ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALEPARTNERSKABERCOVID-19LEDIGE JOBS
ARRANGEMENTER
Her finder du en oversigt over de kommende arrangementer.

Arrangementer (visning: alle)

NY DATO!
14.-15.08.2021 - SCI-FI-CON 2020
×

14.-15.08.2021 - SCI-FI-CON 2020Lørdag den 14. august og søndag den 15. august 2021 i Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C.

Sci-Fi-Con er Danmarks største science fiction-messe og samler det allerbedste fra fantasy- og sci-fi-universet i Arena Randers. Mød blandt andre skuespillere fra det kendte Star Wars-univers og andre markante personligheder kendt fra science fiction og fantasy-verdenen. 

Derudover kan du blive betaget af de mange dygtige cosplayers, der er udklædt som eksempelvis jediriddere og stormtroopere - heriblandt deltager den verdensomspændende Star Wars-kostumeklub 501st Danish Garrison. 

501st Danish Garrison er i øvrigt udnævnt til ambassadører for Make-A-Wish Ønskefonden og samler i den forbindelse ind til fondens formål. Du kan blive fotograferet sammen med eksempelvis 501st stormtroopere og støtte indsamlingen med et bidrag.  

Læs mere på deres hjemmeside her.

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
06.09.2021 - CHRISTIAN DEGN FOREDRAG
×

06.09.2021 - CHRISTIAN DEGN FOREDRAG


Christian Degn foredrag den 6. september 2021 i Arena Randers


”Hellere dø som original end ukendt”

Nu har du chancen for at høre den fascinerende historie om Christian Degns rejse fra Råby nordøst for Randers til en af dansk TV's mest populære værter. Fortalt af ham selv. En rejse, der i den grad har været krøllet og inspirerende. 

Nogle gange ligger guldet lige for snuden af dig – og uden at du har lagt mærke til det. Sådan var det med Christians Degns fars motto. “Hellere dø som original end ukendt”. 

I stedet for at gribe sætningen han havde hørt hele sit liv, så gik Christian rundt og kæmpede med spørgsmål som, hvordan er du dig selv og personlig på en TV-skærm? Og hvordan finder du modet til at turde vove dig selv - og gå efter drømmene? 

Men en dag kom han i tanke om sin fars motto. Det blev starten på et TV-eventyr, der foreløbig kulminerer med den populære TV-serie “Alt Det Min Far Ikke Har Lært Mig”, som kørte over skærmen på TV2 i efteråret. Her rejste Christian Degn tilbage til sine jyske rødder, for at lære alt det af far, han ikke havde lært som barn. Det blev til en kærlig, lærerig og underholdende oplevelse, som bragte Christian endnu tættere på sin far. 
 
Christians oplevelser med sin far har inspireret ham på mange parametre og givet stof til eftertanke, både omkring deres relation, men også lært ham, hvor vigtigt det er at bruge tid med sine nære, mens vi har livet sammen. For husker vi børn og forældre at blive ved med at opleve verden sammen, så vi aldrig stopper med at skabe fælles minder?  

At finde inspiration lokalt i egen baghave gælder ikke kun nyt nordisk køkken, design, musik og tøj. Det gælder også vores liv som mennesker. Vi har mere guld med i bagagen, end vi aner.
 
Hellere dø som original end ukendt er et motto Christians far lever efter, og som Christian har taget til sig. Foredraget er en kærlig og sjov påmindelse om vigtigheden i at kende sine rødder og lære af hinanden på tværs af generationer og forskellighed. Det bliver en både rørende og underholdende aften med masser af plads til refleksion og smil. 

Spisning
Inden foredraget byder Arena Randers' køkken på en lækker aftenanretning bestående af:
 • Panko/chili friteret tigerrejer med tang
 • Røget laksetærte med grønne asparges
 • Serranoskinke med pocheret æg og hollandaisemayo
 • Carpaccio med parmesan, pinjekerner og frisk basilikum
 • Bresaola med marineret mozzarella og bagte små tomater
 • Citrongravad svinemørbrad med sprødt grønt
 • Rabarbertærte med rørt vanilje fraiche
 • Hjemmebagt brød, kryddersmør samt div. dips

BILLETSALG:
Billetpris kr. 205,- ekskl. gebyr
Spisning kr. 198,- pr. person
OBS! Til de spisende gæster reserveres der pladser på de første rækker.
KØB BILLET OG SPISNING - HER

Program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 18.30 Dørene åbnes til foredraget
Kl. 19.00 Foredrag
Kl. 21.00 Afslutning

Bemærk foredragets varighed er inkl. pause. 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

NY DATO
08.09.2021 - THOMAS RATHSACK FOREDRAG
×

08.09.2021 - THOMAS RATHSACK FOREDRAG


Mød tidligere jægersoldat Thomas Rathsack i Arena Randers den 8. september 2021

Thomas Rathsack kender om nogen betydningen af attitude. Som jægersoldat og humanitær minerydder i verdens brændpunkter samt mental indpisker i de populære tv2-programmer Korpset - gjort af det rette stof har den personlige attitude ofte været en udslagsgivende faktor for succes eller fiasko. Med udgangspunkt i masser af anekdoter og fascinerende historier fra sin egen imponerende karriere fortæller Thomas, hvorfor den rette attitude er så effektiv, og ikke mindst hvorfor den negative attitude er destruktiv og lammende som en smitsom virus.
Den lille ting, der gør den store forskel
Attituden er den lille ting, der gør den store forskel, som Winston Churchill engang sagde. Forandringer, kriser og tragedier er en del af livet for os alle sammen. Det, der adskiller den handlekraftige fra den handlingslammede, er den attitude, som udfordringerne mødes med. Glæd dig til en inspirerende aften, hvor Thomas i sit helt nye foredrag fortæller, hvordan du med den rette attitude går fra at være reaktiv til at være proaktiv, når du møder problemer. Selvfølgelig underbygget af Thomas personlige erfaringer og oplevelser.

Thomas Rathsack
I 1990 blev Thomas Rathsack optaget i Jægerkorpset som jæger nr. 229. I løbet af sin imponerende karriere har Thomas bl.a. været programleder for en dansk minerydningsorganisation i Kaukasus og Afghanistan og været med i en række specialoperationer i forbindelse med, at USA og dets koalitionspartnere gik ind i Afghanistan i 2001. For sin bemærkelsesværdige indsats modtog Thomas Rathsack den højeste amerikanske enhedsudmærkelse, Presidential Unit Citation, efter deltagelse i Task Force K-BAR i Afghanistan.
Thomas udgav i 2009 sin selvbiografi Jæger – I krig med eliten, som har solgt i over 250.000 eksemplarer på flere forskellige sprog. I dag ernærer Thomas sig som succesfuld forfatter og har udover sin biografi udgivet fire spændingsromaner om jægersoldaten Michael Plessner samt bogen Stærk Under Pres, der handler om at præstere under pres og stress. I efteråret 2020 udgiver Thomas sin femte roman.

Billetpris:
Kategori A kr. 309,- ekskl. gebyr
Kategori B kr. 259,- ekskl. gebyr

Spisning inden foredraget
Vores køkken tilbyder en lækker forårsmenu inden foredraget.

Menu:
 • Urtemarineret kalve cuvette
 • Unghanebryst farseret med Tallegio og basilikum svøbt i lufttørret skinke
 • Sprød grøntsagssauté
 • Små kartofler med smør og timian
 • Sauce
 • Årstidens salat
 • Brød og smør
Spisning kl. 17.30.
Pris spisning kr. 225,- pr. person.

Aftenens program
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Foredrag med Thomas Rathsack
Kl. 21.00 Foredrag slutter

KØB BILLET OG SPISNING HER

Vi glæder os til at byde velkommen til en inspirerende aften i selskab med Thomas Rathsack.

