Arena Randers logo ARENAER & FACILITETER ARRANGEMENTER CAFÉ MØDER & KONFERENCER MOTIONSCENTERPERSONALECASESPAY & PLAYLEDIGE JOBS


Dygtig og engageret kok søges til Arena Randers 

I Arena Randers har vi vores eget produktionskøkken, som er central i vores hverdag: Vi har fokus på værtskab, service og den gode gæsteoplevelse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, på trods af, at det til tider er hektisk og går rigtig stærkt. Det stiller naturligvis store krav, og derfor søger vi en dygtig og professionel medarbejder, der trives i et arbejde, hvor opgaverne spænder bredt og varierer fra dag til dag.

Vi tilbyder en spændende, alsidig og udfordrende arbejdsplads, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. 
Arbejdsopgaver & ansvar:  Faglige kvalifikationer:  Personlige kvalifikationer: Vilkår:
Ansøgningsfrist: 15. juni 2024. Forventet starttidspunkt: August 2024 (senest 12. august), men gerne 5. august 2024.
Jobbet er som udgangspunkt en fuldtidsstilling. Der vil være weekend-arbejde; vi forventer i gennemsnit hver 3. weekend hen over året. I højsæson vil der være flere weekendvagter.
Aflønning vil ske efter kvalifikationer og den gældende overenskomst.
Vi tilbyder sundhedsforsikring og pension.

Yderligere information:
Har du lyst til at høre mere om en eventuel fremtid i Arena Randers, så er du velkommen til at kontakte Jesper Jul Nielsen på tlf. 86422179 eller mail jesper@arenaranders.dk

Ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag sendes på mail til jesper@arenaranders.dk
(ansøgninger modtages kun pr. mail)


Arena Randers er mere end bare byens idræts- og kulturcenter. 
Arena Randers har med 17.500 m² under samme tag et velfungerende møde- og konferencecenter, selskabslokaler, cafe, arenabibliotek, motionscenter, 4 arenaer og store fællesarealer, der benyttes til både idræt og kulturelle arrangementer. Herudover har vi Ulvehøjhallen, Tennishallen og Dronningborghallen med forskellige sportsaktivitet.

Vi har huset x-factor finalen 2023 og 2024, store firmafester med over 1600 deltagere, store sportsbegivenheder som landskampe i håndbold og afsluttende gymnastik- og opvisningsstævner, DM i volleyball og er hjemmebane for Randers Cimbria i Basketligaen og Randers’ Elitehåndbold.
×

BILLETSALG

Arena Randers er billetsalgssted for Ticketmaster, Billetlugen og bill1.dk. Det betyder, at du på Arena Randers administrations- og billetkontor kan købe billetter til diverse koncerter, forestillinger og foredrag i hele landet.

×

TURIST I RANDERS

VELKOMMEN TIL TURIST I RANDERS
Her kan du finde information omkring parkering, overnatningsmuligheder, seværdigheder m.m.
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.