Arena Randers logo ARENAER & FACILITETER ARRANGEMENTER CAFÉ MØDER & KONFERENCER MOTIONSCENTERPERSONALECASESCASES 1PAY & PLAYLEDIGE JOBS
REGLER FOR OVERNATNING
Indlejer skal under indkvartering overholde de brandmæssige forskrifter, herunder....
At der ikke må ryges i lokalerne
At adgangen til branddøre, vinduer, udgangsdøre og brandslukningsudstyr ikke blokeres af sovepladser, bagage, inventar m.v.
At der friholdes flugtveje, så alle deltagere har let adgang til udgangene
At lederne orienterer sig om brandslukningsudstyrets placering og anvendelse og om mulighederne for tilkaldelse af hjælp.
At der etableres fast vågen vagt, der regelmæssigt runderer i lokalerne og påser, at brandforskrifterne overholdes
At der skal søges om midlertidig overnatning hos Randers Kommunes Beredskabskontor. Tilladelse til overnatning er først gyldig, når brandmyndighederne har godkendt ansøgningen og kopi af godkendelsen er tilsendt Randers Idrætshaller.

SØG OM TILLADELSE HER!

×

BILLETSALG

Arena Randers er billetsalgssted for Ticketmaster, Billetlugen og bill1.dk. Det betyder, at du på Arena Randers administrations- og billetkontor kan købe billetter til diverse koncerter, forestillinger og foredrag i hele landet.

×

TURIST I RANDERS

VELKOMMEN TIL TURIST I RANDERS
Her kan du finde information omkring parkering, overnatningsmuligheder, seværdigheder m.m.
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.