"
ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALEPARTNERSKABER
ARRANGEMENTER
Her finder du en oversigt over de kommende arrangementer.


Randers HK - Ajax København

Dato: 4. april 2020
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 16.00
Billetsalg: https://randershk.dk/billetter/

Oplev nordens bedste juniorgymnaster i TeamGym

Til april samles Nordens absolut bedste TeamGym-juniorgymnaster i Randers til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber. Det bliver en tæt kamp om medaljer, æren og retten til at kalde sig de bedste i Norden 2020. Danmark har tradition for at være altdominerende i TeamGym og målet ved junior NM er at gentage succesen. Kom og støt de danske gymnaster i kampen og oplev fantastisk gymnastik på højt niveau.

Praktisk information:

Dato: Lørdag d. 18. april.
Hvor: Randers Arena, Fyensgade 1, Randers

Program – Lørdag d. 18. april FORLØBIGT

10:05-10:20 Åbningsceremoni
10:30 Konkurrence Mixhold
12:00 Opvarmning Pigehold (8 min /hold/disciplin)
13:30 Konkurrence Pigehold
15:30 Opvarmning Drengehold (8 min/hold/disciplin)
16:30 Konkurrence Drengehold
18:00 MedaljeceremoniForedrag med Historiker Jakob Kjærsgaard - Den Røde Brænding – Krigssejlere og øvrige danskere i allieret krigstjeneste på D-dag og i invasionen i Normandiet 1944


I anledningen af 75 års jubilæet for Danmarks befrielse den 5. maj 1945 åbner Arena Randers den 27. april 2020 kl. 19.30 dørene op for et spændende foredrag med den danske historiker Jakob Kjærsgaard, der i 2019 udgav bogen "Den Røde Brænding" om danske beretninger fra D-dag.

Omkring 6.300 danske krigssejlere i allieret tjeneste besejlede verdenshavene. Mere end 800 af disse fik en central rolle i forbindelse med D-dag og invasionen i Normandiet 1944. Under forberedelserne til D-dag var handelsflåden central for opbygningen af invasionsstyrken – både hvad tropper, materiel og forsyninger angik. Men handelsflåden spillede sammen med de øvrige dele af søstridskræfterne derudover en væsentlig rolle ved selve invasionen i Normandiet i 1944.

Foredrag:
Den 27. april 2020
Foredraget starter kl. 19.30 i Arena Randers
Billetpris kr. 125,- inkl. moms ekskl. gebyr

Spisning inden foredraget:
Der vil inden foredraget være mulighed for at tilkøbe aftenens 2-retters menu, som består af: Spisning starter kl. 18.00
Menupris kr. 199,- pr. person.

Billetsalg:
Billet til foredraget og spisning købes på nedenstående link.
Der vil efter købet blive fremsendt et købsbevis pr. mail
BILLETSALG - KLIK HER
 
Læs mere om foredraget og forfatteren nedenfor:
Hvis man står ved Normandiets kyst i dag er det ikke svært at forestille sig, at synet af de tusinde og atter tusinde skibe, der i morgentågen den 6. juni 1944 mødte de tyske soldater, må have været skræmmende. Under kodenavnet ”Operation Overlord” var en landgang af hidtil uset format og størrelse sat i gang. I runde tal blev 130.000 mand på førstedagen landsat fra søsiden og yderligere 23.000 fra luften. Til at gennemføre operationen blev der brugt tæt ved 7.000 skibe som talte både landgangsfartøjer, krigsskibe og et større antal handelsskibe. Det var i denne sidste kategori, at Danmark deltog. 31 danskbemandede skibe – hovedparten under Dannebrog – var således en del af invasionen og med i månederne der fulgte. Af de over 6.300 søfolk, som under krigen gik i allieret tjeneste, deltog tæt ved 1000 i ”Operation Overlord”. Som det havde været tilfældet siden Besættelsen, ydede søfolkene også her den uden sammenligning største danske indsats til den allierede krigsførelse. Derudover deltog en større mængder danskere også i andre allierede værn, lige fra flåde til luftvåben og hær. Fra Spitfirepiloter til marineinspektører og endda faldskærmssoldater.
Hjemkomst og eftervirkninger af krigen tog hårdt på flertallet af krigsdeltagerne og specielt krigssejlere, og i mange år efter krigen led de danske sømænd et politisk svigt af nærmest historiske dimensioner. På 70-årsdagen for D-dag i 2014 var Danmark for første gang officielt repræsenteret ved mindehøjtideligheden i Normandiet, og dermed blev der skrevet et nyt kapitel i historien om Danmark under Anden Verdenskrig. Dannebrog vajer nu sammen med flagene fra de øvrige allierede nationer, og det kan vi takke de danske krigssejlere for. I 2020 fejrer vi 75-året for Danmarks befrielse, men befrielsen var anderledes for de danske krigssejlere, da flertallet først vendte tilbage til Danmark i slutningen af 1945. Foredragsholderen vil tage jer med ’bag om tæppet’ og med baggrund i hans arbejde ved Utah Beach Museum fortælle om hvordan Danmark som nation nu er blevet en del af de officielle ceremonier i Normandiet samt hvad dette har betydet for Danmark.