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
14.09.2021 - LOLA JENSEN FOREDRAG
×

14.09.2021 - LOLA JENSEN FOREDRAG


Foredrag med Lola Jensen den 14. september 2021 kl. 19.00-21.00 i Arena Randers

Familien Danmarks hverdag sat på humoristisk spids
Job, familie, børn – at få det hele til at hænge sammen

Ofte bliver hverdagen i en børnefamilie stressende. Ikke kun derhjemme, men på arbejdspladsen. Nogle ting skal bare ordnes i hverdagen, men det behøver ikke være trist, træls og udmattende. Mød din hverdag med en mere positiv indstilling, så vil du opleve en fornyet glæde, både ved dit arbejde med også i familien derhjemme. Det er dog noget, som man skal lære, og Lola giver dig de gode råd, så “næsten” hver dag, bliver en fantastisk dag.
Det er ikke mange, der som Lola Jensen rammer deltagernes ømme punkter, og samtidig leverer realistiske råd til, hvordan hverdagen kan ændres til det bedre.
 • Øget stress i hverdagen – hvor kommer den fra, hvordan kan den håndteres/mindskes?
 • Tænk hvis du kunne være den bedste del af dig selv hver dag.
 • Tænk hvis du kunne møde det bedste i dine omgivelser hver dag.
 • Tænk hvis hverdagens mål og ønsker stemte overens med handlingerne.
 • Tænk hvis det kunne lykkes med større sammenhæng mellem job, familie og børn.
 • Overblik, øget overskud og større familie- og arbejdsglæde.
Billetpris unummerede pladser kr. 175,- ekskl. gebyr

Spisning inden foredraget
Arena Randers køkken serverer en lække aftenplatte inden foredraget.

Menu:
 • Røget laks med ægge stand
 • Tunmousse med kapers
 • Lille tærte med østershatte og serranoskinke
 • Trøffelsalami med syltede rødløg
 • Røget okse anrettet med tomatrelish
 • Dansk brie med druer
 • Sød overraskelse med blødt og sprødt
 • Hjemmerørt aioli og basilikumspesto
 • Hjemmebagt brød og smør
Menu pris kr. 175,- 
OBS! TIl de spisende gæster reserveres der pladser på de første rækker.


Billetsalg
KØB BILLET OG SPISNING - HER

Aftenens program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Foredrag med kort pause
Kl. 21.00 Afslutning

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
23.09.2021 - SIMI JAN FOREDRAG
×

23.09.2021 - SIMI JAN FOREDRAG


Simi Jan foredrag den 23. september 2021 i Arena Randers

Kom med til et medrivende foredrag, hvor Simi Jan fortæller om hendes oplevelser som korrespondent i verdens brændpunkter. Med sin store, smittende entusiasme tager hun publikum med på en fængende og underholdende rejse bag kameraet. Glæd dig til at høre om hendes spændende hverdag, hvor uforudsigelighed aldrig er en undtagelse!

Få en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller Simi Jan om at rapportere fra verdens brændpunkter; Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel; Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag, og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge; Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.  

Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv, sjæl og humor af en kvinde, der brænder for sit arbejde.  

Inden foredraget byder Arena Randers' køkken på en lækker tallerkenanretning bestående af:
 • Lille rejecocktail i glas
 • Varm røget laksesalat med capers og rødløg
 • 3 små pølser på spyd
 • Serranoskinke med melon
 • Ost med druer
 • Dagens konditorkage med frugt
Alt anrettet med lækkert tilbehør.
Hertil serveres hjemmebagt brød, pesto, aioli og smør

Billetpris:
Pris Abonnent 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.
Tilkøb af tallerkenanretning kr. 165,- pr. person

KØB BILLET

Program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 18.30 Dørene åbnes til foredraget
Kl. 19.00 Foredrag
Kl. 21.00 Afslutning

Bemærk Foredragets varighed er inkl. pause. 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
22.09.2021-23.09.2021 - MÆND I MINDRE DOSER
×

22.09.2021-23.09.2021 - MÆND I MINDRE DOSER


Mænd i mindre doser - 22. & 23. september 2021 kl. 19.30
Eva smider Adam ud af paradiset, fordi han ”ved et uheld” har plejet omgang med en ged! Med sig får han en flyttekasse, som viser sig at indeholde en stor del af de mandetyper, han kan vælge at blive, eller skifte imellem at være. Stykket er en tour de force i ukuelige og elskelige mænd.

Der er masser af skæve typer – med store hjerter og til tider noget mindre hjerner! Det er satirisk, sjovt og af og til rørende. Og hvor klodset, komisk og kærlighedshungrende manden end er, så er han måske stadig værd at samle på.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

Af og med: Kristian Holm Joensen
Instruktør: Frede Guldbrandsen
Komponister: Lasse Lyngbo og Søren Jensen
Lysdesigner: Kisser Rosenquist

KØB BILLET

 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
25.09.2021 - HOME
×

25.09.2021 - HOME


Home - 25. september 2021 kl. 14.00
International klovneforestilling for hele familien

To klovne – to virkeligheder. Den ene pusler om sit hjem, som gennem generationer har været i familiens eje. Her er han tryg, her har han hjemme – selv om han drømmer om at komme ud og opleve den store verden. Den anden er flygtet fra konflikt og kaos og drømmer om at finde et roligt og sikkert sted at bo.

Kan de to forliges trods forskelligheder og sære skikke? Og kan de måske hjælpe hinandens drømme på vej?

En stor fortælling bliver med klovnens poesi og humor til en enkel historie om næstekærlighed og respekt, som kan fortælles på tværs af alder og geografiske grænser.

Medvirkende; Monma Mingot, David Novell
Instruktør: Gitta Malling

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
01.10.2021 TWO LIONS AND A CASTLE
×

01.10.2021 TWO LIONS AND A CASTLE


Two lions and a castle - 1. oktober 2021 kl. 19.30

En satirisk, skæv og grotesk danseforestilling om tilblivelsen af det perfekte show.

Hvordan skaber man stor kunst? Et ultimativt og fantastisk show, der får publikum til at dåne af ren og skær lykke? Disse spørgsmål bliver taget under kærlig behandling af den virtuose og charmerende israelske koreograf Roy Assaf, som er en absolut mester i at forene det vanvittige med det alvorlige. I forestillingen møder vi en række vidt forskellige, skøre skæbner, og snart tegner der sig et potpourri af små satiriske nedslag inspireret af koreografens iver efter at skabe den perfekte forestilling.

NB: Forestillingen indeholder engelsk tale.

Koreograf: Roy Assaf
Dansere: Dansk Danseteater
Koreografisk assistance: Avshalom Latucha and Ariel Cecelia Freedman
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Kostumedesign: Roy Assaf
Lyddesign: Mikkel Larsen
Skrædder: Maria Ipsen

Billetpris kr. 75 - 150

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
03.10.2021 - DENGANG DU VAR LILLE
×

03.10.2021 - DENGANG DU VAR LILLE


Dengang du var lille - 3. oktober 2021 kl. 10.00
Ragnhild har en meget stor billedbog om at være lille. Den handler om Ragnhild som barn. Men den handler også lidt om alle mulige andre, og dengang de var små. Den handler om alt det, man skal lære, når man kommer til verden. Et skridt ad gangen. Om at møde nye venner og turde lidt mere for hver dag der går. Og om pludselig at være stor nok til et nyt kapitel.

Skuespiller Ragnhild Kaasgaard og dukkefører Erik Olsen fører publikum ind i en miniatureverden, hvor underlige ting kan ske, og hvor en eventyrlig verden i bogstavelig forstand vil udfolde sig for øjnene af dem.

“En stor smuk bog og en lille blød kanin er alt Ragnhild Kaasgaard behøver, når hun fortæller os sin historie om dengang, hun var lille. Hendes timing og nærvær skaber en hyggelig og sjov forestilling, der pointerer, at selv når man bliver større, kan man godt have brug for nogen, der er mindre” [Teateravisen]

”Dengang du var lille” er den fjerde forestilling i rækken for familiens yngste. Siden 2011 har Ragnhild og Erik dannet par, først med ”Barnevognen”, efterfulgt af ”åbent hus” og senest ”Små blå sko”.

Forestillingerne har det tilfælles, at mens Ragnhild tryllebinder børnene som fortæller på scenen, styrer Erik dukker, lys, lyd og effekter – og skaber magi fra sin plads bag kulissen.

Medvirkende: Ragnhild Kaasgaard, Erik Olsen
Instruktør: Kamilla Bach Mortensen
Dramatiker: Signe Birkbøll
Scenograf: Mikkel Sebastian Rostrup
Dukkemager: Sigurd Dissing
Teknikere: Laurids Bøcher Poulsen, Maria Møller
Syerske: Pille Behrendt

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
07.10.2021 - THIT JENSEN - VALKYRIENS KAMP
×

07.10.2021 - THIT JENSEN - VALKYRIENS KAMP


Thit Jensen – valkyriens kamp - 7. oktober 2021 kl. 19.30

På de ydre linjer lykkes Thit Jensen stort set med alt, hvad hun kaster sit ivrige blik på. Hun er en af sin tids mest anerkendte forfattere, men privat og følelsesmæssigt kæmper hun sine helt egne kampe. Den stædige kamp for at bevise sit værd som kvinde og for at overgå sin nobelprisvindende storebror og litterære geni, Johannes V. Jensen.

Med ”Valkyriens kamp” inviterer Det Flydende Teater med ind i Thit Jensens stridbare verden. Her smelter et tumultarisk privatliv og en visionær kønspolitisk kamp sammen i et kompromisløst kunstnerisk virke. Fortællingen om Thit Jensen er fortællingen om den moderne kvindes frigørelse.

Medvirkende: Ene Øster Høyser, Malin Rømer Brolin-Tani, Søren Bang Jensen, Marie Louise Von Bülow, Christine Worre Kann
Dramatiker: Julie Glargaard
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Scenograf: Nikolaj Trap
Komponist: Marie Louise Von Bülow

Billetpris 40-150 kr.

KØB BILLET

 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

DANS & BRUNCH
09.10.2021 - DANS MED SILAS HOLST
×

09.10.2021 - DANS MED SILAS HOLST


DANS MED SILAS

9. oktober 2021 i Arena Randers

Grundet Covid-19 er daneseventen endnu engang flyttet. 
Alle, der har købt billet, kan naturligvis benytte billetten til den nye dato. Ønsker man at få refunderet billetten, kan dette gøres frem til den 1. juni 2021.

Glæd jer til Silas Holst kommer rundt i det jyske og igen i år besøger Randers.

Har du lyst til at have det sjovt, danse, grine, svede og opleve Silas og hans fantastiske energi og smittende humør på tæt hånd, når han underviser i nemme trin fra kendte musicals til skøn musik, så SKAL du da med til denne fest sammen med dine veninder/venner og familie.

Motionsdans uden partner! Konceptet er lavet, så det passer til ALLE uanset alder, køn, størrelse og kondital - inklusive dem, der aldrig har taget et dansetrin før!

Silas underviser 2 hold denne lørdag morgen:
08:30-09:20 – koreografi fra "Dirty Dancing"
09:20-09:30 – pause
09:30-10:20 – koreografi fra "Tina - The Tina Turner Musical"

Pris for 1 time er 200,- kr. 
Pris for 2 timer er 300,- kr. 

Det er muligt at tilkøbe brunchtallerken for 125,- kr., som kan nydes i caféen fra kl. 9:30 (drikkevarer købes separat):

 • Brød og smør
 • Røget laks med sauce verte
 • Røræg med sprød bacon
 • Serranoskinke med melon
 • Græsk yoghurt med mysli
 • 2 slags oste med druer
 • Dagens kage med frugt

KØB BILLET - KLIK HER

Bemærk 
at hvis du vil spare billetgebyret, er du velkommen til at tilmelde dig på mail til jane@playmakerbooking.dk (betaling foregår i stedet via MobilePay).

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din billet til en anden. 

Særligt i forbindelse med COVID-19: Vi opstiller håndsprit ved indgangen, og det er selvfølgelig ikke nødvendigt at sige, at alle spritter hænder, inden de går ind i lokalet! Vi overholder gældende retningslinier og forsamlingsforbud og henstiller til, at alle overholder og er opmærksomme på de gældende afstandsregler og altså holder lidt større afstand, end vi plejer – der er masser af plads at udfolde sig på! Silas er normalt altid god for et kram og en selfie, men på grund af disse mærkelige tider, vi befinder os i, bliver evt. gruppefotos og selfies uden kontakt!

Vær opmærksom på at der vil blive taget fotos og video til brug på sociale platforme og øvrige medier. 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

NY DATO
12.10.2021 - DEN RØDE BRÆNDING FOREDRAG
×

12.10.2021 - DEN RØDE BRÆNDING FOREDRAGForedrag med Historiker Jakob Kjærsgaard - Den Røde Brænding – Krigssejlere og øvrige danskere i allieret krigstjeneste på D-dag og i invasionen i Normandiet 1944


I anledningen af 75 års jubilæet for Danmarks befrielse den 5. maj 1945 i åbner Arena Randers den 12 oktober 2021 kl. 19.30 dørene op for et spændende foredrag med den danske historiker Jakob Kjærsgaard, der i 2019 udgav bogen "Den Røde Brænding" om danske beretninger fra D-dag.

Omkring 6.300 danske krigssejlere i allieret tjeneste besejlede verdenshavene. Mere end 800 af disse fik en central rolle i forbindelse med D-dag og invasionen i Normandiet 1944. Under forberedelserne til D-dag var handelsflåden central for opbygningen af invasionsstyrken – både hvad tropper, materiel og forsyninger angik. Men handelsflåden spillede sammen med de øvrige dele af søstridskræfterne derudover en væsentlig rolle ved selve invasionen i Normandiet i 1944.

Foredrag:
Den 12. oktober 2021
Foredraget starter kl. 19.30 i Arena Randers
Billetpris kr. 125,- inkl. moms ekskl. gebyr

Spisning inden foredraget:
Der vil inden foredraget være mulighed for at tilkøbe aftenens 2-retters menu, som består af:
 • Gammeldags kalvesteg stegt som vildt. Hertil serveres hjemmelavet waldorfsalat, kogte bønner og gulerødder. Samt kartofler og sovs.
 • Portionsanrettet klassisk æblekage med makroner og pyntet med friskpisket fløde
Spisning starter kl. 18.00
Menupris kr. 199,- pr. person.

Billetsalg:
Billet til foredraget og spisning købes på nedenstående link.
Der vil efter købet blive fremsendt et købsbevis pr. mail
BILLETSALG - KLIK HER
 
Læs mere om foredraget og forfatteren nedenfor:
Hvis man står ved Normandiets kyst i dag er det ikke svært at forestille sig, at synet af de tusinde og atter tusinde skibe, der i morgentågen den 6. juni 1944 mødte de tyske soldater, må have været skræmmende. Under kodenavnet ”Operation Overlord” var en landgang af hidtil uset format og størrelse sat i gang. I runde tal blev 130.000 mand på førstedagen landsat fra søsiden og yderligere 23.000 fra luften. Til at gennemføre operationen blev der brugt tæt ved 7.000 skibe som talte både landgangsfartøjer, krigsskibe og et større antal handelsskibe. Det var i denne sidste kategori, at Danmark deltog. 31 danskbemandede skibe – hovedparten under Dannebrog – var således en del af invasionen og med i månederne der fulgte. Af de over 6.300 søfolk, som under krigen gik i allieret tjeneste, deltog tæt ved 1000 i ”Operation Overlord”. Som det havde været tilfældet siden Besættelsen, ydede søfolkene også her den uden sammenligning største danske indsats til den allierede krigsførelse. Derudover deltog en større mængder danskere også i andre allierede værn, lige fra flåde til luftvåben og hær. Fra Spitfirepiloter til marineinspektører og endda faldskærmssoldater.
Hjemkomst og eftervirkninger af krigen tog hårdt på flertallet af krigsdeltagerne og specielt krigssejlere, og i mange år efter krigen led de danske sømænd et politisk svigt af nærmest historiske dimensioner. På 70-årsdagen for D-dag i 2014 var Danmark for første gang officielt repræsenteret ved mindehøjtideligheden i Normandiet, og dermed blev der skrevet et nyt kapitel i historien om Danmark under Anden Verdenskrig. Dannebrog vajer nu sammen med flagene fra de øvrige allierede nationer, og det kan vi takke de danske krigssejlere for. I 2020 fejrer vi 75-året for Danmarks befrielse, men befrielsen var anderledes for de danske krigssejlere, da flertallet først vendte tilbage til Danmark i slutningen af 1945. Foredragsholderen vil tage jer med ’bag om tæppet’ og med baggrund i hans arbejde ved Utah Beach Museum fortælle om hvordan Danmark som nation nu er blevet en del af de officielle ceremonier i Normandiet samt hvad dette har betydet for Danmark.

Om foredragsholderen:
Cand.mag. i historie og kulturarvsformidling. Har tidligere arbejdet ved Kystmuseet i Frederikshavn samt Utah Beach Museum i Normandiet og er forfatter til bogen: Den Røde Brænding - Danske beretninger fra invasionen i Normandiet 1944, som udkom i maj 2019. Han modtog i 2019 Niels Ebbesen medaljen for arbejdet med bogen.
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
12.10.2021 - ARBEJDER
×

12.10.2021 - ARBEJDER


Arbejder - 12 oktober 2021 kl. 19.30

Syv medvirkende skuespillere og musikere fylder scenen med sang og gode historier. Teksterne er hentet i det ikoniske værk Arbejdersangbogen, det både er en del af vores almene sangskat, men også emmer af nogle af de værdier, som er grundlæggende for vores samfund, nemlig handlekraft, fællesskab og solidaritet.

”Arbejdersangbogen” indbyder til fællessang og mennesker, der står sammen, men i en tid, hvor vi ikke kan synge sammen alle sammen, må nogle lytte, mens andre synger. For sangen må ikke forstumme.

En musikalsk forestilling om handlekraft, fællesskab og solidaritet.

Medvirkende: Connie Tronbjerg, Klaus Andersen, Marie Vestergård Jacobsen Stig Reggelsen Skjold, Line Vejgaard Kjær m.fl.
Instruktør: Rasmus Ask
Scenograf: Johanne Eggert

Billetpris 40-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
13.10.2021 - BØVL - NILS VILLEMOES PÅ SLAP LINE
×

13.10.2021 - BØVL - NILS VILLEMOES PÅ SLAP LINE


BØVL – Inspirerende og humoristisk foredrag for alle den 13. oktober 2021 kl. 19.00-21.00

Uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster. 

En tour de force på en stand-up-agtigt aften 
Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor -  for som han siger: “Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL!
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Få en lille forsmag her:


Billetprs kr. 269 + gebyr
KØB BILLET - HER

Spisning inden foredraget kl. 17.30 kan tilkøbes
Vores køkkenchef har sammensat en lækker 2-rettesmenu

Husets menu:
Tallerkenanrettet hovedret:
Svinemørbrad svøbt i lufttørret skinke med spinat.
Anrettet med sprød blomkålsgratin og spæde grønsager.
A part serveres der smørstegte petitkartofler med brøndkarse og sauce surprice.
 
Tallerkenanrettet dessert:
Hjemmelavet citrontærte med sødt og sprødt.

Pris. pr. kuvert kr. 240,-
KØB SPISNING - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
17.10.2021 - FRU STRID
×

17.10.2021 - FRU STRID


Fru Strid - 17. oktober 2021 kl. 10.00

Med sit stridbare sind lægger fru Strid sig ud med alle i byen: både skraldemanden, postbuddet, bageren og ikke mindst børnene, der selvfølgelig driller hende. Lige indtil den dag, de vælter hende på deres skateboards, så hun mister både hat og briller.

Fru Strid skal have nye briller, men modsat alle andre i byen møder byens brillemand Fru strid med venlighed. Nu bliver Fru Strids verden en anden, og hun bliver både venlig og omgængelig – til stor forundring for hele byen.
Fru Strid bliver til Fru Blid.

Medvirkende: Karen Nielsen, Henrik Andersen
Instruktør: Solveig Weinkouff
Dramatiker: Mette Brahm Lauritsen
Scenograf: Filippa Berglund
Komponist: Henrik Andersen

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
19.10.2021 - OVER VADEHAVET
×

19.10.2021 - OVER VADEHAVET


Over vadehavet - 19. oktober 2021 kl. 19.30.

Tre fuglekiggere fra foreningen Trækfuglenes Venner er taget til Vadehavet for at observere trækfugle. Den enevældige formand Erna Iversen, hendes assistent Frikke, der med sit falkeblik sikrede formanden førstepladsen ved seneste optælling, samt hendes indædte rival Rigmor Gram.

Bundet til jorden observerer de fuglenes frie flugt mellem himmel og hav og videre ud i verden, mens deres forskellige livsanskuelser bliver tydelige i den interne magtkamp om formandsposten.

Hans Rønne har instrueret denne ode til himlens fugle, der med sang og musik sætter fokus på himlens frie fugle og den længsel, de efterlader.

Medvirkende: Anna Ur Konoy, Jens Kepny Kristensen, Uta Motz
Dramatiker: Jens Kepny Kristensen
Instruktør: Hans Rønne
Scenograf: Gitte Baastrup
Komponist: Uta Motz
Lys og teknik: Poul Jepsen

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
26.10.2021-27.10.2021 - SINATRA - EN LEGENDE
×

26.10.2021-27.10.2021 - SINATRA - EN LEGENDE


Sinatra – en legende - 26. & 27. oktober 2021 kl. 19.30
En musikalsk forestilling, hvor der igennem fortælling og musik graves ned i Frank Sinatras liv. En livsrefleksion i ord og musik, fortolket og stemningsfyldt fremført af sanger og skuespiller Jesper Lundgaard.

Det er en intim, spændende, sjov og følelsesladet fortælling med afsæt i Sinatras fantastiske karriere. Hans livs op- og nedture og alle de historier, der er blevet fortalt om ham.

Fortællingen krydres med et væld af sange fra hele Sinatras karriere, og med på scenen er pianist Pojken Flensborg.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

I september og oktober tager forestillingen på turné til 22 forsamlingshuse i området. Se turnéplanen her.
Turnéen er støttet af ELRO Fonden.

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

NY DATO
29.10.2021 - CLAUS HASSING - DINNER & AKUSTISK INTIMKONCERT
×

29.10.2021 - CLAUS HASSING - DINNER & AKUSTISK INTIMKONCERT


Dinner & akustisk intimkoncert med Claus Hassing

Fredag den 29. oktober 2021 byder Arena Randers velkommen til en aften i selskab med musiker Claus Hassing.

Claus Hassing besidder en af de mest alsidige stemmer i Danmark, og ikke to intim-koncerter er ens, da nogle af Claus’ varemærker er ægte nærvær og indlevelse.

Claus er født og opvokset i Nordjylland og startede med at spille guitar i 4. klasse, men det var først i gymnasiet at sangen tog for alvor fat, og siden da har musikken været en kæmpestor del af hans liv. I 2000 blev han optaget på Det Nordjyske Musikkonservatorium som den eneste på solist-linien, og i 2005 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger.
Siden da har han levet af musikken, både med masser af live jobs, studiearbejde og sangskrivning. I sin mere end 25 år lange musik-karriere har Claus spillet/arbejdet med bl.a. Sarah Brightman, Bobby McFerrin, Brd. Olsen, Shaka Loveless, Birthe Kjær, Kirsten Siggaard, Cæcilie Nordby, Nina Forsberg, Bobo Moreno, Stine Bramsen, Kandis, James Sampson, Zididada, Tony Liotta, Jimmy Haslip og mange flere.

Han har skrevet musik til en teaterforestilling, arbejdet på et pladeskab, lavet radio-promotion for bl.a. Big Fat Snake og Poul Krebs, spillet shows med 80’er musik på den anden side af jorden, arbejdet som producer/studie-musiker for Søren Bundgaard, spillet 70’er soul/funk med et 10-mands band, skrevet musik til en kampagne mod ecstasy, og turnerer nu med Bryan Adams Tribute på 10. år, som både har fat i Danmark og rundt omkring i Europa.

Kort sagt, den store alsidighed Claus rummer som musiker og sanger, kommer bestemt til udtryk i de forskellige typer af numre han har på repertoiret.
Det er alt fra Elvis-klassikere og gamle 60’er numre til Bryan Adams og Volbeat. Men alt sammen fortolket personligt og med stor respekt for originalerne.

