ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALEPARTNERSKABER
ARRANGEMENTER
Her finder du en oversigt over de kommende arrangementer.


Randers Kommune afholder hvert år Sportsfejring, hvor en række hæderspriser bliver uddelt til udøvere, ledere og foreninger.

Priserne til årets sportsfejring uddeles af hhv. Randers Kommune, Folkeoplysningsudvalget, Samvirkende Idrætsklubber i Randers, Randers Amtsavis og Sparekassen Kronjylland.

Priserne for idrætsåret 2019 uddeles fredag den 24. januar 2020. Invitationer sendes til involverede foreninger.

Indstillinger
Alle - udøvere, forældre, trænere/ledere, bestyrelser, opfordres til at indsende indstillinger.

Deadline er søndag den 17. november 2019.

Klik her og se mere.Randers Cimbria - Bakken Bears


Dato: 25. januar 2020
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00
Billetsalg: Ved indgangen - kr. 60,- for voksne og kr. 30,- for børn, studrende og pensionister


Hip Hop International Danmark
29/2 2020 i Randers Arena.

Klik og læs mere her.

Bestilling af forplejning og overnatning for deltagerne kan ske her.

Fællesstævnet i Randers

Vi gentager succesen og inviterer igen i år til Fællesstævnet i Randers.
Stævnet er for alle aldre dvs. både børne-, junior- unge- og voksenhold. Man kan deltage som gymnastikhold, dansetrup, parkour udøvere, skatere, BMX’ere, cheerleadere eller andre, der har lyst til at fremføre en eller anden form for opvisning og show. Stævnet er ikke for efterskolers elevhold, da der ikke er plads i hallen til så store opvisningshold.

Lørdag den 7. marts 2020 fra kl. 9.00 i Dronningborghallen, Udbyhøjvej 191, 8930 Randers nø.

PRAKTISK INFO OG TILMELDING

Opvisningstid: 
Mellem 6 og 10 minutter. Tiden er inkl. forberedelse af gulvet og evt. redskabsslæbning. Opvisningstiden skal overholdes i respekt for publikum og de øvrige hold. Ønsker man, at flere hold fra samme forening skal lave opvisning i forlængelse af hinanden, skal dette oplyses ved tilmelding. Ved tilmelding kan man skrive en kort præsentationstekst om holdet max 250 anslag.

Økonomi: 
Pris pr. deltager kr. 15,- (gælder både udøvere og instruktører).

Indmarch: 
Til dette stævne er der ingen ind- og udmarch.

Musik: 
Det er muligt at tilslutte mobil, iPad eller computer samt afspille CD. Den bedste løsning er, at medbringe egen computer med musikken på og tilslutte denne.

Samaritter: 
Der vil være samaritter til stede under stævnet.


// SAMMEN SKABER VI FORNYELSE TIL BOLIGEN & HVERDAGEN


Dato:
den 14. og 15. marts 2020

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer dig og din familie på en messeoplevelse i Randers.

Her kan I gå på opdagelse og finde et stort udvalg af bolig- og livsstilsprodukter. I får alt det nyeste indenfor boligindretning, byggeri og rådgivning, teknik og el, interiør design, skønhed og sundhed, blomsterkunst, tekstiler, børneudstyr, og meget mere.

Vi ses!

BEDRE BOLIG & LIVSSTIL
PIGE SKOLE FODBOLD RANDERS 2020
Pige skole fodbold for alle iger fra 0. til og med 9. klasse i Randers Kommune

Den 14. marts 2020
 
http://www.psfr.dk/
 

// SAMMEN SKABER VI FORNYELSE TIL BOLIGEN & HVERDAGEN


Dato:
den 14. og 15. marts 2020

Vi gentager succesen fra sidste år og inviterer dig og din familie på en messeoplevelse i Randers.

Her kan I gå på opdagelse og finde et stort udvalg af bolig- og livsstilsprodukter. I får alt det nyeste indenfor boligindretning, byggeri og rådgivning, teknik og el, interiør design, skønhed og sundhed, blomsterkunst, tekstiler, børneudstyr, og meget mere.

Vi ses!

BEDRE BOLIG & LIVSSTIL

 Glæd dig til et spændende foredrag, når Erik Gundersen tager dig med på rejsen, som kulminerede med Verdensmesterskabet i speedway. I hans foredrag ”Mit liv i Speedway på godt og ondt” kommer du med helt fra starten, til verdensmesterskabet og til den skæbnesvanger dag d. 17.09.89. Det var den dag, at Erik fik at vide, at han skulle leve resten af livet som 80% fysisk handicappet. Det bliver et livsbekræftende foredrag, som er præget af humor og til tider ”meget sort humor”.

Køb billet her. 

Dato 17.03.20, Arena Randers kl. 19.30 – ca. 21.30. Foredraget varer ca. 1,5 time + spørgsmål og pause

Pris Abonnent (Randers Amtsavis) 195 kr. + 15 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 15 kr. gebyr.

Det er muligt at tilkøbe spisning i form af lækker buffet 185 kr.

Mit liv med Speedway på godt og ondt 

Den tidligere verdensmester i speedway Erik Gundersen tager dig med helt ind i nogle af de største oplevelser i hans tidligere professionelle dagligdag, samt hvad det krævede at nå det ultimative mål, Verdensmesterskabet! I hans foredrag ”Mit liv i Speedway på godt og ondt” kommer du med helt fra starten. Fra opvæksten i Danmark og rejsen videre i en alder af bare 18 år, hvor Erik Gundersen skriver kontrakt og flytter til England for at forfølge sine drømme om at blive verdensmester. Hvordan var det at leve med det store pres som fulgte med i kampen om at vinde den eftertragtede titel og ikke mindst i forbindelse med den store succes dansk Speedway fik op igennem firserne, og hvordan håndterede Erik Gundersen det?  

Hør hvordan et splitsekund den 17. september 1989 i Bradford ændrede Eriks Gundersens tilværelse, og hvordan han har måtte vænne sig til at leve som 80% fysisk handicappet. Hvad indebærer det i en almindelig hverdag, og hvordan fik han kæmpet sig tilbage? 
 

Tilkøb buffet:

• Chilivanilje skinkesteg
• Oksecuvette
• Bagte rodfrugter med ingefær
• Små ristede kartofler
• Sauce
• Årstidens salat
• Brød og smør

Pris pr person 185,- incl. moms

Randers Gymnastiske Forening afholder præsentationsopvisning søndag den 29. marts 2020.

The Kilkennys i Randers
31. marts 2020 kl. 20.00

 

Køb billet her.
Her kan du også tilkøbe lækker menu:


Tilkøb: Irsk Kartoffelsuppe med røget laks + Oksekød og irsk stout gryderet  med kartoffelmos, brød og smør 285 kr. 
Tilkøb: 2 retters Irisk inspireret menu (Forret / hovedret) inkl. 2 glas vin 395 kr. Arrangementet begynder kl. 18.00

Glæd dig til en festlig koncert med det fantastiske irske folkeband The Kilkennys, når de charmerende sangfugle igen besøger Danmark. Du får autentisk irsk stemning, når bandet forvandler traditionelle irske-keltiske toner til fængende moderne irsk popmusik. Tag med til en betagende musikalsk aften i selskab med den internationale anerkendte kvartet.

Dørene åbner kl. 19.00

Pris Abonnent (hos Randers Amtsavis) 265 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 295 kr. + 20 kr. gebyr. 

Om The Kilkennys

The Kilkennys består af i alt fire charmerende irske sangfugle Davey Cashin, Mick Martin, Tommy Mackey og Robbie Campion. Bandet er højt elsket blandt det irske folkefærd og er særligt kendt for deres unikke evne til at forvandle de traditionelle irske-keltiske toner til moderne irsk popmusik. Der er altid garanti for en festlig aften til koncert med de dygtige musikere. Med sig på scenen har de et væld af instrumenter heriblandt bodhran, percussion, mandolin, banjo, guitar, fløjte og bas samt deres vokale talent.

The Kilkennys i udlandet

Det er ikke kun i hjemlandet The Kilkennys imponerer med deres fantastiske irske popmusik. Kvartetten har med stor succes turneret over hele verden og er særligt populære i både Skotland og USA. Foruden stor international succes har The Kilkennys delt scener med nogle af Irlands største musikalske ikoner heriblandt Shane MacGowan og Finbar Furey. I 2019 kan du glæde dig til at opleve den festlige stemning og betagende musik, når The Kilkennys turnerer Danmark rundt med masser af hits i bagagen.

Program

Kom til en festlig koncert med den musikalske kvartet The Kilkennys. Oplev den fantastiske irske stemning, når bandet fortolker de traditionelle irske-keltiske toner og forvandler disse til moderne irsk popmusik. Glæd dig til en fantastisk aften med masser af hits, når The Kilkennys for 5. gang besøger Danmark.

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør er CSB Island Entertainment. Medbring din tilsendte billet i udprintet form. Der er tale om unummererede pladser. Dørene til koncerten åbner kl. 19.00. Ved tilkøb af menu serveres denne fra kl. 18.00

Oplev nordens bedste juniorgymnaster i TeamGym

Til april samles Nordens absolut bedste TeamGym-juniorgymnaster i Randers til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber. Det bliver en tæt kamp om medaljer, æren og retten til at kalde sig de bedste i Norden 2020. Danmark har tradition for at være altdominerende i TeamGym og målet ved junior NM er at gentage succesen. Kom og støt de danske gymnaster i kampen og oplev fantastisk gymnastik på højt niveau.

Praktisk information:

Dato: Lørdag d. 18. april.
Hvor: Randers Arena, Fyensgade 1, Randers

Program – Lørdag d. 18. april FORLØBIGT

10:05-10:20 Åbningsceremoni
10:30 Konkurrence Mixhold
12:00 Opvarmning Pigehold (8 min /hold/disciplin)
13:30 Konkurrence Pigehold
15:30 Opvarmning Drengehold (8 min/hold/disciplin)
16:30 Konkurrence Drengehold
18:00 MedaljeceremoniLørdag d. 25. april 2020 kl. 10.00-18.00 i Arena Randers, Fyensgade 1, 8900 Randers C.

Sci-Fi-Con er Danmarks største science fiction-messe og samler det allerbedste fra fantasy- og sci-fi-universet i Arena Randers. Mød blandt andre skuespillere fra det kendte Star Wars-univers og andre markante personligheder kendt fra science fiction og fantasy-verdenen. 

Derudover kan du blive betaget af de mange dygtige cosplayers, der er udklædt som eksempelvis jediriddere og stormtroopere - heriblandt deltager den verdensomspændende Star Wars-kostumeklub 501st Danish Garrison. 

501st Danish Garrison er i øvrigt udnævnt til ambassadører for Make-A-Wish Ønskefonden og samler i den forbindelse ind til fondens formål. Du kan blive fotograferet sammen med eksempelvis 501st stormtroopere og støtte indsamlingen med et bidrag.  

Læs mere på deres hjemmeside her.

Karen-Marie Lillelund er en fantastisk foredragsholder, som med sin smittede lattermildhed og glimt i øjet får publikum til at grine fra første sekund. Med humoren i fokus får hun formidlet store og små emner, som giver stof til eftertanke. I 2020 tager hun på turné med et spritnyt foredrag – emnet er ikke offentliggjort, men vi er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver underholdende og lærerigt! I 2019 havde vi flere udsolgte foredrag med hende, så vi glæder os til at byde hende velkommen i 2020 på udvalgte lokationer.
 

Dato Se datoer og lokationer under ”Beskrivelse”. Foredragene er fra kl. 19.00 – 20.30. 

Pris Abonnent (Randers Amtsavis) 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.

Tilkøb: Lækker tapas talllerken 175 kr. (serveres fra kl. 17.30

Bemærk Dørene åbner ca. 30 minutter før.

Karen-Marie Lillelund

Det er altid rart at være en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere! Og man må sige, at Karen-Marie Lillelund lever op til denne titel. Ikke nok med, at hun har trukket fulde huse i nogle af Danmarks største byer, så er hun også to gange blevet kåret som Danmarks bedste foredragsholder af eventbureauet Confex og har modtaget prisen som ”Årets Erhvervskvinde i Nordjylland”. 

I 2020 kommer hun med et nyt foredrag. Emnet bliver offentliggjort i det nye år. 

Over 1.800 mennesker til foredrag i 2019

I 2019 havde vi over 1.800 mennesker til Karen-Marie Lillelund foredrag rundt i Jylland og Fyn – og man må sige, at hun gjorde et fantastisk indtryk, imens at hun ivrigt fortalte om emner, som passion, motivation, at leve livet, mænd i lycra, fedt-piller plus meget mere.

En af vores kunder beskriver hende helt enkelt:

”Karen-Marie er fantastisk.” Kvinde, 40-49 år.
 

Tilkøb:

Tapas tallerken til kr. 175 

• Varm røget laks med sauce verte og kapers

• Fisketerrine med tigerrejer

• Røget unghanebryst med soltørret tomat

• Lufttørret bresaola med marinerede balsamco løg

• Italiensk trøffelsalami med artiskok

• 2 slags oste med oliven

• Kage med frugt

Hertil serveres der aioli , pesto, humus samt brød

Arrangøren oplyser

Teknisk arrangør: Jysk Fynske Medier. Medbring din tilsendte billet. Dørene åbner ca. 30 minutter før. Har du tilkøbt tapas tallerken serveres denne fra kl. 17.3031. oktober - 1 november 2020

Kom og handel med Kræmmere fra hele landet, og gør årets handel.

Besøg Randers store Kræmmer og loppemarked den 31. oktober - 1. november 2020.
175 stande (med udstillere fra hele landet) vil være fyldt op med flotte antikviteter, unikke loppefund og masser af godt genbrug og kræmmervarer.

Åbningstider:

Lørdag d. 31. oktober åbent 10-16.

Søndag d. 1. november åbent 10-15.

Entre 35 for voksne og børn under 12 år er gratis ifølge en voksen.

Læs mere her.

Early Bird/opkøbere

Udover åbningstiden er der adgang for Early Birds/opkøbere

Fredag 16–19.30

kr. 100.-

Lørdag 7.30-10.00

kr. 100.-31. oktober - 1 november 2020

Kom og handel med Kræmmere fra hele landet, og gør årets handel.

Besøg Randers store Kræmmer og loppemarked den 31. oktober - 1. november 2020.
175 stande (med udstillere fra hele landet) vil være fyldt op med flotte antikviteter, unikke loppefund og masser af godt genbrug og kræmmervarer.

Åbningstider:

Lørdag d. 31. oktober åbent 10-16.

Søndag d. 1. november åbent 10-15.

Entre 35 for voksne og børn under 12 år er gratis ifølge en voksen.

Læs mere her.

Early Bird/opkøbere

Udover åbningstiden er der adgang for Early Birds/opkøbere

Fredag 16–19.30

kr. 100.-

Lørdag 7.30-10.00

kr. 100.-