Arena Randers logo ARENAER & FACILITETER ARRANGEMENTER CAFÉ MØDER & KONFERENCER MOTIONSCENTERPERSONALECASESCASES 1PAY & PLAYLEDIGE JOBS
AFLYSNINGER
Der er af og til behov for at aflyse den fastlagte træning i vores haller. Det sker bl.a. på grund af arrangementer, kampe m.m. og efter nedenstående retningslinjer
  1.  Der kompenseres, hvis en aflysning er på mere end to timer pr. gang og fra 3. aflysning på samme ugedag. Der kompenseres ikke for skolearrangementer i skolehallerne.
  2. En aflysning skal varsles mindst 21 dage før, og svar på tilbud om erstatningstid skal gives senest 14 dage før.
  3. Den berørte klub tilbydes en timeblok på samme tidspunkt i en anden hal. Man skal købe hele blokken - eller ingenting.
  4. Erstatningstimerne skal på skift placeres i haller, så der skabes balance i aflysningsbelastningen mellem hallerne.
  5. Der kan ikke aflyses i Arena Randers 3 grundet VIP arrangement, med mindre at arrangør frivilligt aftaler sig til det uden træningskompensation. Randers HK har dog ret til max 3 aflysninger i hal 3 til "de store kampe".
  6. Man tildeles ikke erstatningstid, hvis aflysning er forårsaget af aktivitet arrangeret af egen forening/enhed. F.eks. hvis Randers HK skla spille kamp i Randers HK's tid er det uden ret til erstatningstid.
×

BILLETSALG

Arena Randers er billetsalgssted for Ticketmaster, Billetlugen og bill1.dk. Det betyder, at du på Arena Randers administrations- og billetkontor kan købe billetter til diverse koncerter, forestillinger og foredrag i hele landet.

×

TURIST I RANDERS

VELKOMMEN TIL TURIST I RANDERS
Her kan du finde information omkring parkering, overnatningsmuligheder, seværdigheder m.m.
×

NYHEDSMAIL

Her kan du tilmelde dig til vores nyhedsmail!

Den udkommer i gennemsnit en gang om måneden (eller når der er noget helt vildt vigtigt at fortælle), så vi kommer ikke til at overfylde din indbakke. Hvis du har fortrudt en tidligere tilmelding, kan du også afmelde i dette vindue.