Om foredragsholderen:
Cand.mag. i historie og kulturarvsformidling. Har tidligere arbejdet ved Kystmuseet i Frederikshavn samt Utah Beach Museum i Normandiet og er forfatter til bogen: Den Røde Brænding - Danske beretninger fra invasionen i Normandiet 1944, som udkom i maj 2019. Han modtog i 2019 Niels Ebbesen medaljen for arbejdet med bogen.
 


STJERNESPÆKKET ÅBNINGSKONCERT - FREDAG DEN 1. MAJ 2020 KL. 20.00

Glæd jer til et brag af en åbningskoncert, når Arena Randers den 1. maj 2020 kl. 20 slår dørene op til den officielle åbningskoncert i Randers’ nye multiarena.

Festmaskinens 10 mands store orkester får besøg af flere af Danmarks bedste og mest kendte solister, der alle spiller deres største hits.

CHRISTOPHER - JOYE MOE & L.I.G.A - ALEXANDER OSCAR - EMILJE LILJA (DJ) - VÆRT: SOFIE LINDE.

ENDNU ET STORT NAVN OFFENTLIGGØRES DEN 1. APRIL.

Billetpris kun kr. 299,- ekskl. gebyr

Menu - Tapastallerken
Arena Randers eget køkken servere på dagen en skøn tapastallerken med masser af hjemmelavede lækkerier.
Åbningstilbud kun kr. 150,- ekskl. gebyr (normalpris kr. 225,-)
Tapastallerken købes i forslag sammen med billetten.
Dinner kl. 18.00 i tilstødende lokaler.

Nem Pause:
½ times pause med fri bar i tilstødende lokale til kun kr. 65,- ekskl. gebyr.
Følgende drikkevarer indgår i Nem Pause: 
Fadøl, vand, sodavand, rød- og hvidvin, Mokaï, Breezer.
Bestil dine drikkevarer til pausen på forhånd.
Nem Pause billet købes i forsalg sammen med billetten.

Billetsalg via Ticketmaster.dk
KØB BILLET
Pensionistkaffebord 
11. august 2020

Det traditionsrige pensionistkaffebord i Randers Festuge afholdes igen i år i Arena Randers.

Mere information følger.
 
Handicap Musikfestival 2020
12. august 2020 kl. 8.30

I Randers Festuge åbner Arena Randers endnu engang dørene op for den 20. udgave af Handicap Musikfestival med Handicapcentret Kronjylland og Lars Pedersen som arrangør.
Vi kan glæde os til lokale handicap bands, kopibandet Johan Mogensen Live, Kandis og På Slaget 12, og ikke mindst konferencier Jacob Haugaard.

Gratis adgang for alle.

Se sammendrag fra Handicap Musikfestival 2019 her:
 


Lørdag d. 15. august 2020 kl. 10.00-18.00 i Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C.

Sci-Fi-Con er Danmarks største science fiction-messe og samler det allerbedste fra fantasy- og sci-fi-universet i Arena Randers. Mød blandt andre skuespillere fra det kendte Star Wars-univers og andre markante personligheder kendt fra science fiction og fantasy-verdenen. 

Derudover kan du blive betaget af de mange dygtige cosplayers, der er udklædt som eksempelvis jediriddere og stormtroopere - heriblandt deltager den verdensomspændende Star Wars-kostumeklub 501st Danish Garrison. 

501st Danish Garrison er i øvrigt udnævnt til ambassadører for Make-A-Wish Ønskefonden og samler i den forbindelse ind til fondens formål. Du kan blive fotograferet sammen med eksempelvis 501st stormtroopere og støtte indsamlingen med et bidrag.  

Læs mere på deres hjemmeside her.

Karen-Marie Lillelund er en fantastisk foredragsholder, som med sin smittede lattermildhed og glimt i øjet får publikum til at grine fra første sekund. Med humoren i fokus får hun formidlet store og små emner, som giver stof til eftertanke. I 2020 tager hun på turné med et spritnyt foredrag – emnet er ikke offentliggjort, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver underholdende og lærerigt! I 2019 havde vi flere udsolgte foredrag med hende, så vi glæder os til at byde hende velkommen i 2020 på udvalgte lokationer.
 

Dato Se datoer og lokationer under ”Beskrivelse”. Foredragene er fra kl. 19.00 – 20.30. 

Pris Abonnent (Randers Amtsavis) 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.

Tilkøb: Lækker tapas talllerken 175 kr. (serveres fra kl. 17.30

Bemærk Dørene åbner ca. 30 minutter før.

Karen-Marie Lillelund

Det er altid rart at være en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere! Og man må sige, at Karen-Marie Lillelund lever op til denne titel. Ikke nok med, at hun har trukket fulde huse i nogle af Danmarks største byer, så er hun også to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”. 

I 2020 kommer hun med et nyt foredrag. Emnet bliver offentliggjort i det nye år. 

Over 1.800 mennesker til foredrag i 2019

I 2019 havde vi over 1.800 mennesker til Karen-Marie Lillelund foredrag rundt i Jylland og Fyn – og man må sige, at hun gjorde et fantastisk indtryk, imens at hun ivrigt fortalte om emner, som passion, motivation, at leve livet, mænd i lycra, fedt-piller plus meget mere.

En af vores kunder beskriver hende helt enkelt:

”Karen-Marie er fantastisk.” Kvinde, 40-49 år.
 

Tilkøb:

Tapas tallerken til kr. 175 

• Varm røget laks med sauce verte og kapers

• Fisketerrine med tigerrejer

• Røget unghanebryst med soltørret tomat

• Lufttørret bresaola med marinerede balsamco løg

• Italiensk trøffelsalami med artiskok

• 2 slags oste med oliven

• Kage med frugt

Hertil serveres der aioli , pesto, humus samt brød

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør: Jysk Fynske Medier. Medbring din tilsendte billet. Dørene åbner ca. 30 minutter før. Har du tilkøbt tapas tallerken serveres denne fra kl. 17.30RANDERS MADFESTIVAL 2020

Nu kan du godt sætte kryds i kalenderen! Den 27. september er nemlig dagen hvor Randers MadFestival slår dørene op for syvende gang. Du vil i traditionen tro blive modtaget af et væld af producenter, der vil stå klar med det allerbedste fra deres hylder og indbyder til en inspirerende, festlig og fornøjelig smagsbombe.

Der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål, smage og købe hos de mange udstillere og igen i år vil der være aktiviteter for hele familien - også de mindste - men i år ændres rammerne dog fuldstændigt....
 
RANDERS MADFESTIVAL RYKKER IND TIL RANDERS CITY
- IND TIL ARENA RANDERS OG BLIVER STØRRE END NOGENSINDE FØR
 
Køb billet
 
Køb din billet allerede i dag online på www.randersmadsfestival.dk/billet.
Entré: Det koster kun 50,- kr. pr. person og der er gratis adgang for børn under 14 år.
Læs mere på www.randersmadfestival.dk eller på Facebook
 
Vi glæder os til at byde jer velkommen i Randers Arena.
 

 

Kom med til et medrivende foredrag, hvor Simi Jan fortæller om hendes oplevelser som korrespondent i verdens brændpunkter. Med sin store, smittende entusiasme tager hun publikum med på en fængende og underholdende rejse bag kameraet. Glæd dig til at høre om hendes spændende hverdag, hvor uforudsigelighed aldrig er en undtagelse!

Køb billet her. 

Dato 29.09.20 kl. 19:00 - 21:00. Arena Randers.

Pris Abonnent 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.

Mulighed for tilkøb af tallerkenanretning til 165 kr. pr. person.

Bemærk Foredragets varighed er inkl. pause. Dørene åbner 30 minutter før.

Fortællinger fra verdens brændpunkter

Få en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller Simi Jan om at rapportere fra verdens brændpunkter; Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel; Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag, og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge; Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.  

Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv, sjæl og humor af en kvinde, der brænder for sit arbejde.  

Simi Jan – Forfatter, korrespondent og foredragsholder  

Siden 2006 har Simi Jan rapporteret fra verdens brændpunkter for TV 2 Nyhederne – og i fem år boede hun midt i orkanens øje i Pakistan og Afghanistan. Hun er uddannet journalist fra Napier University i Edinburgh, Skotland, og har arbejdet for britiske aviser, BBC og Politiken. I 2012 debuterede hun med den anmelderroste bog Til te hos Taleban.  

Simi Jan er født i 1979 i Gentofte og har modtaget flere priser for sit arbejde, bl.a. Årets TVtalent, Danners ærespris og Berlingske Fonds journalistpris. I 2015 blev hun kåret som Elefant nummer 100, for at være en af de 100 ”synlige, usædvanlige kvinder, der på markant vis har præget samfundsdebatten i de seneste 100 års danmarkshistorie.”

Tilkøb: Tallerken med portionsanrettede lækkerier

Alt anrettet med lækkert tilbehør.

Hertil serveres hjemmebagt brød, pesto, aioli og smør

Pris: 165 kr. pr. person

Hvor svært kan det være? Værd at vide om mænd og kvinders hjerner - Underholdende foredrag med Ann E. Knudsen.
7. oktober 2020 kl. 19.00-21.00 i Arena Randers.


Hvorfor skal mænd altid - lige inden gæsterne kommer - rydde op i garagen eller klippe hækken? Hvorfor kan du altid få kvinder til at arbejde gratis? Hvorfor skal du aldrig spørge en mand om noget, mens han skruer en pære i loftet? Hvorfor føler hun, de taler forbi hinanden, når han synes, samarbejdet fungerer strygende?

Det lyder en smule stereotypt, og måske er spørgsmålene sat lidt på spidsen. Men mon ikke de fleste - både kvinder og mænd - kan komme i tanke om situationer, hvor påstandene stemmer overens med virkeligheden? Hjernen har bestemt en del af ansvaret for, at kvinder og mænd kan drive hinanden til vanvid - på jobbet såvel som i familielivet. I dette underholdende og tankevækkende foredrag fortæller lektor i psykologi Ann E. Knudsen, hvordan vi med udgangspunkt i neurovidenskab kan forklare forskellen på mænd og kvinder.

Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?

Vi kan ikke love, at du ikke bliver en smule provokeret, når Ann E. Knudsen kortlægger forskellene i kvindehjerner og mandehjerner. Til gengæld vil vi gerne garantere, at lattermusklerne bliver motioneret, og at du vil nikke genkendende til flere af Anns pointer. Du får også svar på, hvordan kvinder og mænd på bedst mulig måde supplerer hinanden, og hvordan vi udnytter hjerneforskellene i samarbejdet mellem kønnene - både i hjemmet og på arbejdspladsen.

Ann-Elisabeth Knudsen

Med en baggrund som cand.mag. i dansk og psykologi har Ann specialiseret sig i kombinationen af neuropsykologi og hjerneforskning. Ann har skrevet en lang række bøger og holdt massevis af foredrag om hjernens udvikling og funktion. Derudover kender du måske Ann fra forskellige TV- og radioprogrammer, hvor hun jævnligt medvirker som ekspert.

Invitér din kæreste, ægtefælle eller kollega af modsatte køn med til en aften med masser af gode grin - vi glæder os til at se jer!

Billetpris kr. 259,- ex gebyr

Spisning inden foredraget

Arena Randers' køkken servere en lækker tapastallerken inden foredraget
Tapastallerken:

Spisningen er kl. 17.30.

Pris pr. person kr. 185,-

Billet til såvel foredrag som spisning sælges via Tikko på nedenstående link.

BILLETSALG - KLIK HER

Mød tidligere jægersoldat Thomas Rathsack

Køb billet her.

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter samt mental indpisker i de populære tv2-programmer Korpset - gjort af det rette stof har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko. Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv og lammende som en smitsom virus.

Den lille ting, der gør den store forskel

Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor Thomas i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas personlige erfaringer og oplevelser.

Thomas Rathsack

I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001. For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.
Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger – I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med Thomas Rathsack.Piaf & Aznavour - en hymne til kærligheden

Oplev Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang, når de med deres fantastiske sangstemmer fremfører en evigtvarende kærlighedshistorie. Hør Edith Piaf og Charles Aznavours elskede sange bundet sammen i en kærlighedscabaret. Det stor oplevelse, når vi skal nydede de store hits som “Non, je ne regrette rien” , “La vie en rose” og “She".

Dato 29.10.20 kl. 20, Arena Randers.

Pris Abonnent (Rander Amtsavis): 295 kr. + 20 kr. gebyr // Ikke-abonnent: 325 kr. + 20 kr. gebyr.

Bemærk Dørene åbner 30 min før. Har du tilkøbt menu, er det kl 18 (dørene åbner kl. 17.30).

Køb billet her.

En smuk kærlighedscabaret

Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang “spiller" ikke de 2 franske legender, men bruger deres chansons til at fortælle en eviggyldig kærlighedshistorie. Man oplever mødet mellem to sjæle, og de mange følelser og kærligheden driver dem ud i forelskelse, jalousi, vanvid, begær, svigt og forsoning. Du hører naturligvis de store hits som “Non, je ne regrette rien” , “La vie en rose” og “She”, men også mindre kendte numre er med i denne halvanden times tur i kærligheds-karusellen. De fleste sange bliver sunget på dansk, men der vil også blive fortolket på fransk og engelsk.

Forestillingen spillede for fulde huse på Det Ny Teater i foråret 2019.

Medvirkende: Kirsten Siggaard og Kim Hammelsvang

Instruktør: Jan Hertz

Pianist og arrangør: Mathias Grove

Mulige tilkøb

Forret: Fransk løgsuppe med sprød crouton og Gryére. 
Hovedret: Coq au vin serveret med klassisk fransk ratatouille og kartoffelgratin.
Kr. 265,- pr. person.

Dessert: Dessert tallerken bestående af Gatau  Marcel, Creme Brûlee og frisk frugt.
Kr. 85,- pr. person. 31. oktober - 1 november 2020

Kom og handel med Kræmmere fra hele landet, og gør årets handel.

Besøg Randers store Kræmmer og loppemarked den 31. oktober - 1. november 2020.
175 stande (med udstillere fra hele landet) vil være fyldt op med flotte antikviteter, unikke loppefund og masser af godt genbrug og kræmmervarer.

Åbningstider:

Lørdag d. 31. oktober åbent 10-16.

Søndag d. 1. november åbent 10-15.

Entre 35 for voksne og børn under 12 år er gratis ifølge en voksen.

Læs mere her.

Early Bird/opkøbere

Udover åbningstiden er der adgang for Early Birds/opkøbere

Fredag 16–19.30

kr. 100.-

Lørdag 7.30-10.00

kr. 100.-31. oktober - 1 november 2020

Kom og handel med Kræmmere fra hele landet, og gør årets handel.

Besøg Randers store Kræmmer og loppemarked den 31. oktober - 1. november 2020.
175 stande (med udstillere fra hele landet) vil være fyldt op med flotte antikviteter, unikke loppefund og masser af godt genbrug og kræmmervarer.

Åbningstider:

Lørdag d. 31. oktober åbent 10-16.

Søndag d. 1. november åbent 10-15.

Entre 35 for voksne og børn under 12 år er gratis ifølge en voksen.

Læs mere her.

Early Bird/opkøbere

Udover åbningstiden er der adgang for Early Birds/opkøbere

Fredag 16–19.30

kr. 100.-

Lørdag 7.30-10.00

kr. 100.-

DISCO TANGO - GRAND PRIX GALLA SHOW

Køb billet her!
 

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?

Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke.

Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange som selvfølgelig ikke er glemt.
Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie.

Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.

Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester.

Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ?

Tag med på en rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer alle de store koncertsteder rundt i Danmark.

DM i Latin 2020 - Arena Randers

De Danske Danseskoler inviterer til  DANMARKS MESTERSKABER i Latinamerikanske danse.
Vi opdatere siden, når der kommer mere info omkring arrangementet.