr
  • Gratis træningsprogrammer
  • Fri parkering
  • Fri bad og omklædning
  • Fri kaffe (medbring selv kop)
  • Intet PBS-gebyr
Åbningstider alle dage kl. 6-21 (også weekend)

OBS. Stolegym er aflyst indtil videre! Grundet Covid 19.
Arena Randers Motionscenter er et center, hvor vi formår at blande breddeidræt og motion sammen med eliteidræt.

Vi har en helt uformel stemning, hvor der er plads til alle.

Motionscentret er indrettet med frivægtsrum, let betjente motions- og kredsløbsmaskiner samt nye spændende tiltag som bl.a. vores Arc Trainer/Skimaskine, TRX-slynger og digital ur, der nemt kan indstilles til eget forbrug eller cirkeltræning.

Opsigelse
Skal ske senest den 15. i måneden inden du ønsker at opsige. (Eksempel - opsigelse pr. 1/6 skal ske senest 15/5.
Bero
Du har mulighed for at sætte dit kontingent i bero i en given periode. Dette skal ligeledes meddeles senest den 15. i måneden inden bero start.
Aktiv 92
Hvis du er medlem af Aktiv 92 er prisen kr. 185,- pr. måned. Åbningstiden er her fra kl. 06.00 – 15.00 på hverdage.
OBS!
Vi har installeret personsluse, som både fungerer som ind- og udgang. Derfor opfordrer vi alle medlemmer til at huske deres nøglebrik. Opdager vi snyd via vores overvågningskameraer, vil man første gang få låst sin nøglebrik i 1 uge, sker det igen, er det udelukkelse i 2 uger, og skulle det ske en tredje gang fører det til permanent udelukkelse fra Motionscentret.
×

BILLETSALG

Arena Randers er billetsalgssted for Ticketmaster, Billetlugen og bill1.dk. Det betyder, at du på Arena Randers administrations- og billetkontor kan købe billetter til diverse koncerter, forestillinger og foredrag i hele landet.

×

TURIST I RANDERS

VELKOMMEN TIL TURIST I RANDERS
Her kan du finde information omkring parkering, overnatningsmuligheder, seværdigheder m.m.
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.