ARENA RANDERS ØVRIGE HALLER ARRANGEMENTER NYHEDER MAD & DRIKKE MØDER & KONFERENCERMOTIONSCENTERPERSONALEPARTNERSKABERCOVID-19LEDIGE JOBS
ARRANGEMENTER
Her finder du en oversigt over de kommende arrangementer.

Arrangementer (visning: alle)

SPISNING TILKØBES
23.09.2021 - SIMI JAN FOREDRAG
×

23.09.2021 - SIMI JAN FOREDRAG


Simi Jan foredrag den 23. september 2021 i Arena Randers

Kom med til et medrivende foredrag, hvor Simi Jan fortæller om hendes oplevelser som korrespondent i verdens brændpunkter. Med sin store, smittende entusiasme tager hun publikum med på en fængende og underholdende rejse bag kameraet. Glæd dig til at høre om hendes spændende hverdag, hvor uforudsigelighed aldrig er en undtagelse!

Få en unik smagsprøve på livet som korrespondent i orkanens øje – hør historierne bag om historierne på TV. Gennem personlige beretninger fortæller Simi Jan om at rapportere fra verdens brændpunkter; Om at turde bo i et land med en konstant terror-og kidnapningstrussel; Om at arbejde som kvinde i et mandsdomineret fag, og rapportere fra konservative lande, hvor kvinders plads ofte er bag hjemmets fire vægge; Om den grænseløse gæstfrihed og næstekærlighed midt i krigen.  

Der er lagt op til et spændende og indsigtsfuldt foredrag fortalt med liv, sjæl og humor af en kvinde, der brænder for sit arbejde.  

Inden foredraget byder Arena Randers' køkken på en lækker tallerkenanretning bestående af:
 • Lille rejecocktail i glas
 • Varm røget laksesalat med capers og rødløg
 • 3 små pølser på spyd
 • Serranoskinke med melon
 • Ost med druer
 • Dagens konditorkage med frugt
Alt anrettet med lækkert tilbehør.
Hertil serveres hjemmebagt brød, pesto, aioli og smør

Billetpris:
Pris Abonnent 195 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 245 kr. + 20 kr. gebyr.
Tilkøb af tallerkenanretning kr. 165,- pr. person

KØB BILLET

Program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 18.30 Dørene åbnes til foredraget
Kl. 19.00 Foredrag
Kl. 21.00 Afslutning

Bemærk Foredragets varighed er inkl. pause. 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
24.09.2021 - RANDERS HK - AJAX KØBENHAVN
×

24.09.2021 - RANDERS HK - AJAX KØBENHAVN


Randers HK - Ajax København

Dato: 24. sebtember 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 17.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

29.09.2021 - RANDERS CIMBRIA - BAKKEN BEARS
×

29.09.2021 - RANDERS CIMBRIA - BAKKEN BEARS


Randers Cimbria - Bakken Bears

Dato: 29. september 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

DANS & BRUNCH
09.10.2021 - DANS MED SILAS HOLST
×

09.10.2021 - DANS MED SILAS HOLST


DANS MED SILAS

9. oktober 2021 i Arena Randers

Glæd jer til Silas Holst kommer rundt i det jyske og igen i år besøger Randers.

Har du lyst til at have det sjovt, danse, grine, svede og opleve Silas og hans fantastiske energi og smittende humør på tæt hånd, når han underviser i nemme trin fra kendte musicals til skøn musik, så SKAL du da med til denne fest sammen med dine veninder/venner og familie.

Motionsdans uden partner! Konceptet er lavet, så det passer til ALLE uanset alder, køn, størrelse og kondital - inklusive dem, der aldrig har taget et dansetrin før!

Silas underviser 2 hold denne lørdag morgen:
08:30-09:20 – koreografi fra "Dirty Dancing"
09:20-09:30 – pause
09:30-10:20 – koreografi fra "Tina - The Tina Turner Musical"

Pris for 1 time er 200,- kr. 
Pris for 2 timer er 300,- kr. 

Det er muligt at tilkøbe brunchtallerken for 125,- kr., som kan nydes i caféen fra kl. 9:30 (drikkevarer købes separat):

 • Brød og smør
 • Røget laks med sauce verte
 • Røræg med sprød bacon
 • Serranoskinke med melon
 • Græsk yoghurt med mysli
 • 2 slags oste med druer
 • Dagens kage med frugt

KØB BILLET - KLIK HER

Bemærk 
at hvis du vil spare billetgebyret, er du velkommen til at tilmelde dig på mail til jane@playmakerbooking.dk (betaling foregår i stedet via MobilePay).

Tilmelding er bindende, og pengene refunderes ikke. Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du gerne overdrage din billet til en anden. 

Særligt i forbindelse med COVID-19: Vi opstiller håndsprit ved indgangen, og det er selvfølgelig ikke nødvendigt at sige, at alle spritter hænder, inden de går ind i lokalet! Vi overholder gældende retningslinier og forsamlingsforbud og henstiller til, at alle overholder og er opmærksomme på de gældende afstandsregler og altså holder lidt større afstand, end vi plejer – der er masser af plads at udfolde sig på! Silas er normalt altid god for et kram og en selfie, men på grund af disse mærkelige tider, vi befinder os i, bliver evt. gruppefotos og selfies uden kontakt!

Vær opmærksom på at der vil blive taget fotos og video til brug på sociale platforme og øvrige medier. 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
12.10.2021 - DEN RØDE BRÆNDING FOREDRAG
×

12.10.2021 - DEN RØDE BRÆNDING FOREDRAGForedrag med Historiker Jakob Kjærsgaard - Den Røde Brænding – Krigssejlere og øvrige danskere i allieret krigstjeneste på D-dag og i invasionen i Normandiet 1944


I anledningen af 75 års jubilæet for Danmarks befrielse den 5. maj 1945 i åbner Arena Randers den 12 oktober 2021 kl. 19.30 dørene op for et spændende foredrag med den danske historiker Jakob Kjærsgaard, der i 2019 udgav bogen "Den Røde Brænding" om danske beretninger fra D-dag.

Omkring 6.300 danske krigssejlere i allieret tjeneste besejlede verdenshavene. Mere end 800 af disse fik en central rolle i forbindelse med D-dag og invasionen i Normandiet 1944. Under forberedelserne til D-dag var handelsflåden central for opbygningen af invasionsstyrken – både hvad tropper, materiel og forsyninger angik. Men handelsflåden spillede sammen med de øvrige dele af søstridskræfterne derudover en væsentlig rolle ved selve invasionen i Normandiet i 1944.

Foredrag:
Den 12. oktober 2021
Foredraget starter kl. 19.30 i Arena Randers
Billetpris kr. 125,- inkl. moms ekskl. gebyr

Spisning inden foredraget:
Der vil inden foredraget være mulighed for at tilkøbe aftenens 2-retters menu, som består af:
 • Gammeldags kalvesteg stegt som vildt. Hertil serveres hjemmelavet waldorfsalat, kogte bønner og gulerødder. Samt kartofler og sovs.
 • Portionsanrettet klassisk æblekage med makroner og pyntet med friskpisket fløde
Spisning starter kl. 18.00
Menupris kr. 199,- pr. person.

Billetsalg:
Billet til foredraget og spisning købes på nedenstående link.
Der vil efter købet blive fremsendt et købsbevis pr. mail
BILLETSALG - KLIK HER
 
Læs mere om foredraget og forfatteren nedenfor:
Hvis man står ved Normandiets kyst i dag er det ikke svært at forestille sig, at synet af de tusinde og atter tusinde skibe, der i morgentågen den 6. juni 1944 mødte de tyske soldater, må have været skræmmende. Under kodenavnet ”Operation Overlord” var en landgang af hidtil uset format og størrelse sat i gang. I runde tal blev 130.000 mand på førstedagen landsat fra søsiden og yderligere 23.000 fra luften. Til at gennemføre operationen blev der brugt tæt ved 7.000 skibe som talte både landgangsfartøjer, krigsskibe og et større antal handelsskibe. Det var i denne sidste kategori, at Danmark deltog. 31 danskbemandede skibe – hovedparten under Dannebrog – var således en del af invasionen og med i månederne der fulgte. Af de over 6.300 søfolk, som under krigen gik i allieret tjeneste, deltog tæt ved 1000 i ”Operation Overlord”. Som det havde været tilfældet siden Besættelsen, ydede søfolkene også her den uden sammenligning største danske indsats til den allierede krigsførelse. Derudover deltog en større mængder danskere også i andre allierede værn, lige fra flåde til luftvåben og hær. Fra Spitfirepiloter til marineinspektører og endda faldskærmssoldater.
Hjemkomst og eftervirkninger af krigen tog hårdt på flertallet af krigsdeltagerne og specielt krigssejlere, og i mange år efter krigen led de danske sømænd et politisk svigt af nærmest historiske dimensioner. På 70-årsdagen for D-dag i 2014 var Danmark for første gang officielt repræsenteret ved mindehøjtideligheden i Normandiet, og dermed blev der skrevet et nyt kapitel i historien om Danmark under Anden Verdenskrig. Dannebrog vajer nu sammen med flagene fra de øvrige allierede nationer, og det kan vi takke de danske krigssejlere for. I 2020 fejrer vi 75-året for Danmarks befrielse, men befrielsen var anderledes for de danske krigssejlere, da flertallet først vendte tilbage til Danmark i slutningen af 1945. Foredragsholderen vil tage jer med ’bag om tæppet’ og med baggrund i hans arbejde ved Utah Beach Museum fortælle om hvordan Danmark som nation nu er blevet en del af de officielle ceremonier i Normandiet samt hvad dette har betydet for Danmark.

Om foredragsholderen:
Cand.mag. i historie og kulturarvsformidling. Har tidligere arbejdet ved Kystmuseet i Frederikshavn samt Utah Beach Museum i Normandiet og er forfatter til bogen: Den Røde Brænding - Danske beretninger fra invasionen i Normandiet 1944, som udkom i maj 2019. Han modtog i 2019 Niels Ebbesen medaljen for arbejdet med bogen.
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

UDSOLGT
13.10.2021 - BØVL - NILS VILLEMOES PÅ SLAP LINE
×

13.10.2021 - BØVL - NILS VILLEMOES PÅ SLAP LINE


BØVL – Inspirerende og humoristisk foredrag for alle den 13. oktober 2021 kl. 19.00-21.00

Uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster. 

En tour de force på en stand-up-agtigt aften 
Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor -  for som han siger: “Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL!
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Få en lille forsmag her:


Billetprs kr. 269 + gebyr
KØB BILLET - HER

Spisning inden foredraget kl. 17.30 kan tilkøbes
Vores køkkenchef har sammensat en lækker 2-rettesmenu

Husets menu:
Tallerkenanrettet hovedret:
Svinemørbrad svøbt i lufttørret skinke med spinat.
Anrettet med sprød blomkålsgratin og spæde grønsager.
A part serveres der smørstegte petitkartofler med brøndkarse og sauce surprice.
 
Tallerkenanrettet dessert:
Hjemmelavet citrontærte med sødt og sprødt.

Pris. pr. kuvert kr. 240,-
KØB SPISNING - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

14.10.2021 - RANDERS CIMBRIA - SVENDBORG RABBITS
×

14.10.2021 - RANDERS CIMBRIA - SVENDBORG RABBITS


Randers Cimbria - Svendborg Rabbits

Dato: 14. oktober 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 19.15

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
15.10.2021 - RANDERS HK - VIBORG HK
×

15.10.2021 - RANDERS HK - VIBORG HK


Randers HK - Viborg HK

Dato: 15. oktober 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

23.10.2021 - RANDERS CIMBRIA - BMS HERLEV
×

23.10.2021 - RANDERS CIMBRIA - BMS HERLEV


Randers Cimbria - BMS Herlev

Dato: 23. oktober 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

23.10-24.10.2021 - KRÆMMER- OG LOPPEMARKED
×

23.10-24.10.2021 - KRÆMMER- OG LOPPEMARKED

Kræmmermarked den 23-24. oktober 2021 i Arena Randers
 

Kom og gør årets handel med kræmmere fra hele landet.
 

Besøg Randers store kræmmer og loppemarked i den helt nye Multiarena Randers den 23.-24. oktober. 2021 

Over 200 stande vil være fyldt op med flotte antikviteter, unikke loppefund, godt genbrug samt masser af kræmmervarer.   

 

Åbningstiderne er:

Lørdag åbent 10-16.

Søndag åbent 10-15.

 

Entre 35,- for voksne  
Børn under 12 år er gratis ifølge en voksen

 

Early bird/Opkøbere

Udover åbningstiden er der adgang for Early Birds/opkøbere

 

Fredag 16–19.30 

kr. 100,-

Lørdag 7.30-10.00

kr. 100,-
Find mere information - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
27.10.2021 - RANDERS HK - KØBENHAVN HÅNDBOLD
×

27.10.2021 - RANDERS HK - KØBENHAVN HÅNDBOLD


Randers HK - København Håndbold

Dato: 27. oktober 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

INTIMKONCERT & DINNER
29.10.2021 - CLAUS HASSING - DINNER & AKUSTISK INTIMKONCERT
×

29.10.2021 - CLAUS HASSING - DINNER & AKUSTISK INTIMKONCERT


Dinner & akustisk intimkoncert med Claus Hassing

Fredag den 29. oktober 2021 byder Arena Randers velkommen til en aften i selskab med musiker Claus Hassing.

Claus Hassing besidder en af de mest alsidige stemmer i Danmark, og ikke to intim-koncerter er ens, da nogle af Claus’ varemærker er ægte nærvær og indlevelse.

Claus er født og opvokset i Nordjylland og startede med at spille guitar i 4. klasse, men det var først i gymnasiet at sangen tog for alvor fat, og siden da har musikken været en kæmpestor del af hans liv. I 2000 blev han optaget på Det Nordjyske Musikkonservatorium som den eneste på solist-linien, og i 2005 dimitterede han som diplomuddannet rytmisk sanger.
Siden da har han levet af musikken, både med masser af live jobs, studiearbejde og sangskrivning. I sin mere end 25 år lange musik-karriere har Claus spillet/arbejdet med bl.a. Sarah Brightman, Bobby McFerrin, Brd. Olsen, Shaka Loveless, Birthe Kjær, Kirsten Siggaard, Cæcilie Nordby, Nina Forsberg, Bobo Moreno, Stine Bramsen, Kandis, James Sampson, Zididada, Tony Liotta, Jimmy Haslip og mange flere.

Han har skrevet musik til en teaterforestilling, arbejdet på et pladeskab, lavet radio-promotion for bl.a. Big Fat Snake og Poul Krebs, spillet shows med 80’er musik på den anden side af jorden, arbejdet som producer/studie-musiker for Søren Bundgaard, spillet 70’er soul/funk med et 10-mands band, skrevet musik til en kampagne mod ecstasy, og turnerer nu med Bryan Adams Tribute på 10. år, som både har fat i Danmark og rundt omkring i Europa.

Kort sagt, den store alsidighed Claus rummer som musiker og sanger, kommer bestemt til udtryk i de forskellige typer af numre han har på repertoiret.
Det er alt fra Elvis-klassikere og gamle 60’er numre til Bryan Adams og Volbeat. Men alt sammen fortolket personligt og med stor respekt for originalerne.

”De sidste 10 år har budt mig meget, både op- og nedture. Jeg har elsket og mistet, faldet og rejst mig op igen med troen på, at alt nok skal gå, og turde elske igen… alt imens angsten for at miste står der og kradser på bagdøren”, fortæller den nordjyske sanger, som altså i 2020-2021 er klar med en række akustiske solo-koncerter.

Autencitet, varme, et glimt i øjet og ikke mindst en ro, der passer godt til en akustisk intim-koncert er ingredienserne i en solo-koncert med Claus Hassing.

Aftenens program:
18.00 Dørene åbnes
18.30 Dinner
20.00 Akustisk intimkoncert 

Menu:
Delemad bestående af:
 • 2 slags traditionelle Italienske/spanske pølser
 • Lufttørret skinke
 • Bresaola
 • Hjemmelavet unghane-terrine
 • Marineret fisk
 • Tigerrejer på spyd
 • Varmrøget laks
 • 3 slags hjemmelavet dyppelse
 • Husets brød og smør
Tilkøb:
 • Velkomstdrink samt snackkurv med diverse salte og knasende snacks - kr. 58,-
 • Dessert serveret som delemad. 2 små søde fristelser samt en go ost - kr. 75,-
   
Billetsalg:
Billetprisen incl. spisning kr. 325,- + gebyr

BILLETTER KØBES HER

Overnatning:
Gæster til koncerten kan bestille overnatning på Best Western med rabat.
Der skal blot oplyses, at der deltages til koncerten hos Best Western, så kommer rabatten.
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

30.10.2021 - HURLUMHEJ ØEN I ARENA RANDERS
×

30.10.2021 - HURLUMHEJ ØEN I ARENA RANDERS


Hurlumhej Øen i Arena Randers den 30. oktober 2021 kl. 14.00

Åååå-Abe med Mek Pek og Habbasutterne, Onkel Reje, Kalles Store trommeshow, Katrine fra Lillenørd, Mika & Tobias, Tante Tusindtak og mange flere tager dig med på et fantastisk eventyr til Hurlumhej Øen hvor alt kan ske! Se mindre

Yderligere oplysninger
30. Oktober er der premiere på et nyt koncept for børnefamilierne.
”Hurlumhej Øen” er fuld af eventyr, oplevelser, musik, sjov, crazy indslag og skønne børnesange, som børnene kender fra Åh Abe, Ramasjang og YouTube.
Onkel Reje, Kalle Mathiesen og Katrine Bille, der alle er kendt fra Ramasjang, byder koncerten også på Åh Abe sammen med Mek Pek og band, der spillede deres første store Åh abe koncerter (for Muskelsvindfonden) for nøjagtigt 25 år siden, i år.
Også YouTube fænomenet Mika & Tobias, der med deres hit ”Ikke mere mælk” er oppe på over 12 millioner visninger på YouTube og har over 64.000 abonnenter på deres kanal, er med ved dette overflødighedshorn, af en børnekoncert.
Det hele bindes sammen af Tanta Tusindtak, der slet ikke kan være i sig selv i selv af bare taknemmelighed over at børnene er kommet, at kunstnerne er kommet, at lyset er flot og at allesammen er med til at støtte en god sag og samle penge ind til Børn, Unge og Sorg.
Glæd jer til en varm, smuk, sjov, eventyrlig og meget musikalsk oplevelse, med masser af lyd, lys, udsmykning og et show med kapow, børnene ikke vil glemme før de bliver voksne.
Ta' med på et fantastisk eventyr. Ta' med til Hurlumhej Øen.

KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
04.11.2021 - NIELS KRØJGAARD - FOREDRAG
×

04.11.2021 - NIELS KRØJGAARD - FOREDRAG


Foredrag med Niels Krøjgaard i Arena Randers den 4. november 2021.

Sådan påvirker du mennesker på en etisk forsvarlig måde

Psykologisk manipulation - evnen til at opnå kontrol over andre mennesker. Utroligt fascinerende, men samtidigt uhyggeligt skræmmende. Men hvad er sandt, og hvad er falsk? Hvad er vandrehistorier, og hvad er videnskab? Og hvad kan lade sig gøre i virkeligheden?

Tankevækkende og underholdende manipulationsshow
Niels Krøjgaard starter denne aften med et helt nyt og underholdende show. En blanding af svindel og bedrag, ægte psykologi og showmanship, som får dig til både at grine og gyse.

Evidensbaseret viden om manipulation
Efter showet tager Niels Krøjgaard dig med ind i den amerikanske psykologiprofessor Robert Cialdinis seks universelle principper til at påvirke mennesker til at sige JA. Du får viden og værktøjer med hjem, så du selv kan begynde at påvirke dine omgivelser i en etisk forsvarlig retning. Alt sammen serveret indlevende, letforståeligt – og ikke mindst virkelig underholdende!

*****
Verdensklasse
Jesper Askjær - If Forskning

*****
Fantastisk tankevækkende og inspirerende
Anne-Kathrine Jensen - Novo Nordisk A/S

Om Niels Krøjgaard
Niels Krøjgaard er både en af landets absolut førende psykologiske entertainere, en moderne Sherlock Holmes og samtidig også en yderst efterspurgt foredragsholder af fagprofessionelle. Med mange års erfaring inden for nonverbal kommunikation og manipulation har Niels Krøjgaard undervist på Politiskolen, løst opgaver for PET og været med til at uddanne specialstyrker hos Rigspolitiet.

Spisning inden foredraget
Arenaens træplatte
 • Qunelle af tunmousse med crunchy rugbrød
 • Røget svinemørbrad med ananas/appelsin og chilisalsa
 • Mousse de Canard anrettet med pærekompot
 • Salami med trøffel, små syltede agurker og riskiks
 • Slice af kold okseflanksteak – hertil krydret bearnaise mayonnaise
 • Ost - Tomme de Savoie serveret med oliven
 • Hertil serveres hjemmebagt brød, aioli, urtedressing samt pesto
kr. 175,- pr. person
 
Kaffe med mulighed for opfyldning samt chefens sødeste konditorkage med frugt, chokolade og fløde 80,- pr. person
 
Samlet pris for platte og kaffe/sødt 255,- pr. person

Billetsalg - KLIK HER

Aftenens program:
Kl. 17.30 Spisning
Kl. 19.00 Foredrag inkl. pause
Kl. 21.00 Foredrag slutter


 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
06.11.2021 - RANDERS HK - SILKEBORG-VOEL KFUM
×

06.11.2021 - RANDERS HK - SILKEBORG-VOEL KFUM


Randers HK - Silkeborg-Voel KFUM

Dato: 6. november 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

13.11.2021 - RANDERS CIMBRIA - THEVIEW COPENHAGEN
×

13.11.2021 - RANDERS CIMBRIA - THEVIEW COPENHAGEN


Randers Cimbria - theView Copenhagen

Dato: 13. november 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

13.-14.11.2021 - FLYING SUPER KIDS
×

13.-14.11.2021 - FLYING SUPER KIDS


Flying Super Kids - 13. & 14. november 2021 i Arena Randers

 

En oplevelse for hele familien

Glæd dig til 2-timers hæsblæsende underholdning med højtflyvende spring og smittende livsglæde. 
Vi rykker ind i hallen med en kæmpe lysproduktion, og omdanner den til en fuld udrustet "showarena", der giver en kanon oplevelse af "superbørnene". 


Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
17.11.2021 - RANDERS HK - SKANDERBORG HÅNDBOLD
×

17.11.2021 - RANDERS HK - SKANDERBORG HÅNDBOLD


Randers HK - Skanderborg Håndbold

Dato: 17. november 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

JULECUP
27.11.2021 - JULECUP CHEERLEADING
×

27.11.2021 - JULECUP CHEERLEADING


Julecup Cheerleading den 27. november 2021 i Arena Randers


Find mere information om arrangementet - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

30.11.2021 - CHRIS MACDONALD FOREDRAG
×

30.11.2021 - CHRIS MACDONALD FOREDRAG


Chris MacDonald foredrag i Arena Randers den 30. november 2021 kl. 19.00.

Op ad bakke? Oplev det nye, topunderholdende foredrag med Chris MacDonald, som garanterer en aften med latter! Aftenen er fyldt med inspiration og tankevækkende viden - alt sammen leveret med et glimt i øjet og bunkevis af den solide videnskab og gode humor, som er blevet Chris' varemærke.

The Power of knowing
Det er for tiden ikke nemt at vide, hvad du egentlig bør gøre? Skal du drikke mælkebøtte-juice, spise stenalderkost eller putte ingefær i ørerne? Lægge mobilen fra dig eller hente endnu en sundhedsapp? Skal du “stå fast” eller udvikle dig for ikke at gro fast? 

Og som Chris siger, er det sjovt med de spørgsmål, for det er nok alligevel første gang i de 600 millioner år på kloden, at nogen art har haft overskud til at diskutere, om det skal være spelt eller soya. Så er man altså, på trods af klimakriser og alt andet, også temmelig godt kørende som art :-)

Vi er faktisk så godt kørende på nogle områder, at det er blevet op ad bakke at få dækket de fundamentale behov, vi har som mennesker for, at vi kan trives.

Ikke til forhandling
På denne superunderholdende og inspirerende aften vil Chris med sin unikke evne til at kombinere humor, inspiration, og solid videnskab, stille skarpt på netop de fundamentale behov, som ikke er til forhandling, hvis vi vil øge sandsynligheden for motivation og trivsel. To ord og koncepter, som ikke må ende med at blive sat i skammekrogen. Som Chris siger; det handler ikke om at have det godt hele tiden, men at øge sandsynligheden for at have det godt. 

Fordi vi er så godt kørende som art, er vi ikke vant til konceptet ”ikke til forhandling” i samme grad, som tidligere generationer har været det - og gudskelov for det. Men faktum er, at de behov, som ikke er til forhandling - i forhold til motivation, sundhed og trivsel, ikke har ændret sig gennem hundredetusinder af år. De har aldrig og kommer ikke til at blive til forhandling.

Én ting, som har ændret sig, er den massive mængde af viden, vi har adgang til. Vi befinder os nu i den 0.1% af menneskets historie, hvor vi har adgang til information, som kan sikre, at vi træffer bedre beslutninger for os selv og andre. 

Chris MacDonald
Chris MacDonald er uddannet human fysiolog, og er samtidig en af landets mest erfarne foredragsholdere, der som en af de få konstant udvikler sine foredrag med nyt indhold og nye formidlingsteknikker. Med en billet i hånden får du derfor en fantastisk cocktail af både underholdning i verdensklasse og masser af videnskabeligt input fra øverste hylde.

Billetpris:
Pris Abonnent 199 kr. + 20 kr. gebyr. // Ikke-abonnent 249 kr. + 20 kr, gebyr.

KØB BILLET HER

Bemærk Dørene åbner kl. 18.00.

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

04.12.2021 - RANDERS CIMBRIA - TEAM FOG NÆSTVED
×

04.12.2021 - RANDERS CIMBRIA - TEAM FOG NÆSTVED


Randers Cimbria - Team FOG Næstved

Dato: 4. december 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

29.12.2021 - RANDERS CIMBRIA - VÆRLØSE BLUE HAWKS
×

29.12.2021 - RANDERS CIMBRIA - VÆRLØSE BLUE HAWKS


Randers Cimbria - Værløse Blue Hawks

Dato: 29. december 2021
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
02.01.2022 - RANDERS HK - RINGKØBING HÅNDBOLD
×

02.01.2022 - RANDERS HK - RINGKØBING HÅNDBOLD


Randers HK - Ringkøbing Håndbold

Dato: 2. januar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 16.00
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
12.01.2022 - RANDERS HK - HORSENS HÅNDBOLD ELITE
×

12.01.2022 - RANDERS HK - HORSENS HÅNDBOLD ELITE


Randers HK - Horsens Håndbold Elite

Dato: 12. januar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

TEAMGYM
15.01-16.01.2022 - JYSK-FYNSKE MESTERSKABER MICRO, MINI, JUNIOR TEAMGYM
×

15.01-16.01.2022 - JYSK-FYNSKE MESTERSKABER MICRO, MINI, JUNIOR TEAMGYM


15.-16. januar 2022 Jysk-Fynske Mesterskaber Micro, Mini, Junior i Arena Randers

Find mere information om arrangementet - HER
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
23.01.2022 - FUSSKOPF
×

23.01.2022 - FUSSKOPF


Fusskopf den 23. januar 2022 kl. 10.00
Fusskopf har fem fødder. Han elsker at danse, hoppe, løbe og gå. Ja, han elsker alt det, man kan gøre på sine fødder. På sin enkle opdagelsesrejse sammen med sin bedst ven, Øje, finder han alle sine sanser frem, men han ved ikke altid, hvad han skal bruge dem til. Forestillingen er uden forståelige ord, men med masser af lyd og skøn musik.

Medvirkende: Birger Bovin
Scenografi: Tanja Bovin

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
27.01.2022 - TURIST
×

27.01.2022 - TURIST


Turist den 27. januar 2022 kl. 19.30
En ferie, du gerne vil hjem fra!

Tag med verdensmanden, backpackeren og charterturisten på deres livs rejse ind i en forunderlig verden af ferieønsker, drømme og mareridtsscenarier! For noget går galt, og de tre elskelige individer må indse, at det i sandhed ikke handler om destinationen, men vejen dertil – og skæbnen vil, at deres unikke drømmerejser ender i en kaotisk kampzone om retten til smukke øde landskaber, swimmingpools og helstegt pattegris eller croissant og cortado på fortovscaféen i Nice.

Actionfyldt fysisk komedie om livet som turist og om hvordan mødet med andre, kan få både de bedste og de værste sider frem i os. Velkommen til DON GNU’s fantastiske danseø!

TURIST er den anden forestilling i DON GNU-trilogien om det almindelige livs ualmindelige oplevelser.

??????
“Der findes næppe noget andet danseteater i Danmark, der går så fandenivoldsk fantasifuldt og energisprudende til værks som DON GNU” – Aarhus Stiftstidende

??????
“Seks stjerner for aktualitet, elegance, dans, musik, god underholdning og koreografi” – KULTURNYT

MEDVIRKENDE

Medvirkende: Petras Lisauskas, Mikolaj Karczewski , Kasper Buus
Instruktør og koreograf:  Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen
Koncept, lys og video:  Christoffer Brekne
Komponist:  Alice Carreri
Tekniker:  Jakob Thau
Tango coaches:  Camilla Maria Dahlgren & Linus Aabye Jensen
Movement coach:  Benjamin Buus
Dramaturgisk konsulent:  Anja Høegh?
Foto:  Emilia Therese & ?Engedal Fotografi
Producent-team:  Kathrine Kihm & Malene Cathrine Pedersen

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

27.01.2022 - RANDERS CIMBRIA - HORSENS IC
×

27.01.2022 - RANDERS CIMBRIA - HORSENS IC


Randers Cimbria - Horsens IC

Dato: 27. januar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
29.01.2022 - RANDERS HK - NYKØBING F. HÅNDBOLD
×

29.01.2022 - RANDERS HK - NYKØBING F. HÅNDBOLD


Randers HK - Nykøbing F. Håndbold

Dato: 29. januar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

05.02.2022 - RANDERS CIMBRIA - BK AMAGER
×

05.02.2022 - RANDERS CIMBRIA - BK AMAGER


Randers Cimbria - BK Amager


Dato: 5. februar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
08.02-09.02.2021 - HJÆLP, VI ER GIFT
×

08.02-09.02.2021 - HJÆLP, VI ER GIFT


Hjælp, vi er gift? den 8. & 9. februar 2022 kl. 19.30
De to parterapeuter Anne-Lene og Torben Lydiksen – gift på 32. år – turnerer landet rundt med deres foredrag: “Hjælp, vi er gift!”. Med finurlige kønsbetragtninger, morsomme sange og illustrative scener kommenterer de parforholdet, og de tilbyder gode råd og kontant vejledning til, hvordan man kommer videre, såfremt samlivet er gået lidt i stå.

Parret er desværre løbet ind i problemer forud for dagens optræden. Og som aftenen skrider frem, stiger stressniveauet på scenen og “samlivseksperterne” har mere end svært ved at leve op til de fine ord, når deres eget forhold knager i fugerne.

En urkomisk satire over det “moderne parforhold” og ikke mindst selvhjælps-bølgen og samlivseksperterne, der står klar til at hjælpe, når det går galt.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

Medvirkende: Trine Gadeberg og Jan Svarrer
Dramatikere og instruktører: Vase og Fuglsang, Trine Gadeberg og Jan Svarrer

Billetpris 40-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HÅNDBOLD
09.02.2022 - RANDERS HK - ODENSE HÅNDBOLD
×

09.02.2022 - RANDERS HK - ODENSE HÅNDBOLD


Randers HK - Odense Håndbold

Dato: 9. februar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

12.02.2022 - BFC BIKE EVENT - DET STORE
×

12.02.2022 - BFC BIKE EVENT - DET STORE


BFC Bike Event "Det store" - "Arabian Nights den 12. februar 2022 i Arena Randers

 
Glæd jer til det største show du nogensinde har set på et dansk bike event. 

Vi fylder hele Arena Randers med cykler. Og så finder vi en masse sprøde instruktører til jer... 

Teamet "Arabian Nights" er ikke musikken, men udsmykningen af scene med mere.... 

Der kommer kendte musikere, samt et af de største dragshows - set i Danmark. 

Der er som sædvanligt ude spa område, hvor man kan hvile sig i og nyde det varme vand.

Lækkert streetfood hvor man kan købe mad. Shopping hal med fede muligheder for en god handel  

PLUS MEGET MEGET MERE.... 

Priserne starter fra 699,- for 4 personer. 

Husk du fra den 5. September - 8. September kan spare 15% på DU-HAR-FANME-TRAVLT-TILBUD 

VI SES 12. FEBRAUR 2022

Vi støtter Børn, Unge og Sorg
 
Find mere information om arrangementet - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
13.02.2022 - I BEGYNDELSEN VAR BEGYNDELSEN
×

13.02.2022 - I BEGYNDELSEN VAR BEGYNDELSEN


I begyndelsen var begyndelsen den 13. februar 2021 kl. 10.00
Først var ordet … ”Hov!” En stjernehimmel og en planet. Lys og mørke. Jord og vand. En papkasse. Og noget der vokser. Og nogen der gør. Og nogen der skændes. Og nogen der holder det hele forsigtigt i en hånd … En rumrejse til et sted ikke så langt herfra.

En anderledes beretning om, hvordan noget bliver til, som får børnene til at lyse af begejstring undervejs

Medvirkende: Claus Mandøe
Dramatikere: Kai Büchner & Claus Mandøe
Scenograf: Rolf Søborg Hansen
Instruktør: Kai Büchner

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

19.02.2022 - RANDERS CIMBRIA - BEARS ACADEMY
×

19.02.2022 - RANDERS CIMBRIA - BEARS ACADEMY


Randers Cimbria - Bears Academy

Dato: 19. februar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 15.00

Billetsalg ved indgangen.
Kr. 60,- Voksne
Kr. 30,- Børn, studerende og pensionister 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
22.02.2022 - I STØVET FRA REGNEN
×

22.02.2022 - I STØVET FRA REGNEN


I støvet fra regnen den 22. februar 2022 kl. 19.30
…et drama om krigen der aldrig slutter.

To soldaterkammerater mødes på et værtshus til et spil billard. De har ikke set hinanden i flere år, så hvorfor pludselig nu? Gamle traumer, uforløste konflikter og rå vold hænger i luften. For selvom krigen er slut, betyder det langt fra, at de er færdige med at kæmpe. Eller at gamle sår er helet.

Hvordan lever man videre efter at have været i krig, og kan man overhovedet vende tilbage til en hverdag, efter at have mærket krigens rædsler?

Oplev Paw Henriksen og Martin Hestbæk i et anmelderrost og stadigt aktuelt drama om krigens konsekvenser og de menneskeskæbner, der opstår i kølvandet på store politiske beslutninger.

I 2018 belønnet med en Talent Reumert til Magnus Iuel Berg for sit manuskript.

Medvirkende: Paw Henriksen, Martin Hestbæk
Dramatiker: Magnus Luel Berg
Instruktør: Per Scheel-Krüger
Scenograf: Laura Rasmussen
Lysdesign: Sonja Lea
Lyddesign: Weronika Andersen

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

23.02.2022 - RANDERS HK - HOLSTEBRO HÅNDBOLD
×

23.02.2022 - RANDERS HK - HOLSTEBRO HÅNDBOLD


Randers HK - Holstebro Håndbold

Dato: 23. februar 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
24.02.2022 - DRØMMEN OM AMERIKA
×

24.02.2022 - DRØMMEN OM AMERIKA


Drømmen om Amerika den 24. februar 2022 kl. 19.30
Fra 1860 og frem til århundredeskiftet emigrerede ca. 300.000 danskere til Amerika.

En dag begyndte der at dukke breve op fra folk, der allerede havde prøvet lykken i Amerika. Det forjættede land. Landet der flød med mælk og honning. Stedet hvor man var sin egen herre, og hvor der var plads til alle. Det lå bare der og ventede. Men er det nu så nemt at tage så stort et skridt?

I Drømmen om Amerika fortæller vi med varme og humor historien om en lille familie, der tog den store beslutning. Om deres håb og frygt for fremtiden. Et nyt land, et nyt sprog, en ny kultur. Drømmen om Amerika bygger på virkelige historier om mennesker, der valgte at forfølge drømmen om et bedre liv.

Der er aftertalk efter forestillingen med skuespillerne og instruktør Kurt Bremerstent.

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
27.02.2011 STOR, STØRRE, STØRST
×

27.02.2011 STOR, STØRRE, STØRST


Stor, større, størst den 27. februar 2022 kl. 10.00
En klovneforestilling Inspireret af Halfdan Rasmussens “Lange Peter Madsen” om at se stort på at være lille. Er det bedst at være lille eller stor? Hvornår er man egentlig stor nok? Og hvad nu hvis man bliver så stor, at der slet ikke er plads til én i verden?

En poetisk og humoristisk klovneforestilling om Frk. Lange, der pludselig en dag får storhedsvanvid!

Medvirkende: Karina Krægpøth Hagge
Konsulent: Maja Skovhus Rehøj

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
28.02.2022 - DET FORTROLIGE RUM
×

28.02.2022 - DET FORTROLIGE RUM


Det fortrolige rum den 28. februar 2022 kl. 19.30
”Det fortrolige rum” er dybdeborende satire om det, du ikke må vide noget om. Journalisten Frank træder ind i Det Fortrolige Rum på Christiansborg, hvor studehandler, lovgivning og politik lever et liv under vores radar – reguleret af en eneste lov: Offentlighedsloven!

Forestillingen er den del af projekt GLEMMEBOGEN, der præsenterer en helt ny teaterform, hvor drama, satire, humor, video, virkelighed og dialog blandes sammen.

Tidligere forestillinger har sat Helle Thornings skattesag, salget af Dong og Danmarks engagement i Irak-krigen på scenen. Alt sammen i en stærkt underholdende og humoristisk form på baggrund af dybdeborende research og skabt i et samarbejde mellem scenekunstnere og journalister.

Medvirkende: Anders Budde Christensen, journalist Sofie Buch Hoyer
Instruktør: Ina-Miriam Rosenbaum
Scenograf: Signe Krogh
Dramatiker: Kristian Halken
Videosatiriker og medskaber: Nils Aasholm
Lysdesigner: Henrik Sloth
Lyddesigner: Anton Bast
Journalistisk konsulent: Jesper Tynell

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
02.03-03.03.2022 - ANTIGONE 2030
×

02.03-03.03.2022 - ANTIGONE 2030


Antigone 2030 den 2. og 3. marts 2022 kl. 19.30
På anklagebænken i årets vigtigste retssag sidder Antigone anklaget for at gå imod sin kommende svigerfar Kong Kreons jordiske love. Alle hendes handlinger har været affødt af hendes stærke moralske kodeks. Men hvad er rigtigt, og hvad er forkert, og kan Antigone forvente en retfærdig dom for sin brøde?

Med Sofokles’ 2500 år gamle tragedie som forlæg tager Teatergrad publikum med ind i en nær fremtid, hvor intet er, som det plejer.

Demokratier er styrtet i grus, jordens ressourcer er næsten brugt op, og man taler ikke længere om at redde klimaet, for det er allerede for sent. I centrum af denne nye virkelighed forsøger Antigone at navigere imellem samfundets nye normer og sin egen moralske overbevisning. Det er en evigt aktuel konflikt mellem de love, der opretholder samfundsordenen, og menneskets egne etiske værdier.

Vi lægger ansvaret for Antigones skæbne i publikums hænder. Retssagen føres med kong Kreon som den dømmende myndighed flankeret af publikum som nævninge. Sagens kendsgerninger lægges frit frem for tilhørerne, og Antigones skæbne er først forseglet i det øjeblik, retssagen er ovre, og dommen fældet. Intet er givet på forhånd.

Medvirkende: Lucia Vinde Dirchsen, Rolf Hansen, Ulver Skuli Abildgaard
Instruktør: Pelle Nordhøj Kann
Dramatiker: Andreas Garfield med afsæt i Sofokles’ tragedie
Scenograf: Lea Burrows
Komponist: Marie Louise von Bülow
Kreativ producent Christine Worre Kann
Idé og koncept Teatergrad

Billetpris 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

SPISNING TILKØBES
03-03-2022 - BØVL - NIELS VILLEMOES PÅ SLAP LINE
×

03-03-2022 - BØVL - NIELS VILLEMOES PÅ SLAP LINE


BØVL - Nils Villemoes på slap line - Underholdende foredrag om ledelse
Arena Randers den 3. marts 2022 kl. 19.00 - Spisning inden foredraget kl. 17.30

Inspirerende og humoristisk foredrag for alle - uanset om du selv er leder, bliver ledet eller bare er interesseret i en skæv og underholdende vinkel på ledelse. Nils Villemoes har med sit ikoniske show igennem flere år trukket fulde huse og begejstret flere end 10.000 gæster. 

En tour de force på en stand-up-agtigt aften 
Gennem fire årtier har Nils Villemoes revset, drillet og udfordret erhvervslivet og den offentlige sektor -  for som han siger: “Ledelse vedrører os alle - ingen slipper fri”. Med masser af humor spidder Nils Villemoes samfundsudviklingen, ledelsesteorier- og tendenser samt de klassiske begreber, vi i et væk bruger både professionelt og privat.

Ledelse, udvikling, strategi og samarbejde - kort sagt BØVL!
Ledelse handler om at lave en strategi, udvikle en organisation og vigtigst af alt at skabe rammer for samarbejde. Men det er ikke altid så let, som det lyder – tværtimod er det ofte ret bøvlet! Vi har brug for noget at gå op i, noget af stå op til, noget at slås for. Det er bøvl. Uden bøvl bliver livet tomt og indholdsløst. Det er ifølge Nils Villemoes faktisk et af samfundets allerstørste problemer. Der er ikke bøvl nok til alle!

Om Nils Villemoes
Nils Villemoes er en af landets mest ikoniske og populære foredragsholdere indenfor ledelse. Han har mere end 35 års erfaring som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Aarhus, er uddannet cand. merc. og er autodidakt ekspert i ledelse, udvikling og strategi.

Billetpris fra kr. 269 + gebyr

Spisning inden foredraget kan tilkøbes
Menu:
Osso Buco med gremolata i egen sauce. Hertil serveres bagte rodfrugter og knuste kartofler med hvidløgssmør og timian.

Pris pr. person for spisning kr. 175,-
Spisningen starter kl. 17.30

KØB BILLET & SPISNING

Få en lille forsmag her:

 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

HIP HOP
05.03.2022 - HIP HOP INTERNATIONAL DENMARK
×

05.03.2022 - HIP HOP INTERNATIONAL DENMARK


5. marts 2022 Hip Hop International Danmark i Arena Randers

Find mere information om arrangementet - HER

 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

DM STANDARD DANS
12.03.2022 - DM STANDARD DANSE
×

12.03.2022 - DM STANDARD DANSE

DM Standard Danse den 12. marts 2022 i Arena Randers

Find mere information om arrangementet - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RYTMISK GYMNASTIK
13.03.2022 - JFM GRAND PRIX-RYTME GYMNASTIK
×

13.03.2022 - JFM GRAND PRIX-RYTME GYMNASTIK


13. marts 2022 - JFM Grand Prix-Rytme Gymnastik i Arena Randers

Find mere information om arrangementet - HER
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

16.03.2022 - RANDERS HK - TEAM ESBJERG
×

16.03.2022 - RANDERS HK - TEAM ESBJERG

Randers HK - Team Esbjerg

Dato: 16. marts 2022
Spillested: Arena Randers
Kampstart: Kl. 18.30
Billetsalg: KØB BILLET HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
15.03-17.03.2022 DRACULA
×

15.03-17.03.2022 DRACULA


Dracula den 15., 16. & 17. marts 2022 kl. 19.30
Tag på en rejse til det mørke og dystre Transsylvanien i teater- og operakompagniet Figaros og Den Ny Operas usædvanligt frie gendigtning af Bram Stokers klassiske ”Dracula”.

Handlingen er, som den plejer: Den unge sagfører Jonathan Harker er rejst til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge for at afslutte et huskøb i England for greven. Mens greven rejser til England i en kiste fyldt med sit fædrelands jord, er Harker fanget på slottet af Draculas kvindelige vampyrer. Sammen med vampyrjægeren Van Helsing bliver det nu en kamp med tiden og dagslyset om at finde Grev Dracula og banke en pæl gennem hans hjerte for at forhindre ham i at skabe en mindre hær af vampyrer.

OBS: Der er mulighed for tilkøb af spisning til denne forestilling.

Medvirkende: Lisbeth Kjærulff,
Hans Dueholm, Kristian Jensen, Allan Dahl Hansen
Dramatikere: Kjærulff, Dueholm og Jensen
usædvanligt frit efter Bram Stoker
Scenografi: Hans Dueholm

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
18.03.2022 SNEDRONNINGEN
×

18.03.2022 SNEDRONNINGEN


Snedronningen den 18. marts 2022 kl 19.30

Susse Wold er en af landets fremmeste fortællere, og med H.C. Andersen eventyr om snedronningen har hun skabt en af sine største succeser.

Snedronningen er H.C. Andersens egentlige hjertekvad og et af hans smukkeste eventyr, hvor den lille Gerda rejser gennem et enestående univers med mange landskaber og mange tider for at finde sin forsvundne legekammerat, Kay.

Eventyret har et budskab til alle, fordi den handler om det vigtigste af alt: Hjertets sejr over forstandens hovmod.

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
20.03.2022 - (h)OP
×

20.03.2022 - (h)OP


(h)OP den 30. marts 2022 kl. 10.00
Sally drømmer om at flyve. Bare at svæve rundt og se ned på hele verden. Men når hun tager tilløb og sætter af, ender hun alt for hurtigt på jorden med sår og buler.

I en bog finder hun tegninger af Leonardo da Vincis femhundrede år gamle flyvefantasier.

Endelig er der en, der forstår hende. Med et strejf af klovnerier, en god portion poesi og skøre fantasier byder vi publikum velkommen til Sallys drøm om at flyve…

Medvirkende: Anne Kurtzweil
Instruktør: Torkild Lindebjerg
Komponist: Ole Højer Hansen
Dukkemager: Paul Arne Kring

Billetpris kr. 75,-

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
24.03.2022 - TATOVERING
×

24.03.2022 - TATOVERING


Tatovering den 24. marts 2022 kl. 19.30
Alt imens en ung kvinde forsøger at tage afsked med den far, hun aldrig har kendt, trevler hun sin rå fortid op.

Det er absurd og morsom feminin selvjustits, da hun hævngerrigt ydmyger sin meget ældre og alt for nærgående butikschef. Men det er også livsændrende alvor, da en af drengene drager i krig i Afghanistan og kommer tilbage i en kiste.

TATOVERING er en forestilling, der er lige så personlig, som den er global. Lige så usentimental som den er in-your-face, og lige så hård som den er sårbar.

Medvirkende: Sara Fanta Traore, Nana Morks
Dramatiker og instruktør: Anna Malzer
Scenograf: Simone Bartholin

Billetpris 75-150 kr. 

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

TEAMGYM
26.03-27.03.2022 TEAMGYM DANMARKSSERIEN JUNIOR 1. RUNDE
×

26.03-27.03.2022 TEAMGYM DANMARKSSERIEN JUNIOR 1. RUNDE


26.-27. marts 2022 TeamGym Danmarksserien junior 1. runde i Arena Randers

Find mere information om arrangementet - HER
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

RANDERS TEATER
28.03.2022 OBERSTINDEN
×

28.03.2022 OBERSTINDEN


Oberstinden den 28. marts 2022 kl. 19.30
En gammel kvinde står alene på scenen og fortæller sin historie. En højtelsket far opdrog sin datter i germansk ånd. En mor tugtede hende og lærte hende frygten at kende. Denne dobbelthed fører den unge kvinde i armene på en 28 år ældre oberst – et magtmenneske og overbevist nazist.

Oberstinden vænnede sig umærkeligt til brutalitet, grusomhed og perversiteter i et ægteskab med vold og destruktivitet. Først sent i livet kommer hun fri af det ægteskabelige helvede, og en ny sanselig og erotisk verden bliver til.

Det er råt og i en verden langt fra vores, men almenmenneskeligt i sin brutalitet.

Teater-monologen er en dramatisering af romanen ”Oberstinden” af den finske forfatter Rosa Liksom.

Medvirkende: Marianne Mortensen (og fem indtalte stemmer)
Instruktør: Pia Rosenbaum
Dramatikere: Pia Rosenbaum og Thomas Kolding
Scenograf: Thomas Kolding

Mød Rosa Liksom, forfatteren til ‘Oberstinden”, når hun besøger Randers Bibliotek torsdag d. 7. oktober kl. 19-21.
Rosa Liksom er en mester i at blande det blide og poetiske med det vilde og voldsomme. Hun er finsk, men har boet på Christiania og taler et glimrende dansk.
Bestil billetter på randersbib.dk

Billetsalg 75-150 kr.

KØB BILLET
 

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk

TEAMGYM
09.04.2022 - NM JUNIOR TEAMGYM
×

09.04.2022 - NM JUNIOR TEAMGYM


Oplev nordens bedste juniorgymnaster i TeamGym

Til april samles Nordens absolut bedste TeamGym-juniorgymnaster i Randers til en fantastisk udgave af de Nordiske Mesterskaber. Det er GymDanmark og Randers gymnastiske Forening som står bag NM.

Hvor: Arena Randers
Hvornår: 9. april 2022
Billetsalg: starter i december 2021

Find mere information om arrangementet - HER

For nærmere info: Kontakt os på tlf. 8642 2179 eller mail@arenaranders.dk