Arena Randers logo ARENAER & FACILITETER ARRANGEMENTER CAFÉ MØDER & KONFERENCER MOTIONSCENTERPERSONALECASESCASES 1PAY & PLAYLEDIGE JOBS

- Dygtig og engageret kok søges til Arena Randers 

Vi har fokus på værtskab, service og den gode gæsteoplevelse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, på trods af, at det til tider er hektisk og går rigtig stærkt. Det stiller naturligvis store krav, og derfor søger vi en dygtig og professionel kok, der trives i et arbejde, hvor opgaverne spænder bredt og varierer fra dag til dag.
Se hele stillingsopslaget - Dygtig & engageret kok søges

- Erfaren teknisk chef søges til Arena Randers

Har du en solid og bred teknisk erfaring, trives du med det store overblik og vil du være med til at videreudvikle Arena Randers?
Se hele stillingsopslaget - Erfaren teknisk chef søges
 

- Erfaren arrangementsansvarlig søges Arena Randers

Er du dygtig til at detailplanlægge store og små møder og arrangementer? Elsker du at være en del af eksekveringen af store og små møder og events? Har du stor erfaring med vagtplanlægning? Hvis ja, så er det lige dig, vi søger!
Se hele stillingsopslaget - Erfaren arrangementsansvarlig søges
×

BILLETSALG

Arena Randers er billetsalgssted for Ticketmaster, Billetlugen og bill1.dk. Det betyder, at du på Arena Randers administrations- og billetkontor kan købe billetter til diverse koncerter, forestillinger og foredrag i hele landet.

×

TURIST I RANDERS

VELKOMMEN TIL TURIST I RANDERS
Her kan du finde information omkring parkering, overnatningsmuligheder, seværdigheder m.m.
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.