”De sidste 10 år har budt mig meget, både op- og nedture. Jeg har elsket og mistet, faldet og rejst mig op igen med troen på, at alt nok skal gå, og turde elske igen… alt imens angsten for at miste står der og kradser på bagdøren”, fortæller den nordjyske sanger, som altså i 2020-2021 er klar med en række akustiske solo-koncerter.

Autencitet, varme, et glimt i øjet og ikke mindst en ro, der passer godt til en akustisk intim-koncert er ingredienserne i en solo-koncert med Claus Hassing.

Aftenens program:
18.00 Dørene åbnes
18.30 Dinner
20.00 Akustisk intimkoncert 

Menu:
Delemad bestående af:
 • 2 slags traditionelle Italienske/spanske pølser
 • Lufttørret skinke
 • Bresaola
 • Hjemmelavet unghane-terrine
 • Marineret fisk
 • Tigerrejer på spyd
 • Varmrøget laks
 • 3 slags hjemmelavet dyppelse
 • Husets brød og smør
Tilkøb:
 • Velkomstdrink samt snackkurv med diverse salte og knasende snacks - kr. 58,-
 • Dessert serveret som delemad. 2 små søde fristelser samt en go ost - kr. 75,-
Billetsalg:
Billetprisen incl. spisning kr. 325,- + gebyr

BILLETTER KØBES HER
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
29.10.2021 - SOUVENIR
×

29.10.2021 - SOUVENIR


Souvenir - 29. oktober 2021 kl. 19.30

En hjerteskingrende komedie om Florence Foster Jenkins

Florence Foster Jenkins (1868-1944) er intet mindre end en legende i musikhistorien – en selvbestaltet og komplet tonedøv operasangerinde, som opnåede varig berømmelse på netop sin talentløshed. Folk tilbad hende og jublede, samtidig med, de puttede lommetørklædet i munden for ikke at skrige af grin.

Florence Foster Jenkins engagerede den unge koncertpianist Cosmé McMoon (1901-1980) til at akkompagnere sig. Det blev mødet mellem den talentløse sangerinde og den kompetente pianist, som ikke kunne sige nej til den vellønnede tjans. Både McMoon og vi som publikum får undervejs i forestillingen respekt for denne ildsjæl, fantast og diva af en kvinde, som formår at udleve sin ugengældte kærlighed til kunsten med menneskelighed, storhed og et sjat herligt vanvid.

Den operauddannede Lisbeth Kjærulff vil gøre sig umage for at synge sit værste, mens pianist Jacob Beck og alle andre får ørerne på komedie.

Dette både hylende morsomme og oprigtigt rørende stykke fra 2004 af Stephen Temperley har spillet med stor succes og vundet priser i det meste af verden. Og interessen for Madame Florence er kun vokset, efter Meryl Streep portrætterede hende på film i 2016. Der bliver latter, en tåre i øjenkrogen og den mest falske musik, man nogensinde får at høre.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff, Jacob Beck
Dramatiker: Stephen Temperley
Instruktør: Jan Hertz

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
31.10.2021 - BAKÉKÉ
×

31.10.2021 - BAKÉKÉ


Bakéké - 31. oktober 2021 kl. 10.00
I denne morsomme og overraskende forestilling manøvrerer en charmerende, klovneagtig karakter rundt med plastikspande, som han ambitiøst forsøger at placere i forskellige avancerede geometriske mønstre.

Men ambitionerne indfries aldrig som planlagt. Han må gang på gang erkende sine begrænsninger og indse, at fysikkens love sætter grænser for, hvad der er muligt. Han vælger at se nye muligheder i sine nederlag, og gennem leg og opfindsomhed åbnes døren til en absurd, befriende og drømmeagtig verden, hvor spandene får helt nyt liv.

Medvirkende: Fabrizio Rosselli
Instruktør: Etienne Manceau
Kostumier: Sarah Béranger
Lysdesigner: Hélène Tourmente

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
02.11.2021 - SCAVENIUS
×

02.11.2021 - SCAVENIUS


Scavenius - 2. november 2021 kl. 19.30


Historien om manden, der bragte Danmark sikkert igennem 2. verdenskrig. Om manden, der sikrede jøderne mod overgreb indtil 1943. Og om manden, som Stauning insisterede på skulle være udenrigsminister.

Scavenius valgte landets tarv fremfor popularitet og løste opgaven, men blev samtidig den mest forhadte mand i Danmark.
Forestillingen viser hans kamp i grænselandet mellem moral, beregning og opportunisme i et forsøg på at forstå og følge hans beslutning. Vi føler klingens skarphed fra hans fjender, og vi våger over ham i hans søvnløse nætter.

Medvirkende: Kristian Halken, Thomas Bang, Lucia Vinde Dirchsen, Jeanette Lindbæk Birk
Dramatiker: Kristian Halken
Instruktør: Rolf Heim
Scenograf: Jonathan Hjorth
Lyddesign: Janus Jensen
Lysdesign: Sonja Lea

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
04.11.2021 - NIELS KRØJGAARD - FOREDRAG
×

04.11.2021 - NIELS KRØJGAARD - FOREDRAG


Foredrag med Niels Krøjgaard i Arena Randers den 4. november 2021.

Sådan påvirker du mennesker på en etisk forsvarlig måde

Psykologisk manipulation - evnen til at opnå kontrol over andre mennesker. Utroligt fascinerende, men samtidigt uhyggeligt skræmmende. Men hvad er sandt, og hvad er falsk? Hvad er vandrehistorier, og hvad er videnskab? Og hvad kan lade sig gøre i virkeligheden?

Tankevækkende og underholdende manipulationsshow
Niels Krøjgaard starter denne aften med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Evidensbaseret viden om manipulation
Efter showet tager Niels Krøjgaard dig med ind i den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige JA. Du får viden og værktøjer med hjem, så du selv kan begynde at påvirke dine omgivelser i en etisk forsvarlig retning. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende!

*****
Verdensklasse
Jesper Askjær - If Forskning

*****
Fantastisk tankevækkende og inspirerende
Anne-Kathrine Jensen - Novo Nordisk A/S

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.

Spisning inden foredraget
Arenaens træplatte
 • Qunelle af tunmousse med crunchy rugbrød
 • Røget svinemørbrad med ananas/appelsin og chilisalsa
 • Mousse de Canard anrettet med pærekompot
 • Salami med trøffel, små syltede agurker og riskiks
 • Slice af kold okseflanksteak – hertil krydret bearnaise mayonnaise
 • Ost - Tomme de Savoie serveret med oliven
 • Hertil serveres hjemmebagt brød, aioli, urtedressing samt pesto
kr. 175,- pr. person
 
Kaffe med mulighed for opfyldning samt chefens sødeste konditorkage med frugt, chokolade og fløde 80,- pr. person
 
Samlet pris for platte og kaffe/sødt 255,- pr. person

Billetsalg - KLIK HER

Aftenens program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Foredrag inkl. pause
Kl. 21.00 Foredrag slutter


 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
07.11.2021 - 30 ELEFANTER UNDER EN PARAPLY
×

07.11.2021 - 30 ELEFANTER UNDER EN PARAPLY


30 elefanter under en paraply - 7. november 2021 kl. 10.00 & kl. 12.00

For mange år siden, siger man, opdagede en sømand for første gang et land, som intet kompas kunne lede til. Her fandt han 30 elefanter under en paraply. 30 skabninger fulde af følelser, håb og drømme, der skal til at tage deres første usikre skridt ud i morgenlyset. Bevægelse, fortælling og musik smelter sammen på smukkeste vis og giver en sanserig oplevelse for de mindste og deres familie.
Det catalonske kompagni La Petita Malumaluga har rejst verden rundt med deres småbørnsforestillinger, der er i en liga for sig selv.

Medvirkende Eva Vilamitjana
Instruktører Albert Vilà & Eva Vilamitjana
Dramatiker Albert Vilà
Scenograf Albert Vilà

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
10.11.2021 - MONSIEUR IBRAHIM OG KORANENS BLOMSTER
×

10.11.2021 - MONSIEUR IBRAHIM OG KORANENS BLOMSTER


Monsieur Ibrahim og Koranens Blomster den 10. november 2021 kl. 19.30

MONSIER IBRAHIM & KORANENS BLOMSTER er historien om Momo, der som 13-årig bliver forladt af sin far og bliver forældreløs. Han knytter et venskab for livet med den gamle arabiske kioskejer Ibrahim, der hjælper ham med at opbygge sin egen identitet og selvværd.

