ARENA RANDERS ARRANGEMENTER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCER MOTIONSCENTERPERSONALE
ARRANGEMENTER
Her finder du en oversigt over de kommende arrangementer.

Arrangementer

07.09.2023 - RIKKE ØSTERGAARD - FOREDRAG OM SOCIAL INTELLIGENS
×

07.09.2023 - RIKKE ØSTERGAARD - FOREDRAG OM SOCIAL INTELLIGENS


Foredrag om social intelligens med Rikke Østergaard den 7. september 2023 
Rikke Østergaard introducerer dig til den nyeste forskning omkring social intelligens, og hvordan vi mennesker smitter hinanden med vores følelser og humør.

Stress, den dårlige stemning og følelsesforurening
Vi har de seneste mange år, talt meget om stress på de danske arbejdspladser, men i dette foredrag, gør Rikke Østergaard op med den gængse opfattelse af stress. Når der er stress i en virksomhed, handler det nemlig langt oftere om dårlig stemning på arbejdspladsen end for stort arbejdspres. 

Humør, det smitter
Som de flokdyr vi er, smitter vi mennesker nemlig hinanden med vores følelser, da vi ubevidst tilpasser os stemningen i flokken. Hvis du er sammen med en person, der er stresset, smitter det. Men er du omvendt sammen med én kollega, som er i godt humør og motiveret, ja, så smitter det ligeså meget.

I foredraget får du redskaber til at:
  • Beskytte dig selv mod ikke at blive smittet af andres stress og dårlige humør
  • Ændre stemningen både på arbejdet og privat fra negativ til positiv
  • Undgå følelsesmæssig forurening på din arbejdsplads

Foredraget er baseret på sociologien omkring, hvordan følelser smitter, når vi mennesker er sammen, samt den nyeste hjerneforskning omkring hvad der sker i hjernen, når vi smitter hinanden. Først når vi forstår hvad der er på spil, kan vi ændre det!

Spisning inden foredraget:
Vores køkken servere en tallerken bestående af:
Svinemørbrad i souffléfars og lufttørret skinke. Serveret med cremet gulerodspuré, efterårets sprøde grønt, kartoffeltårn samt sennepssauce.

Billetpriser:
Kategori A - unummeredede kr. 339,- ex. billetgebyr
Kategori B - unummererede kr. 289,- ex. billetgebyr
Spisning - showmenu kr. 195,- pr. kuvert

KØB BILLET & SPISNING

Aftenens program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Foredrag (varighed ca. 120 min inkl. pause)

Om Rikke Østergaard
Med sin baggrund som mental sundhedsekspert, ledelsesrådgiver, sociolog og ekspert i mindfulness har Rikke Østergaard specialiseret sig i stress, konfliktløsning, samarbejde, mindfulness og ikke mindst arbejdsglæde. Hun er Danmarks første erhvervssociolog og fungerer som gæsteunderviser på University of Sydneys lederakademi. Hun er også forfatter til flere bøger, og altså senest bestselleren ”Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Prebent” (februar 2021).
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

14.-15.10.2023 - RANDERS MESSEN 2023
×

14.-15.10.2023 - RANDERS MESSEN 2023


Bolig & Livsstilsmesse fyldt med inspiration

Når Bolig- og Livsstilsmessen Boligdage.dk slår dørene op for messegæsterne er de mange udstillere klar med inspiration, gode messetilbud, nyheder samt de nyste tips og tendenser.
I Boligforbedring kan man bl.a. opleve alt, hvad den gode gør-det-selv mand eller kvinde skal bruge, man kan finde professionelle håndværkere og få råd til at optimere boligen.
I Interiør og Design er det boligindretning, Inspiration, hygge og god stemning, der er i højsædet. Livsstil og beauty dækker over skønheds- og wellnessprodukter samt gode messetilbud.
I Mad og Delikatesser finder man alt godt til ganen i form af lækre delikatesser, god vin samt en fyldig rom.

Der er simpelthen inspiration til alle aspekter af boligen og livsstilen uanset, om man er til det indendørs eller udendørs.

Messearrangøren Compass Fairs, der står bag Boligdage.dk, har arrangeret bolig- og livsstilsmesser siden 1997 og har derfor stor erfaring i at skrue en messe sammen, så der er gode oplevelser hele dagen til både fruen, manden, praktikeren, livsnyderen og æstetikeren i husstanden.

Så sæt kryds i kalenderen den 14.-15. oktober, og tag dine venner eller familie med til en messe fyldt med inspiration og gode oplevelser!
Vi ses på Bolig & Livsstilsmessen! ?

? Åbningstider:
lørdag 10-17 & søndag 10-16

?? Fyensgade 1, 8900 Randers
Entré. Voksen kr.75.- Barn U/18 gratis

Kontakt messearrangøren her:
info@compassfairs.dk
Læs mere på www.boligdage.dk

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk