Arena Randers logo ARENAER & FACILITETER ARRANGEMENTER CAFÉ MØDER & KONFERENCER MOTIONSCENTERPERSONALECASESCASES 1PAY & PLAYLEDIGE JOBS
ARRANGEMENTER
Her finder du en oversigt over de kommende arrangementer.

Arrangementer

10.08.2024 - TILBAGE TIL 90'ERNE
×

10.08.2024 - TILBAGE TIL 90'ERNE

Tilbage til 90'erne

10. august 2024 i Arena Randers - Arena 3

Kunne du tænke dig at opleve 90'er stilen, som var fyldt med farver, fantastisk musik og en masse sjov? Så tag med til "Tilbage til 90'erne"! Det er en fest, hvor du bliver taget med på en rejse tilbage til de gode 90'er.

Festen bliver afholdt I bedste 90'er stil, når DJ'en står klar til at mixe de bedste tracks for 90'erne. Livebandet "We are the 90's", som er danmarks førende 90'er band, tager os med på en rejse til Buffalo-sko, refleksbukser, bøllehat, samt masser af Singalong. We are the 90's lover tyggegummipop, eurodance, boybands & girlpower i stride strømme, når hits fra bl.a Aqua, Spice Girls, Vengaboys, Ace Of base, 2 Unlimited, SASH!, Rednex, Backstreet Boys, DJ Bobo & Eiffel 65 bliver fremført af det toptændte, samt feststemte 90'er band

Obs. Festen er kun for 18+

Billetsalg: 
Billetpris kr. 199,- ex. gebyr

KØB BILLET 

Aftenens program:
Kl. 19.30 Dørene åbnes til Arena 3
Kl. 01.30 Festen slutter
14.08.2024 - MUSIKFESTIVAL FOR MENNESKER MED HANDICAP
×

14.08.2024 - MUSIKFESTIVAL FOR MENNESKER MED HANDICAP


Musikfestival for mennesker med handicap

14. august 2024 i Arena Randers
      
Onsdag 14. august bliver en fest i Arena Randers. Banen er kridtet op med ikke mindre end Danmarks populæreste dansktop-orkester sammen en række andre fantastiske bands og solister. Og med hjælp fra gode sponsorer bliver der gratis adgang, når Danske Handicaporganisationer i Randers og Randers Festuge inviterer til Musikfestival for Handicappede.
  
Entertaineren Jacob Haugaard er klar til at byde et feststemt publikum fra hele Østjylland velkommen, når Johnny Hansen kan fejre 35 års jubilæum sammen med Kandis. Orkesteret er klar til at serverer en perlerække af hits, som vi alle kender. Der er gennembrudshittet 'En Lille Ring Af Guld' og Grand Prix hittet 'Lonnie Fra Berlin' samt mange andre hits fra det store bagkatalog.
 
"For andet år i træk er Randers Festuge med i et stærkt organisatorisk set up, der økonomisk er støttet af velmenende sponsorer. Dem vil jeg gerne takke. Musikfestival for mennesker med handicap er et vigtigt element i festugens samlede program, der skal have en brede, så alle kan være med," siger festugechef Mette Bertelsen.
 
På programmet i år bliver der også masser af Shu-bi-dua og store Kim Larsen-hits. Det sker når Den Råde Tråd vælter arenaen. Bandet Den Råde Tråd er en hyldest til de to vigtige elementer af den danske sangskat. Bandet har optrådt siden 2003 til utallige byfester, festivaler, halballer og firmafester. De er dermed et etableret band på den danske musikscene.
 
Nordjyske Sussi Nielsen, der spiller videre på de danske musikscener uden sin Leo, er også klar til fest. Med sig har hun Thomas Ehrenreich og Kim Karmark Petersen på henholdsvis trommer og keyboards. Til sammen kalder trioen sig Sussi & Drengene. De spiller det samme repertoire, som de populære Sussi og Leo har underholdt med i mange år.
 
"Årets program er sammensat af festlige gengangere, som er garanter for en god fest. Der bydes velkommen til festen kl. 8.30 og på gensyn næste år kl. 14.05. Tidspunktet er sammen med den gratis entré velvalgt, da det sikrer, at festdeltagerne kan have deres hjælpere med," siger Asger Laustsen, formand for Danske Handicaporganisationer i Randers.
 
Traditionen tro begynder ballet ved årets musikfestival for handicappede med de lokale Randers-bands; Hof Band og Løvetand Band, der varmer op og byder gæsterne velkommen. Mad og drikkevarer til festivalen kan forudbestilles hos Arena Randers senest den 9. august. Find link til bestilling og mere information om arrangementet på festugens hjemmeside; randersfestuge.dk. Her bliver alle arrangementerne ved årets festuge løbende offentliggjort. Randers Festuge 2024 afholdes i dagene 9.-17. august. Her er hele byen vært for en fest, der bliver skabt i fællesskab og for hinanden. Det bliver ni dage med omkring 500 forskellige arrangementer, kulturoplevelser, musik, kunst, fællesskab og bevægelse.

Musikfestivalen for Handicappede arrangeres i et samarbejde mellem Randes Festuge, Danske Handicaporganisationer i Randers, RanMix, Arena Randers, Spot Festival og Værket. Musikfestivalen er desuden støttet af ELRO Fonden, XL Vorup, Sparekassen Kronjylland, Randers Havn, Lions Langå og Gudenaa, Landsforeningen LEV Djursland, Aarhus og Favrskov/Skanderborg, CP Danmark, Nordøstjylland, Randers Kommune og Handicaprådet i Randers.

Årets program:
Kl. 08.30 Opvarmnin: HOF Band & Løvetand Band
Kl. 10.00 Velkomst
Kl. 10.10 Sussi & drengene
Kl. 11.30 Kandis
Kl. 12.45 Dagens indslag
Kl. 13.00 Den røde tråd
Kl. 14.05 Tak for i år

Forudbestilling af mad:
Mad og drikkevarer til festivalen kan forudbestilles hos Arena Randers senest den 9. august på linket nedenfor.

BESTIL MAD
28.08.2024 - SPAREKASSEN DANMARK SUPER CUP
×

28.08.2024 - SPAREKASSEN DANMARK SUPER CUP

Sparekassen Danmark Super Cup den 28. august 2024 i Arena Randers

Der er tophåndbold på menuen i Randers, når det prestigefyldte håndboldevent Sparekassen Danmark Super Cup igen i år afvikles i Arena Randers. Dobbeltopgøret inkluderer på kvindesiden topholdene Team Esbjerg (danske mestre) mod Nykøbinbg Falster Håndboldklub (Sølvvindere), samt på herresiden GOG (Pokalmestre) mod Aalborg Håndbold (Danske Mestre).

Samarbejdet mellem Tophåndbold, Arena Randers, Randers Kommune og Sparekassen Danmark har endnu engang gjort det muligt at skabe denne enestående begivenhed. Vi er stolte af at have Arena Randers som ramme for Super Cup, og vi glæder os over at kampene i år kan spilles i Arena 1. Der bliver en fantastisk atmosfære og oplevelse for både spillere og tilskuere når vi fylder arenaen op til håndboldfest.

Vi glæder os til at byde publikum velkommen til håndbold i absolut verdensklasse! og vi håber alle vil nyde spændingen, intensiteten og den fremragende håndbold. 

Så sæt kryds i kalenderen den 28. august 2024 og vær en del af Sparekassen Danmark Super Cup i Arena Randers. 

Program: 
Kl. 17.30 Dørene åbner
Kl. 18.30 Team Esbjerg – Nykøbing Falster Håndbold
Kl. 20.30 GOG – Aalborg Håndbold

Billetsalg
249,- + gebyr kat. A siddepladser
195,- + gebyr kat. B siddepladser
175,- + gebyr kat. C siddepladser (50% for børn under 14 år)
125,- + gebyr kat. ståpladser (50% for børn under 14 år)

KØB BILLET

Eksklusivt VIP-Arrangement
Inden Sparekassen Danmark Super Cup har du mulighed for at deltage i et eksklusivt VIP arrangement.

VIP-billetten inkluderer: 
A kategori siddeplads på langsiden
VIP-arrangement i Loungen med 3 retters menu serveret fra buffet.
Drikkevarer - øl, vand, vin og kaffe ad libitum under spisningen indtil kl. 20.30.

VIP-menu
Forret fra buffet:
•    3 slags falafler med sprøde grøntsager
•    Kold røget laks med Agurkerelish
•    Kyllingesalat med sprød bacon
Hertil serveres der udvalg af brød, sauce verte og chilimayonnaise

Hovedret fra buffet:
•    Hvidløg/rosmarin marineret skinke
•    Helstegt rosa oksefilet
•    Unghanebryst med krydderier
•    Smørstegte kartofler med timian
•    Pestomarineret pasta med feta og kerner
•    Sauce surprice
•    Salat med spidskål og søde æbler
•    Ingefærbagte rodfrugter på sprød salat

Dessert fra buffet:
•    Passionsfrugt-mousse kage
•    Konfektkage med marengs og chokoladejord

VIP Arrangement
Program VIP Arrangement
Kl. 16.30 VIP registrering i foyeren ved indgang A
Kl. 17.00 VIP bar og spisning åbner  
Kl. 18.15 VIP gæster går i Arena 1 til kamp nr. 1
Kl. 18.30 Team Esbjerg – Nykøbing Falster Håndbold
Kl. 19.30 Dessert og kaffe i VIP loungen
Kl. 20.15 VIP gæster går i Arena 1 til kamp nr. 2
Kl. 20.30 GOG – Aalborg Håndbold

VIP billetpris kr. 695,- ex. gebyr

KØB VIP BILLET
 
12.09.2024 - SUCCES - HELD EL. KOMPETENCER MED JESPER JENSEN
×

12.09.2024 - SUCCES - HELD EL. KOMPETENCER MED JESPER JENSEN

Foredrag med tidligere landsholdsspiller og nu landstræner Jesper Jensen

Den 12. september 2024 i Arena Randers

SUCCES - held eller kompetencer
Med udgangspunkt i mange af det mandlige danske håndboldlandsholds triumfer guider den tidligere landsholdsholdsspiller jer igennem en række sjove historier og inspirerende videoklip, der på overfladen kan ligne tilfældigheder i en sport med mange marginaler. Oplæggets spørgsmål er så, om det er tilfældigheder eller kompetencer, der bevirker, at det altid er de samme, der vinder med et enkelt mål i slutfasen? Hvorfor sagde man i mange år, at ”fodbold er et spil, der varer 90 min – og så vinder Tyskland til sidst”, eller hvorfor var ”Ulrik Wilbek altid så heldig”?

Jesper Jensen forsøger at kradse dybere ned i sportens små ”tilfældigheder”, og han giver samtidig et indblik i, hvordan de på herrelandsholdet forsøgte gennem forberedelse at tvinge marginalerne over på dansk side. Oplægget har sit udspring i sportens verden, med der bliver hele tiden draget paralleller til erhvervslivet, så om I ønsker en hyggelig aften med personalegruppen, en sjov aften i foreningen, eller ”bare” har brug for lidt ekstra inspiration til personalet, så I kan finde ”de sidste to procent, der gør forskellen” – så er det her et foredrag for jer!

Spisning inden foredraget:
Inden foredraget kan der nydes en lækker håndboldmenu som består af:
Baconsvøbt kyllingebryst med stegte grøntsager, små tærter, bagte kartofler, sauce samt sprød grøn salat med kerner
Pris kr. 165,- pr. kuvert

Billetsalg
Foredrag kr. 245,- ex gebyr
Foredrag & håndboldmenu kr. 410,- ex, gebyr
Alle pladser er unummererede 

KØB BILLET

Aftenens program
17.30 Spisning
18.30 Dørene åbnes til Loungen
19.00 Foredrag Jesper Jensen del. 1
19.45 Pause
20.00 Foredrag Jesper Jensen del. 2
20.45 Forventet afslutning
05.10.2024 - KÆRE LARSEN
×

05.10.2024 - KÆRE LARSEN

Kære Larsen - Hyldestkoncert til Kim Larsen

5. oktober 2024 kl. 20.00

Kære Larsen er titlen på en af 2024’s mest spektakulære tournéer.
OVER 7000 fantastiske publikummer oplevede Kære Larsen i 2023 – NU GØR VI DET IGEN. 
Trubaduren og guitaristen Anders Munch og Broderskabet der siden 1995 har underholdt tusindvis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolins omfattende musikalske repertoire.
I 2024 får Anders Munch og Broderskabet igen følgeskab af Drømmestrygerne – 14 professionelle musikere fra landets symfoniorkestre. Det giver musikken helt nye dimensioner. Ja, det giver gåsehud på armen, for man både føler og mærker musikken på en meget mere intens måde.
Kom og syng med på alle de udødelige klassikere når Anders Munch med sit store orkester, herunder 14 strygere, hylder vores allesammens meget savnede nationalskjald. Få gåsehud når Drømme Strygerne følsomt understreger, at der med Kim Larsens skønne melodier er skabt noget, som til evig tid vil binde os danskere sammen.
Du har garanteret din helt egen Kim Larsen favorit sang, som måske giver dig minder om din ungdom, sangen der binder dig og din kærlighed sammen. Kim Larsen sangen du præsenterede for dine børn. Minder om dine kære, der ikke er her mere – og du kunne sikkert blive ved med mange flere eksempler.
Kim Larsen kunne noget helt enestående - Han kunne samle dig og mig – hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed – Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle.
Anders Munch har i 2022 skrevet en smuk hyldestsang til Kim Larsen som hedder "Kære Larsen", som også er navnet på denne turné, som Anders Munch har undfanget idéen til.

Showmenu:
Arena Randers' køkken har kreeret en lækker showmenu, som kan nydes indne koncerten.
Showmenu anrettet på buffet: 
 • Braiseret nakkefilet med æbler, timian og øl
 • Marineret kyllingebryst
 • Bagte kartofler og selleri
 • Tærte af sæsonens bedste rodfrugter og gedeost
 • Dagens sprøde salat
 • Sauce surprice 
Billetsalg
Koncertbillet kr 400,- ex. gebyr
Showmenu kr. 198,- ex. gebyr.

Kørestolsbrugere bedes kontakte arrangøren på: info@bordogstol.dk

KØB BILLET

Aftenens program
Kl. 18.00 Spisning i Loungen
Kl. 19:30 Dørene til Arena 1 åbnes
Kl. 20.00 Kære Larsen koncert 2 x 50 min inkl. pause i Arena 1
Kl. 22.30 Forventet afslutning
12.-13.10.2024 RANDERS MESSEN 2024 - BOLIGDAGE.DK
×

12.-13.10.2024 RANDERS MESSEN 2024 - BOLIGDAGE.DK

Randers Messen 2024 - Boligdage.dk

12. & 13. oktober 2024 i Arena Randers
Lørdag kl. 10-17 & Søndag kl. 10-16

Besøg Bolig & Livsstilsmessen "BOLIGDAGE.DK" i Randers 2024.
Gør dig klar til en weekend, hvor passionen for bolig, design, og livsstil samles under ét tag. 
Her får du personlig rådgivning og tips direkte fra eksperterne. Udforsk gode messetilbud, som kun findes på messen. 

Mød de mange FANTASTISKE udstillere, der med spænding ser frem til at præsentere dig for det nyeste inden for:

Boligforbedringer:
Få inspiration til at forny og forbedre din bolig.

Interiør & Design:
Opdag de nyeste trends og unikke produkter.

Livsstil & Beauty:
Forkæl dig selv med produkter, der fremhæver din personlige stil og velvære.

Mad & Delikatesser:
Lad dig friste af lækre smagsoplevelser og gourmetprodukter.

Få personlig rådgivning og tips direkte fra eksperterne.
Udforsk gode messetilbud, som kun findes på messen.

Vi glæder os til at se jer
25.10.2025 - ABBA CZ TRIBUTE SHOW
×

25.10.2025 - ABBA CZ TRIBUTE SHOW

AbbaCZ Tribute Show

25. oktober 2024 kl. 20.00 i Arena Randers

Gør dig klar til at danse, synge med og opleve ABBA's legendariske hits som aldrig før.

Det er ikke bare en koncert; det er en fejring af et band, hvis musik har stået tidens prøve og stadig formår at forene mennesker gennem glæde og musikalsk ekstase.
Så træd ind i ABBA's fortryllende verden og lad musikken tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem pophistorien.

ABBA's hits har været soundtracket til mange liv, og der er noget for alle, der elsker ægte popperler og uforglemmelige melodier. Fra "Dancing Queen" til "Waterloo" skabte ABBA en musikalsk arv, der har stået tidens prøve og fortsætter med at skabe glæde og nostalgi. For alle, der elsker ABBA, er denne begivenhed en enestående mulighed for at blive nedsænket i den elektriske atmosfære og genopdage den magi, der kun ABBA kan levere live på scenen.

Glæd jer til ABBAcz fremføre en fantatisk hyldest til glæde for jer og ABBA.
På scenen står hele otte energiske artister. Udover de klassiske ABBA-medlemmer inkluderer ABBAcz også en bassist, en trommeslager og to korvokalister. Dette show er intet mindre end verdensklasse, og her kan du både lytte, synge med og lade dig rive med af rytmerne, når ABBAcz indtager scenen.

Spisning inden showet
Arena Randers' køkken sørger for en lækker showmenu tilpasset årstiden.
Menu følger.
Showmenu kr. 185,- ex gebyr

KØB SHOWMENU

Billetsalg
Unummereret ståplads kr. 335,- ex. gebyr
Billetsalget starter tirsdag den 30/4 kl. 19.00

KØB KONCERTBILLET

Aftenens program:
kl. 18.00 Spisning
Kl. 19.30 Dørene åbnes til koncertsalen
Kl. 20.00 AbbaCZ Tribute - del 1
Kl. 20.45 Pause
Kl. 21.15 AbbaCZ Tribute - del 2
Kl. 22.00 Forventet afslutning
13.11.2024 - KAN MAN TÆNKE SIG RASK? FOREDRAG MED THOMAS BREINHOLT
×

13.11.2024 - KAN MAN TÆNKE SIG RASK? FOREDRAG MED THOMAS BREINHOLT

Kan man tænke sig rask? - foredrag med journalist Thomas Breinholt

13. november 2024 kl. 19.00 i Arena Randers

Journalist og fakta og dokumentarredaktør, Thomas Breinholt, har undersøgt videnskabens syn på forbindelsen mellem sindet og kroppen. Kan man virkelig tænke sig rask? Og i så fald, hvordan gør man det? I Thomas’ foredrag vil du også høre om placeboens forunderlige effekter og dens onde tvilling, nocebo, som kan gøre os syge.  

Fakta og mirakler
Thomas Breinholt har i mange TV-dokumentarserier kredset om sygdomme, sundhed og tilsyneladende mirakuløse helbredelser. I sit foredrag fremlægger han grundlaget for det hele – nemlig videnskabens svar på, hvad der foregår i forbindelsen mellem sindet og kroppen. 
 
Han har rejst verden rundt og interviewet mere end 40 fremtrædende forskere, ligesom han har fordybet sig i videnskabelige artikler og studier for at se, hvad vi egentlig kan vide med nogenlunde sikkerhed.

Spørgsmål og svar  
Hvad sker der, når folk får en placebopille og pludselig ikke længere har ondt? Hvad er årsagen til, at vores hjerte-kar-system tager skade af konfliktfyldte ægteskaber? Hvorfor er ensomhed dræbende? Hvor meget betyder barndomstraumer og vores plads i samfundshierarkiet for udvikling af sygdom? Og hvorfor overlever vi længere med kræft, når vi er gifte?
Det er bare nogle af de spørgsmål, som Thomas Breinholt giver svar på i sit foredrag. Derudover præsenterer Thomas forskningens opskrift på, hvad vi selv kan gøre for at aktivere de selvhelbredende kræfter inden i os.

Om Thomas Breinholt
Thomas har oprindeligt en biologisk og naturvidenskabelig uddannelse som agronom og er i dag journalist og fakta og dokumentarredaktør med ansvar for de over 60 dokumentarer, der årligt sendes på TV2. Derudover har Thomas Breinholt været vært og tilrettelægger på flere populære TV-programmer, bl.a. Åndernes Magt, rejseserien På kanten af verden, DR2-videnskabsserierne Fedt, fup og flæskesteg, Kærlighedens laboratorium og Sjæl og Videnskab og senest TV2-serien ”Kan Man Tænke Sig Rask”.

Spisning inden foredraget
Vores køkken serverer en lækker showmenu inden foredraget.
Showmenu: Flæskesteg med små kartofler, bagte rodfrugter, rødkål, sauce
Pris kr. 185,- ex gebyr pr. kuvert 

Billetpriser:
Kategori A - unummererede pladser kr. 349,- ex. gebyr
Kategori B - unummererede pladser kr. 299.- ex. gebyr
Spisning - Showmenu kr. 185,- pr. kuvert

KØB BILLET & SPISNING

OBS!
Har du allerede købt billet og ønsker at tilkøbe spisning, så skal du blot klikke på den grønne "videre" knap på billetsiden, så kommer du til tilkøb af spisning.


Aftenens program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Foredrag inkl. pause
Kl. 21.15 Forventet afslutning
30.11.2024 - ÅRETS JULEFROKOST I RANDERS 2024
×

30.11.2024 - ÅRETS JULEFROKOST I RANDERS 2024


Årets Julefrokost i Randers 2024

30. november 2024 i Arena Randers

Oplev årets julefrokost i Randers 2024 med en fantastisk billetpris!
Glæd dig til en aften fyldt med underholdning fra de hylende morsomme komikere Torben Chris og Thomas Hartmann, samt skøn musik leveret af Brask Band. Giv den gas på dansegulvet til bandet eller vores DJ, som er klar til at sørge for, at ingen står stille alt for længe.
Smag på en stor julebuffet serveret af Arena Randers' køkken. Nyd den gode service og de gode priser i baren, mens du samler vennerne, familien eller kollegaerne til en uforglemmelig aften. Perfekt til firmajulefrokoster – vi har sørget for alt i prisen undtagen drikkevarer. Gør årets julefrokost til noget særligt i Randers!

Program:
17.00-18.00 - Dørene åbner: Kom tidligt og sikre dig de bedste pladser.
18.00-18.30 - Torben Chris: Hold på hat og briller, for nu bliver lattermusklerne trænet af Torben Chris' skarpe komik.
18.30-20.00 - Julebuffet: Nu er det tid til at fylde tallerkenen (og maven) med lækkerier fra Arena Randers' køkken. Husk at efterlade plads til desserten!
20.00-20.30 - Thomas Hartmann: Klar til mere latter? Thomas Hartmann sørger for, at dine mavekramper ikke kun er fra julebuffeten.
20.30-21.00 - Dessert: Tid til at forkæle den søde tand med en himmelsk dessert – det perfekte pitstop før dansegulvet kalder.
21.00-00.00 - BRASK BAND: Lad Brask Band tage dig på en musikalsk rejse gennem aftenen. Tid til at danse og synge med!
00.00-02.00 - DJ set: Festen slutter ikke her! DJ’en sørger for, at du danser indtil den tidlige morgen – hvem har brug for søvn?

Så spænd danseskoene og gør klar til en uforglemmelig aften fyldt med latter, god mad og fantastisk musik!

Billetpris:
Kr. 499,- ex. gebyr 
OBS! Hvis du køber 10 eller flere billetter, så er prisen pr. billet kun 449,- ex. gebyr

KØB BILLET

Arrangør:
Event Randers
 
JULEFROKOST - FLERE DATOER
×

JULEFROKOST - FLERE DATOER

Julefrokost 2024 i Arena Randers

Hold din egen fest i Arena Randers’ flotte og lyse selskabslokaler – og lad os sørge for det hele

Arena Randers tilbyder firmaer og private julefrokost i eget lokale fra minimum 30 – 250 personer.
Vi sørger for at rammerne for en god julefrokost/fest er i orden, så I blot skal møde op med godt humør.

Vi tilbyder disse klassiske arrangementer torsdage, fredage og lørdage fra uge 45, 2024 til uge 4, 2025.

Vi sørger for at lokalet er julepyntet og der er mulighed for 3 valgfrie bordopstillinger.
Der er mulighed for at medbringes egen playliste, som kan afspilles via vores eget anlæg.

Eksempel på den julemenu:

Klar på bordet ved ankomst:            
 • Marinerede sild med løg, kapers og hjemmelavet karrysalat
 • Rugbrød & smør                                            

Forret fra buffet:

 • Kold røget laks med urtedressing
 • Paneret fiskefilet med remoulade og citron
 • Tarteletter med høns i asparges
 • Sylte med grov sennep og rødbeder
 • Lækkert brød

Hovedret fra buffet:    

 • Ribbensteg med brunede kartofler
 • Medisterpølse med rødkål
 • Glaseret skinke med grønlangkål    
 • Helstegt oksefilet med bagte rodfrugter
 • Grønkål i cremet dressing med appelsin, æble og sprøde kerner/nødder        

Dessert fra buffet:

 • Risalamande med kirsebær sauce og mandler anrettet i portions skåle
 • Rustikt ostefad med 3 slags oste hvid, blå og rød serveret med vindruer, kiks og brød
 • Frugtfad        

Vi skræddersyr jeres julefrokost arrangement efter jeres ønsker og behov.

Book dit julearrangement allerede nu, så du er sikker på, at det passer ind i jeres kalender og planlægning.

Vi glæder os til at hjælpe med jeres juleforberedelser og til at gøre det nemt og festligt for jer alle.

BOOKING

Kontakt vores salgsteam for nærmere information og et uforpligtende tilbud på julefrokost i Arena Randers:
Tlf. 8642 2179 / kontakt@arenaranders.dk 

17.01.2025 - BAG OM BADEHOTELLET
×

17.01.2025 - BAG OM BADEHOTELLET


Bag Om Badehotellet

17. januar 2025 kl. 19.00 i Arena Randers

Jens Jacob Tychsen, også kendt som Hr. Weyse, tager dig med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller dig historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.
I dette eksklusive musikalske foredrag, viser Jens Jacob fotos, film og fraklip. Det bliver sjovt, musikalsk og ikke mindst super underholdende, når Jens Jacob fortæller om sangene, om samarbejdet med de andre skuespillere, og om hvordan sådan en serie egentlig bliver til.
Du får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre – og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.
På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér – også kendt som Hr. Weyse i den populære serie - vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

Til slut er der mulighed for spørgsmål, samt at deltage i "Den Store Badehotels Quiz".

Spisning inden foredraget
Arena Randers køkken tilbyder årstidens showmenu.
Pris pr. kuvert kr. 185,- ex. gebyr

KØB SPISNING

Billetsalg
U-nummerede siddepladser
Kr. 295,- ex. gebyr
Billetsalget starter tirsdag den 30/4 kl. 19.00

KØB BILLET 

Aftenens program
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 18.30 Dørene åbner
Kl. 19.00 Bag Om Badehotellet 1. del
Kl. 20.00 Pause
Kl. 20.25 Bag Om Badehotellet 2. del
Kl. 21.10 Forventet afslutning
 
01.02.2025 - ØL I ARENAEN
×

01.02.2025 - ØL I ARENAEN


ØL i Arenaen 2025

Den 1. februar 2025 i Arena Randers

Skål til ØL i Arenaen 2025!
 
Vi gentager triumfen og kan allerede nu afsløre, at ØL i Arenaen afholdes den 1. februar 2025.
 
Sæt allerede nu kryds i kalenderen og køb din early bird billet inden den 1. december 2024.
 
Dyk ned i Østjyllands mest omfattende ølfestival, ØL, præsenteret af Arena Randers!
Her er øl naturligvis i fokus, og du vil blive taget med på en rejse gennem smagens mangfoldighed.
 
Arena Randers slår dørene op for alle ølentusiaster og dem, der nyder at udforske det store spektrum af øltyper.
Uanset om du betragter dig selv som en hengiven ølentusiast eller blot elsker at smage på forskellige øl, er du mere end velkommen til at deltage.
 
Saml dine venner eller familie og tilbring nogle afslappede timer i Arena Randers, hvor hygge og smagsoplevelser forenes i en unik atmosfære.
 
Vi ses til ØL i Arenaen 2025.

KØB EARLY BIRD BILLET INDEN 1. DECEMBER 2024 


KØB BILLET

Billetpriser:
Early Bird 275,-
(fra 1. april 2024)
Normal billet 295,-
(fra 1. december 2024)
Alle priser er ex. gebyr

På gensyn til ØL i Arenaen
Vi ses den 1. februar 2025
12.-13.04.2025 - SCI-FI-CON 2025
×

12.-13.04.2025 - SCI-FI-CON 2025

SCI-FI-CON 2025

12. & 13. april 2025 i Arena Randers

Køb billet allerede i dag til Danmarks største SCI-FI messe.

KØB BILLET
24.04.2025 - RASMUS TANTHOLDT
×

24.04.2025 - RASMUS TANTHOLDT

Min verden i forandring - Foredrag med Rasmus Tantholdt

24. april 2025 i Arena Randers

Rasmus Tantholdt har siden 2003 været international korrespondent i diverse konflikt-, krigs- og katastrofeområde. Han var den eneste skandinaviske journalist der rapporterede fra Kiev i de kritiske uger under russernes invasion af Ukraine. Han har dækket krigene i Irak, Afghanistan, Syrien og det arabiske forår og han har dækket Israel-Gaza konflikten intens siden den blussede op igen i oktober 2023.

Rasmus tager os med til verdens brændpunkter og giver os sin personlige skildring fra en verden i evig forandring. 

Hør ham fortælle om livet bag kameraet, om de etiske og moralske dilemmaer han tit står overfor, om de alvorlige historier, men også de mange pudsige episoder. Selv føler Rasmus, at han har oplevet, hvad andre oplever på tre-fire liv. 

Foredraget med Rasmus er inspirerende og oplysende og altid brand aktuelt. Formidlet med stor hjertevarme, empati og med plads til humor, til trods for de barske emner, der bliver taget op. 

Om Rasmus Tantholdt: Rasmus blev uddannet på Danmarks Journalisthøjskole i juni 2000. Han begyndte på TV2 Nyhedernes indlandsredaktion i juni 2000 og på udlandsredaktionen fra 2003. Rasmus har modtaget adskillige priser for sit journalistiske arbejde og talent; han fik tildelt et German Marshall Fellowship i 2006, vandt Steen Bådsgaard Prisen i 2009, og i 2012 og 2014 vandt han TV-prisen for årets bedste nyhedsindslag, der uddeles af mediebranchen. I 2022 vandt han Publicistprisen for sit arbejde i Ukraine. 

Ses vi?

Spisning inden foredraget:
Arena Randers køkken tilbyder årstidens showmenu.
Pris pr. kuvert kr. 185,- ex. gebyr
(Det vil være muligt at tilkøbe menuen fra den 6. maj 2024)

Billetsalg:
Unummereret siddeplads kr. 345,- pr. person inkl. gebyr

KØB BILLET

Aftenens program: 
Kl. 17.30 Spisning 
Kl. 19.00 Foredrag Rasmus Tantholdt

MOD TIL arrangerer foredrag med ildsjæle 
Følg os på FB: www.facebook.com/MODTIL/ eller www.modtil.dk
PAY & PLAY - BOOK EN BANE
×

PAY & PLAY - BOOK EN BANE

PAY AND PLAY I ARENA RANDERS

I Arena Randers vil vi gerne være med til at booste idrætsaktiviteterne i byen. Derfor lancerer vi nu vores første tiltag i den retning, nemlig Pay & Play på badminton og Pickleball.
Udstyr i form at ketcher og bolde er I meget velkomne til selv at medbringe, ellers er der mulighed for at leje en ketcher og købe bolde i receptionen. Man står selv for både opsætning og nedtagning af net i forbindelse med sin booking.

Praktisk info:
For at komme i gang med play & play skal du oprette en bruger, købe et klippekort og booke en bane:.
OPRET BRUGER & BOOK BANE

Pris:
Klippekort med 20 klip kr. 800,-

Booking
Banerne kan bookes fra kl. 7.00-22.00
Mandag til torsdag koster det 2 klip i tidsrummet 07.00-17.00
Mandag til torsdag koster det 3 klip i tidsrummet 17.00-22.00.
Fredag til søndag koster det 2 klip i tidsrummet 07.00-22.00

Udstyr:
Badminton- og pickleballketcher lejes til kr. 35,- pr. ketcher
Badminton. og pickleballbolde købes til kr. 15,- pr. stk.
Eget udstyr må gerne medbringes.

Vi glæder os til at fylde vores arenaer med glade Pay & Play gæster, så hop ind allerede i dag og opret en bruger, læg et klippekort i kurven, book en bane, og så er du igang.

Vi glæder os meget til at se jer i vores skønne Arena!