Momo er en ensom teenager, der bor med sin fraværende og sorgramte far. Momo er ved at opdage sine følelser for det modsatte køn. Han har et godt øje til naboens datter, men hun svigter ham på det groveste. Han vender sig i stedet mod en af kvarterets prostituerede, som han får råd til ved at stjæle i Ibrahims butik og sælge af farens mange bøger.

Da faren en dag vælger at flygte fra det hele, bliver kioskejeren Ibrahim den eneste voksne i Momos liv. Med sin omsorg og livsvisdom formår Ibrahim at gøre livet udholdeligt for Momo. Han hjælper med at lette hadet fra Momos sind, styrke hans selvværd og finde sig selv.

Den prisbelønnede skuespiller Troels II Munk spiller Momo, der som voksen mindes Ibrahim og deres venskab. En rørende og smuk historie!

Medvirkende: Troels II Munk
Instruktion & manuskriptbearbejdelse: Pia Rosenbaum
Dramatiker: Éric-Emmanuel Schmitt
Oversættelse: Jesper Kjær

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
12.11.2021 - I SELSKAB MED BODIL JØRGENSEN
×

12.11.2021 - I SELSKAB MED BODIL JØRGENSEN


I selskab med Bodil Jørgensen den 12. november 2021 kl. 19.30

Oplev Bodil Jørgensen fortælle åbenhjertigt om sit righoldige liv og karriere. Om kærlighed og smertelige tab, og om at blive mor i en sen alder. Om dramatiske begivenheder som passager i den store togulykke ved Sorø i 1988 og senest ulykken i forbindelse med en filmoptagelse, der nær havde kostet hende livet. Om højdepunkter på scenen på Det Kongelige Teater og i store film- og TV-roller.

En spændende og hjertevarm fortælling med masser af humor fra en af tidens største kvindelige skuespillere, som også vil give smagsprøver som visefortolker med sange fra hendes repertoire, akkompagneret af pianisten Bjarne Sahl.

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
16.11.2021 - MINE FORÆLDRES TING
×

16.11.2021 - MINE FORÆLDRES TING


Mine forældres ting den 16. november 2021 kl. 19.30

Forældrene er døde, og datteren Agnes skal rydde boet. Men de udødelige ting har sine historier og afslører længe fortrængte hemmeligheder.

MINE FORÆLDRES TING handler om de følelser, vi har for ting. Hvor svært det er at give slip på genstande, som vi føler noget for, og som vi forbinder med nogen og noget. Men vi kan ikke gemme alt, så hvad skal ud? Der er kort mellem latter og gråd, mellem fortvivlelse og håb, mellem glæden ved livet og sorgen over tabet af tid og familie.

Medvirkende: Anja Owe
Dramatiker: Gilla Cremer
Instruktør: Thomas Howalt

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
18.11.-19.112021 - HVIS JEG BLIVER VOKSEN
×

18.11.-19.112021 - HVIS JEG BLIVER VOKSEN


Hvis jeg bliver voksen den 18. & 19. november 2021 kl. 19.30 

Er det at være voksen synonymt med at være kedelig, stivsindet, uinspireret, mens det ungdommelige modsat repræsenterer det sexede, det spontane og inspirerende? Hvorfor er vores syn på voksne ofte, at de er så gabende kedelige! Åd ungdommen simpelthen alle glæderne og efterlod tømmermændene og ansvaret til de voksne?

En humoristisk, rørende og fysisk forestilling med overraskelser og genkendelige billeder fra dit eget (kedelige) voksenliv. ”Hvis jeg bliver VOKSEN” er anden forestilling i sART Danseteaters trilogi om alderdom, voksenliv og barndom.

Medvirkende: Peder Holm Johansen, Suad Demirovic, Camilla Stage m.fl.
Koreograf og instruktør: Sofie Christiansen
Scenograf: Julie Forchammer
Lysdesigner: Jens Hansen

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

30.11.2021 - CHRIS MACDONALD FOREDRAG
×

30.11.2021 - CHRIS MACDONALD FOREDRAG


Chris MacDonald foredrag i Arena Randers den 30. november 2021 kl. 19.00.

Op ad bakke? Oplev det nye, topunderholdende foredrag med Chris MacDonald, som garanterer en aften med latter! Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden - alt sammen leveret med et glimt i øjet og bunkevis af den solide videnskab og gode humor, som er blevet Chris' varemærke.

The Power of knowing
Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre? Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du “stå fast” eller udvikle dig for ikke at gro fast? 

Og som Chris siger, er det sjovt med de spørgsmål, for det er nok alligevel første gang i de 600 millioner år på kloden, at nogen art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya. Så er man altså, på trods af klimakriser og alt andet, også temmelig godt kørende som art :-)

Vi er faktisk så godt kørende på nogle områder, at det er blevet op ad bakke at få dækket de fundamentale behov, vi har som mennesker for, at vi kan trives.

Ikke til forhandling
På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration, og solid videnskab, stille skarpt på netop de fundamentale behov, som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel. To ord og koncepter, som ikke må ende med at blive sat i skammekrogen. Som Chris siger; det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt. 

Fordi vi er så godt kørende som art, er vi ikke vant til konceptet ”ikke til forhandling” i samme grad, som tidligere generationer har været det - og gudskelov for det. Men faktum er, at de behov, som ikke er til forhandling - i forhold til motivation, sundhed og trivsel, ikke har ændret sig gennem hundredetusinder af år. De har aldrig og kommer ikke til at blive til forhandling.

Én ting, som har ændret sig, er den massive mængde af viden, vi har adgang til. Vi befinder os nu i den 0.1% af menneskets historie, hvor vi har adgang til information, som kan sikre, at vi træffer bedre beslutninger for os selv og andre. 

Chris MacDonald
Chris MacDonald er uddannet human fysiolog, og er samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der som en af de få konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Billetpris:
Pris Abonnent 199 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 249 kr. + 20 kr, gebyr.

KØB BILLET HER

Bemærk Dørene åbner kl. 18.00.

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
02.12.2021 - MARIE GRUBBE - DEN LEVENDE
×

02.12.2021 - MARIE GRUBBE - DEN LEVENDE


Marie Grubbe – den levende den 2. december 2021
Marie Grubbe er en af de mest markante skikkelser i Danmarkshistorien. Hun har været fortalt som syndebuk, klassekampshelt og kvindefrigører, afhængig af hvilken forfatter og tid der har fortolket. Grubbes opgør med samtidens regler viser os ikke blot hendes egen historie, men understreger også de strenge regler mennesket, og særligt kvinden, var underlagt.

I “Marie Grubbe – den levende” ?irter hun med alle forfatternes fortolkninger af sig selv og tager ejerskab over egen fortolkning. Hun iklæder sig legende historierne for derefter at klæde sig af og stå tilbage med kun én sandhed: hendes egen!

Medvirkende: Camilla Bendix
Musiker: Johanne Andersson – Cellist
Dramatiker: Amalie Olesen
Instruktør: Anna Schulin-Zeuthen
Musik af J. S. Bach og Johanne Andersson

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
11.12-12.12.2021 - JULETRÆETS HEMMELIGHED
×

11.12-12.12.2021 - JULETRÆETS HEMMELIGHED


Juletræets hemmelighed den 11. & 12. december 2021 kl. 10.00
Det er snart jul. Snedker-mesterens datter og hendes kat skal pynte juletræet. Hun snitter mange fine ting til træet, og med hver ting følger en bid af historien om en dejlig juleaften, fra dengang hun var barn.

Hør, hvordan snedkermesteren mødte julemanden og nissefamilien i skoven, og hvordan det blev en helt speciel juleaften for dem alle sammen.

”Her er masser af sødme og julenostalgi. Her er også jordnærhed og dagligdagsvarme”.
Teateravisen.dk

Medvirkende: Nanni Lorenzen
Instruktør og Dramatiker: Lisbeth Knopper
Scenograf: Niels Secher
Komponist: Pojken Flensborg

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
24.11-20.12.2021 - MIO, MIN MIO
×

24.11-20.12.2021 - MIO, MIN MIO


Mio, min Mio 

I årets store familieforestilling i december kommer publikum med til Landet i det Fjerne i Astrid Lindgrens evigtgyldige fortælling om sorg, venskab, ensomhed og kærlighed.
“Mio, min Mio” er historien om Bo, der forlader sine plejeforældre og rejser gennem dag og nat og finder sin rigtige far: Kongen i Landet i det Fjerne. Her er Bo ikke længere Bo, men prins Mio, som får en vigtig mission – han skal redde landets børn fra den onde ridder Kato, som har forvandlet dem til forheksede fugle.

Ingen fortæller er vel så betydningsfuld som Lindgren med hendes dybe indlevelse og store respekt for barnets vilkår og livsproblematikker. Selv i Landet i det Fjerne findes der ondskab, som ikke kan undsiges – men den kan bekæmpes, hvis man har mod og en ven at følges med.

“Smuk og gennemtænkt hyldest til fantasien (…) Teatret Zeppelins ’Mio, min Mio’ er en fremragende børneforestilling. Amanda Linnea Ginmans iscenesættelse samler forestillingen i et klart formsprog, hvor skuespilpræstationer, æstetiske valg og brugen af teatralske virkemidler sidder lige i skabet. Intet mindre.”

– Morten Hede, Teateravisen

Medvirkende: Joakim Jarl Sejergaard, Anton Hjort Nielsen, Mie Brandt, Emilie Rasmussen. Instruktør: Amanda Linnea Ginman. Scenograf: Aleksandra Laura Lewon. Kongens stemme: Nis Bank-Mikkelsen. Lysdesigner: Martin Danielsen, Lyddesign: Rasmus Christner Månsson. Dukkedesigner: Lauréline Gormsen Démonet. Dukkemager og produktionsassistent: Maja Linde Christensen. Kostumier og parykmager: Camilla Lind. Manuskript: Astrid Lindgren. Oversætter: Mie Brandt, Bearbejdelse: Amanda Linnea Ginman og Mie Brandt. Forlag: Nordiska Strakosch Teaterförlaget APS. Rettighedshaver: The Astrid Lindgren Company.

Foto: Zuhal Kocan (Fra opsætningen på Teatret Zeppelin i 2020 – cast ændret i 2021)

Se mere på Teatret Zeppelins hjemmeside

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
23.01.2022 - FUSSKOPF
×

23.01.2022 - FUSSKOPF


Fusskopf den 23. januar 2022 kl. 10.00
Fusskopf har fem fødder. Han elsker at danse, hoppe, løbe og gå. Ja, han elsker alt det, man kan gøre på sine fødder. På sin enkle opdagelsesrejse sammen med sin bedst ven, Øje, finder han alle sine sanser frem, men han ved ikke altid, hvad han skal bruge dem til. Forestillingen er uden forståelige ord, men med masser af lyd og skøn musik.

Medvirkende: Birger Bovin
Scenografi: Tanja Bovin

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
27.01.2022 - TURIST
×

27.01.2022 - TURIST


Turist den 27. januar 2022 kl. 19.30
En ferie, du gerne vil hjem fra!

Tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en forunderlig verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier! For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men vejen dertil – og skæbnen vil, at deres unikke drømmerejser ender i en kaotisk kampzone om retten til smukke øde landskaber, swimmingpools og helstegt pattegris eller croissant og cortado på fortovscaféen i Nice.

Actionfyldt fysisk komedie om livet som turist og om hvordan mødet med andre, kan få både de bedste og de værste sider frem i os. Velkommen til DON GNU’s fantastiske danseø!

TURIST er den anden forestilling i DON GNU-trilogien om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

??????
“Der findes næppe noget andet danseteater i Danmark, der går så fandenivoldsk fantasifuldt og energisprudende til værks som DON GNU” – Aarhus Stiftstidende

??????
“Seks stjerner for aktualitet, elegance, dans, musik, god underholdning og koreografi” – KULTURNYT

MEDVIRKENDE

Medvirkende: Petras Lisauskas, Mikolaj Karczewski , Kasper Buus
Instruktør og koreograf:  Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Koncept, lys og video:  Christoffer Brekne
Komponist:  Alice Carreri
Tekniker:  Jakob Thau
Tango coaches:  Camilla Maria Dahlgren & Linus Aabye Jensen
Movement coach:  Benjamin Buus
Dramaturgisk konsulent:  Anja Høegh?
Foto:  Emilia Therese & ?Engedal Fotografi
Producent-team:  Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pedersen

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
08.02-09.02.2021 - HJÆLP, VI ER GIFT
×

08.02-09.02.2021 - HJÆLP, VI ER GIFT


Hjælp, vi er gift? den 8. & 9. februar 2022 kl. 19.30
De to parterapeuter Anne-Lene og Torben Lydiksen – gift på 32. år – turnerer landet rundt med deres foredrag: “Hjælp, vi er gift!”. Med finurlige kønsbetragtninger, morsomme sange og illustrative scener kommenterer de parforholdet, og de tilbyder gode råd og kontant vejledning til, hvordan man kommer videre, såfremt samlivet er gået lidt i stå.

Parret er desværre løbet ind i problemer forud for dagens optræden. Og som aftenen skrider frem, stiger stressniveauet på scenen og “samlivseksperterne” har mere end svært ved at leve op til de fine ord, når deres eget forhold knager i fugerne.

En urkomisk satire over det “moderne parforhold” og ikke mindst selvhjælps-bølgen og samlivseksperterne, der står klar til at hjælpe, når det går galt.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

Medvirkende: Trine Gadeberg og Jan Svarrer
Dramatikere og instruktører: Vase og Fuglsang, Trine Gadeberg og Jan Svarrer

Billetpris 40-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
13.02.2022 - I BEGYNDELSEN VAR BEGYNDELSEN
×

13.02.2022 - I BEGYNDELSEN VAR BEGYNDELSEN


I begyndelsen var begyndelsen den 13. februar 2021 kl. 10.00
Først var ordet … ”Hov!” En stjernehimmel og en planet. Lys og mørke. Jord og vand. En papkasse. Og noget der vokser. Og nogen der gør. Og nogen der skændes. Og nogen der holder det hele forsigtigt i en hånd … En rumrejse til et sted ikke så langt herfra.

En anderledes beretning om, hvordan noget bliver til, som får børnene til at lyse af begejstring undervejs

Medvirkende: Claus Mandøe
Dramatikere: Kai Büchner & Claus Mandøe
Scenograf: Rolf Søborg Hansen
Instruktør: Kai Büchner

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
22.02.2022 - I STØVET FRA REGNEN
×

22.02.2022 - I STØVET FRA REGNEN


I støvet fra regnen den 22. februar 2022 kl. 19.30
…et drama om krigen der aldrig slutter.

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Hvordan lever man videre efter at have været i krig, og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

I 2018 belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for sit manuskript.

Medvirkende: Paw Henriksen, Martin Hestbæk
Dramatiker: Magnus Luel Berg
Instruktør: Per Scheel-Krüger
Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesign: Sonja Lea
Lyddesign: Weronika Andersen

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
24.02.2022 - DRØMMEN OM AMERIKA
×

24.02.2022 - DRØMMEN OM AMERIKA


Drømmen om Amerika den 24. februar 2022 kl. 19.30
Fra 1860 og frem til århundredeskiftet emigrerede ca. 300.000 danskere til Amerika.

En dag begyndte der at dukke breve op fra folk, der allerede havde prøvet lykken i Amerika. Det forjættede land. Landet der flød med mælk og honning. Stedet hvor man var sin egen herre, og hvor der var plads til alle. Det lå bare der og ventede. Men er det nu så nemt at tage så stort et skridt?

I Drømmen om Amerika fortæller vi med varme og humor historien om en lille familie, der tog den store beslutning. Om deres håb og frygt for fremtiden. Et nyt land, et nyt sprog, en ny kultur. Drømmen om Amerika bygger på virkelige historier om mennesker, der valgte at forfølge drømmen om et bedre liv.

Der er aftertalk efter forestillingen med skuespillerne og instruktør Kurt Bremerstent.

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
27.02.2011 STOR, STØRRE, STØRST
×

27.02.2011 STOR, STØRRE, STØRST


Stor, større, størst den 27. februar 2022 kl. 10.00
En klovneforestilling Inspireret af Halfdan Rasmussens “Lange Peter Madsen” om at se stort på at være lille. Er det bedst at være lille eller stor? Hvornår er man egentlig stor nok? Og hvad nu hvis man bliver så stor, at der slet ikke er plads til én i verden?

En poetisk og humoristisk klovneforestilling om Frk. Lange, der pludselig en dag får storhedsvanvid!

Medvirkende: Karina Krægpøth Hagge
Konsulent: Maja Skovhus Rehøj

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
28.02.2022 - DET FORTROLIGE RUM
×

28.02.2022 - DET FORTROLIGE RUM


Det fortrolige rum den 28. februar 2022 kl. 19.30
”Det fortrolige rum” er dybdeborende satire om det, du ikke må vide noget om. Journalisten Frank træder ind i Det Fortrolige Rum på Christiansborg, hvor studehandler, lovgivning og politik lever et liv under vores radar – reguleret af en eneste lov: Offentlighedsloven!

Forestillingen er den del af projekt GLEMMEBOGEN, der præsenterer en helt ny teaterform, hvor drama, satire, humor, video, virkelighed og dialog blandes sammen.

Tidligere forestillinger har sat Helle Thornings skattesag, salget af Dong og Danmarks engagement i Irak-krigen på scenen. Alt sammen i en stærkt underholdende og humoristisk form på baggrund af dybdeborende research og skabt i et samarbejde mellem scenekunstnere og journalister.

Medvirkende: Anders Budde Christensen, journalist Sofie Buch Hoyer
Instruktør: Ina-Miriam Rosenbaum
Scenograf: Signe Krogh
Dramatiker: Kristian Halken
Videosatiriker og medskaber: Nils Aasholm
Lysdesigner: Henrik Sloth
Lyddesigner: Anton Bast
Journalistisk konsulent: Jesper Tynell

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
02.03-03.03.2022 - ANTIGONE 2030
×

02.03-03.03.2022 - ANTIGONE 2030


Antigone 2030 den 2. og 3. marts 2022 kl. 19.30
På anklagebænken i årets vigtigste retssag sidder Antigone anklaget for at gå imod sin kommende svigerfar Kong Kreons jordiske love. Alle hendes handlinger har været affødt af hendes stærke moralske kodeks. Men hvad er rigtigt, og hvad er forkert, og kan Antigone forvente en retfærdig dom for sin brøde?

Med Sofokles’ 2500 år gamle tragedie som forlæg tager Teatergrad publikum med ind i en nær fremtid, hvor intet er, som det plejer.

Demokratier er styrtet i grus, jordens ressourcer er næsten brugt op, og man taler ikke længere om at redde klimaet, for det er allerede for sent. I centrum af denne nye virkelighed forsøger Antigone at navigere imellem samfundets nye normer og sin egen moralske overbevisning. Det er en evigt aktuel konflikt mellem de love, der opretholder samfundsordenen, og menneskets egne etiske værdier.

Vi lægger ansvaret for Antigones skæbne i publikums hænder. Retssagen føres med kong Kreon som den dømmende myndighed flankeret af publikum som nævninge. Sagens kendsgerninger lægges frit frem for tilhørerne, og Antigones skæbne er først forseglet i det øjeblik, retssagen er ovre, og dommen fældet. Intet er givet på forhånd.

Medvirkende: Lucia Vinde Dirchsen, Rolf Hansen, Ulver Skuli Abildgaard
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Dramatiker: Andreas Garfield med afsæt i Sofokles’ tragedie
Scenograf: Lea Burrows
Komponist: Marie Louise von Bülow
Kreativ producent Christine Worre Kann
Idé og koncept Teatergrad

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
15.03-17.03.2022 DRACULA
×

15.03-17.03.2022 DRACULA


Dracula den 15., 16. & 17. marts 2022 kl. 19.30
Tag på en rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Operas usædvanligt frie gendigtning af Bram Stokers klassiske ”Dracula”.

Handlingen er, som den plejer: Den unge sagfører Jonathan Harker er rejst til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge for at afslutte et huskøb i England for greven. Mens greven rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, er Harker fanget på slottet af Draculas kvindelige vampyrer. Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff,
Hans Dueholm, Kristian Jensen, Allan Dahl Hansen
Dramatikere: Kjærulff, Dueholm og Jensen
usædvanligt frit efter Bram Stoker
Scenografi: Hans Dueholm

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
18.03.2022 SNEDRONNINGEN
×

18.03.2022 SNEDRONNINGEN


Snedronningen den 18. marts 2022 kl 19.30

Susse Wold er en af landets fremmeste fortællere, og med H.C. Andersen eventyr om snedronningen har hun skabt en af sine største succeser.

Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

Eventyret har et budskab til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt: Hjertets sejr over forstandens hovmod.

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
20.03.2022 - (h)OP
×

20.03.2022 - (h)OP


(h)OP den 30. marts 2022 kl. 10.00
Sally drømmer om at flyve. Bare at svæve rundt og se ned på hele verden. Men når hun tager tilløb og sætter af, ender hun alt for hurtigt på jorden med sår og buler.

I en bog finder hun tegninger af Leonardo da Vincis femhundrede år gamle flyvefantasier.

Endelig er der en, der forstår hende. Med et strejf af klovnerier, en god portion poesi og skøre fantasier byder vi publikum velkommen til Sallys drøm om at flyve…

Medvirkende: Anne Kurtzweil
Instruktør: Torkild Lindebjerg
Komponist: Ole Højer Hansen
Dukkemager: Paul Arne Kring

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
24.03.2022 - TATOVERING
×

24.03.2022 - TATOVERING


Tatovering den 24. marts 2022 kl. 19.30
Alt imens en ung kvinde forsøger at tage afsked med den far, hun aldrig har kendt, trevler hun sin rå fortid op.

Det er absurd og morsom feminin selvjustits, da hun hævngerrigt ydmyger sin meget ældre og alt for nærgående butikschef. Men det er også livsændrende alvor, da en af drengene drager i krig i Afghanistan og kommer tilbage i en kiste.

TATOVERING er en forestilling, der er lige så personlig, som den er global. Lige så usentimental som den er in-your-face, og lige så hård som den er sårbar.

Medvirkende: Sara Fanta Traore, Nana Morks
Dramatiker og instruktør: Anna Malzer
Scenograf: Simone Bartholin

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
28.03.2022 OBERSTINDEN
×

28.03.2022 OBERSTINDEN


Oberstinden den 28. marts 2022 kl. 19.30
En gammel kvinde står alene på scenen og fortæller sin historie. En højtelsket far opdrog sin datter i germansk ånd. En mor tugtede hende og lærte hende frygten at kende. Denne dobbelthed fører den unge kvinde i armene på en 28 år ældre oberst – et magtmenneske og overbevist nazist.

Oberstinden vænnede sig umærkeligt til brutalitet, grusomhed og perversiteter i et ægteskab med vold og destruktivitet. Først sent i livet kommer hun fri af det ægteskabelige helvede, og en ny sanselig og erotisk verden bliver til.

Det er råt og i en verden langt fra vores, men almenmenneskeligt i sin brutalitet.

Teater-monologen er en dramatisering af romanen ”Oberstinden” af den finske forfatter Rosa Liksom.

Medvirkende: Marianne Mortensen (og fem indtalte stemmer)
Instruktør: Pia Rosenbaum
Dramatikere: Pia Rosenbaum og Thomas Kolding
Scenograf: Thomas Kolding

Mød Rosa Liksom, forfatteren til ‘Oberstinden”, når hun besøger Randers Bibliotek torsdag d. 7. oktober kl. 19-21.
Rosa Liksom er en mester i at blande det blide og poetiske med det vilde og voldsomme. Hun er finsk, men har boet på Christiania og taler et glimrende dansk.
Bestil billetter på randersbib.dk

Billetsalg 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk